PRIJAVA TOMICE ŠULJIĆA ZARADI NADALJNJEGA PROVOCIRANJA IN HUJSKANJA NAIVNIH LJUDI

V vednost: Ministrstvo Za Notranje Zadeve

Vrhovno Državno Tožilstvo RS

Ne glede na to, da smo novinarja Slovenskih Novic Tomico Šuljića že 20. avgusta 2019 prijavili zaradi nenehnega montiranja neresnic in blamaž, plačanih pod mizo, pa po vseh medijskih kanalih še vedno nadaljuje z goljufanjem in je nemogoče skriti, da zaradi Šuljićeve korumpiranosti Združenje ZdravaAtmosfera kot Nevladna Organizacija s hrvaškim Vodstvom Dragutina Barušić trpi medijski teror torture tiranijo … Združenje ZdravaAtmosfera nedobi nobenega medijskega prostora; takšne zlonamerne usluge s strani umazanih lobijev se nedelajo zastonj in niti zaman, a še manj lažno prikazovanje Združenja ZdravaAtmosfera v Javnosti. V zadnjem napadu preko Slovenskih Novic se je Šuljić razodel, da gre za srbski lobi, ki itak obvladuje slovenske medije.

Noben Profesionalni Novinar, ki bi govoril o Resnici, nebi napisal, da ”ima zajeban lajf”, ampak glede na to, da ima Tomica Šuljić na žalost uradno ozadje enakih roparjev Države, ki zavzemajo Vitalna Delovna Mesta v Republiki Sloveniji, si lahko dovoli manipulirati z manifestacijami udbaške klike selektiranja z Mediji, izbranih po liniji že vnaprej ožigosanih, komunizmu za odstrel.

Obvestili smo vas že, da sta dve Rimokatoliški mladi Materi izbrani in na Sodišču žrtvovani, da se od samega Začetka lahko laže o ZdraviAtmosferi.

To ne gre brez povezanih in dobro omreženih zločincev, zaposlenih na Vitalnih Delovnih Mestih.

Podkupljene Sodnice so sodile na osnovi prebrisanih člankov rumenega tiska Slovenskih Novic, v katerih provokativen napad na ZdravoAtmosfero izziva večplastne revolte neukih bralcev – nekateri sovražijo Rimokatoliško Cerkev, drugi se čutijo potlačeni slovenski narod, pa se jih zavaja, da jih Hrvati tlačijo, nekateri so toliko zabiti, da ko slišijo medijsko zavajanje, mu slepo verjamejo; spet drugi komaj čakajo, da si delajo pomembnost na osnovi popularnih laži …

Tomica Šuljić je z drugim delom provociranja, citiramo;

”imam na vratu versko sekto, ki me sodno preganja” še enkrat priznal, da okoli sebe zbira množice neinteligentnih sledilcev, nemoralnežev, roparjev državnih položajev, skratka, nečloveških monstrumov, ki izkoriščajo naivne ter izčrpavajo ustanove in institucije.

Za te nepravice storjenega zla se mora začeti odgovarjati, ampak klike se nebo razodelo, če ne bodo najprej odgovarjale Sodnice, ki so z lažmi obsodile dve Nedolžni Zdravi Mami le zato, ker sta Rimokatolčanki.

Škoda, storjena Združenju ZdravaAtmosfera, je enormna in je zrežirana ob času referenduma o Družinskem Zakoniku.

Vsi medijski stiki so negativno inscenirani, češ kot da gre za Resnico.

Prosimo Vas za urgentno obravnavo vseh vključenih v avtorske pravice Tomice Šuljića, ki sramoti Častno Funkcijo Novinarjev.

Upamo, da vi niste enako omreženi v inzistirajoče sfere interesnega ropanja Države preko zaposlenosti na Vitalnih Funkcijah in da niste slabši ter podrejeni zavajajočim lobijem, ki s pretvezami prevarajo Nedolžne, ker so zaradi neukosti Nemočni.

Sama Sveta Rimokatoliška Cerkev ni čista od homolobija, pa je Tomica Šuljić lahko izkoristil novinarski položaj in s podlostmi izprovociral šibkeže, željne pomembnosti, oziroma maloumneže, kar pa nikoli nebi smel biti Namen Institucionalno zaposlenih Ljudi.

Upamo, da ste vi, zaposleni na Ministrstvu Za Notranje Zadeve in na Vrhovnem Državnem Tožilstvu RS, Dostojni svojega Lastnega Delovnega Mesta, ki brez sorodstvenih vezi in brez nepreglednih finančnih transakcij, Delujete Častno, da bi v svoji Lastni Državi napravili Red, sicer vam Priporočamo, da se predčasno upokojite, ker se za kriminaliziranje Družbe slej ko prej plača, še posebej za zatiskanje oči, tudi če se to dovoljuje iz strahu.

Premalo je Poštenih Funkcionarjev, ki saj seveda Funkcijo toliko cenijo, da so nepodkupljivi… kakšni smo to Slovenci, ko Sodišče Slovenije obsodi dve Nedolžni Mami zaradi tega, ker sta Rimokatoličanki, da naj bi se ustavili Uradni Apeli ZdraveAtmosfere po Humanosti Države Človečnosti Družbe Moralnosti Družin.

Poverjenica Združenja ZdravaAtmosfera Branka Gorišek