PRETVEZE IN PREVARE

Poslano dne 4.09.2018 Vsem Medijem, Državnim Institucijam, Varuhinji Človekovih Pravic, Ministrstvom, Policiji, Strankam, Predsedniku RSlovenije, Predsedniku Vlade RSlovenije,

 NOVINAR ŠULJIĆ Z LJUDMI IZ OZADJA DIKTIRA INDOKTRINACIJO INSTITUCIJAM

OČITNO SO INSTITUCIJE PRIVATNO LASTNIŠTVO, KER NEFUNKCIONIRAJO

ZdravaAtmosfera je regularna Nevladna Organizacija z legitimnostjo legalnosti od samega začetka; S Progresijo Humanosti, Z Garancijo Človečnosti, S Prosperiteto Moralnosti in brez teh treh Vrednot Vrlin Izvrstnosti ni Duhovnosti pa vedno zaradi Rasti Dobrote Dopolnjuje Razvoj Plemenitosti.

 Manipulator Tomica Šuljić (tako zaman kot zastonj se imaš za inteligentnega) s kvazi kompetentnostjo provociraš, s polinformacijami širiš dezinformacije in takšno zlo počnejo samo tisti, ki delajo po naročilu lobijev, no kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.

 Si klasičen cirkusant, ki nedosega niti stopnje povprečnosti pa zaradi zakompleksanosti poluspešno poizkušaš izrabljati uspavane Ljudi, a Uspešen si samo pri sebi podobnih, ki enako plagiatsko prepisujejo drug od drugega. To pa je ukvarjanje in ni nobena skrb za bralce … sprašujemo se, koliko policijskih inšpektorjev si že zapeljal, ko te še niso obiskali in spravili na pravo mesto, kamor spadaš.

 Niti ne sanjaš, da komplicirajo samo psihosomatski Ljudje, očitno je, da si nesrečen, ker ženske neletajo za teboj in zaradi tega iščeš bistvenost, ki jo pridobiš z zlobnostjo.

 Najlažje je biti zloben, ker maltretiranje nepotrebuje Inteligence.

Z Uradnega mesta nadleguješ Javnost Bralce Institucije in to bo na koncu prepoznano.

Izkoriščaš status Novinarja s tlačenjem pozicij; Zakonodajnih Izvršilnih Sodnih Funkcionarjev, ker vedo, če ti nebi šli na roko, da bi ti o njih Medijsko nakladal; Umne fantazije, Duševne fabule, Srčne fame.

 Ne si misliti, da se nebo izvedelo, da si naklonjen korupciji, tako si preko homolobija v času referenduma o zakonu o družinskih razmerjih uničil mojo Družino Skopec, mojima Otročkoma Otroštvo, kakor zdaj želiš uničiti Družino …, zaradi pokvarjenega apetita Družine … , ki s pohlepom izkorišča Javne Uslužbence, da bi nezakonito pridobili pravico do Občinske zemlje.

 Pomagamo ti Z Nasvetom; poišči si Zdravljenje od obsesije, ker pot zlobnosti ni karizmatična – ne se tolažiti, da Institucionalni Uradniki nebodo sprevideli kaj izvajaš, ker se zlobnosti nepočnejo brez lobijskega Denarja.

Plačan si, da bi Narod nahujskal proti ZdraviAtmosferi – očitno nisi zadostil naročnikom izza zavese pa preko zavedenih, zahvaljujoč tvoji informativni zvitosti, nadaljuješ s pritiski vsiljevanja … tega ti nepriporočamo.

Z gnevom bolanosti prepričuješ Javnost, kar nima zveze s tvojim mišljenjem, glede nato, da si zaposlen, ampak nobeno delovno mesto ni predvideno za neresnice oziroma laži:

     z verskim kultom imenovati Nedolžne Ljudi kaže na plačano nadlegovanje z zmerjanjem

     ni jasno Psihologom Parapsihologom Psihiatrom Nevropsihiatrom Nevrologom Onkologom Pedagogom Sociologom Ekonomistom Politikom Diplomatom Učiteljem Duhovnikom Policijskim inšpektorjem, ali s stavkom naslova članka v Slovenskih novicah z dne 1. 9. 2018; ‘ ZdravaAtmosfera zdravi raka s kozami?’ ponižuješ Zdravljenje karcinoma ali pa omalovažuješ koze

     vsa pretiravanja v večletni hajki proti ZdraviAtmosferi so neupravičena preganjanja s strani nezdravih Ljudi, a tega nebi izvajal, če bi bil Zdrav

     sosedom … se smeji, ker so preko tebe izpeljali hinavščino, katere si jim farizejski mentor

     kako to, da med vsemi neresnicami nisi napisal Resnice, da se Rimokatoliški sosedi … hvalijo z lutko coprnice na oknu, katero so morali na zahtevo Policije, ki so jo sami poklicali, sneti

     najbolj smešno je, da sedaj v članku lažeš, da si pisal Učitelju Dragutinu Barušić.

Degeneriki izvajajo terorizem in s torturo Medijske blokade ZdraveAtmosfere, za katero stoji homolobi, se boš razkrinkal, a prišel bo čas, ko boš spoznal Moč Modrega Reka; Vse Se Vrača, Vse Se Plača, Negativnosti Se Delati Nesplača.

 NITI NAIVNI NAVADNI NEVEDNI NIMAJO PRAVICE NADLEGOVATI

 Poverjenica Združenja ZdraveAtmosfere Sonja Skopec