PRITISKI NA TISTE, KI JAVNO OMENIJO DRAGEGA BOGA JEZUSA KRISTUSA

ZdravaAtmosfera NI KOMPROMISNA

http://bilic-jacob.blogspot.com/2016/09/sotonizam-nas-svagdasnji.html

ZARADI TEGA JE BLOKIRANA OD BOLNE LUCIFERNE NEKOMPROMISNOSTI SATANISTIČNIH SLEDILCEV DEMONIZACIJE NEUKIH PREK VITALNIH FUNKCIJ USTANOV INSTITUCIJ V IMENU IZSILJENE UMAZANE PRAVICE SAMOPOIMENOVANOSTI SATANISTIČNA CERKEV  

Javnost je zadnjo februarsko soboto doživela Javno Pohvalo Hvaležne Zmagovalke EME 2020 Ane Soklič, Dragemu Bogu Jezusu Kristusu.

Mlada dama bo Slovenijo zastopala Meseca Maja na prireditvi »Eurovision Song Contest 2020« v Rotterdamu na Nizozemskem.

Zahvalila se je Dragemu Bogu takoj neposredno po razglasu Zmagovalne Pesmi in to je bil tudi prvi kratek intervju, ki ga je dala Ana Soklič.

V žaru Radosti Sreče Veselja zaradi Presenečenja z Novostjo je Zmagovalka s tresočim glasom in orošenimi očmi Z Iskrenostjo Resnico Stvarnosti Pravega med nepravim povedala;

‘Samo JEZUS KRISTUS je ta, ki nas vodi skozi življenjske poti! Nikoli se nihče nesme bati, da ni luči na koncu predora!’

Na zmagovalko se je vsul medijski plaz kritik principov kriterij, zgražanja, nezadovoljstva in vseh mogočih negativnosti, ki jih premore pritlehna javno aktivna slovenska itak pokvarjena blogerska scena.

Pritisk administrativnih luciferjašev s satanskimi birokrati se nakopiči takoj, ko se javno omeni in pohvaljuje ime Dragega Boga Jezusa Kristusa.

To na svoji lastni koži že več Let doživlja Duhovna Humana Moralna Človečna Nevladna Organizacija Zdrava Atmosfera, ki je tudi s strani vseh Medijev ter itak sluganskih Uradnikov Institucij načrtno onemogočena z blokado Delovanja V Javnosti.

V ozadju potekajo skriti hudi ukazi premožnih Družin pokvarjene Družbe, ki podkupuje nepoštenje Države, pa je vsaka Javna Pohvala, ki gre Na Čast In Slavo Dragega Boga Jezusa Kristusa, v dobi modernega štetja grdo sankcionirana.

Zaradi pritiskov zgoraj omenjene blogerske srenje je morala zmagovalka EME na vprašanje novinarja Mateja Arha svojo izjavo na silo spremeniti v imenu pojasnila, kot se zgodi, ko se začne vršiti pritisk preko plačanih, mogoče z zacopranostjo nezavedanih postreščkov črnomagijske iluminatne masonske prostovoljnosti.

https://www.zadovoljna.si/intervju/ana-soklic-zmagovalka-ema-voda.html

Veliko zanimanja je požela tudi vaša izjava ob Zmagi, ko ste omenili Jezusa Kristusa.

Bi radi razložili, kaj ste s tem mislili?

Ne bi govorila nič posebnega. Verjamem, da je dobro, da ima Človek neko Vero, kakršnakoli je, le da imaš nekaj, kar te znotraj tvojega sistema drži pokonci. Lahko smo veseli, da smo zdravi in živi in tako nadaljujemo svojo Pot.

Kako bedna, bolna in pritlehna je ta družba, se kaže tudi v tem, da je na isti EMI nastopila mlada fantovska skupina IMSET, ki je s pesmijo »Femme fatale« in celotno koreografijo pokazala, da ni nič narobe, če demonizirani častijo hudiča.

To je že »in, trendovsko, dopustno in zaželeno«.

Še več, Javnost celo aplavdira in favorizira skupine, ki so po lobijski definiciji marginalizirane, spolno homoorientirane in take, ki uporabijo Slovenijo za tranzitno pot masovnih etničnih premikov iz Bližnjega vzhoda proti jedru Evrope s korupcijo.

SLOVENSKI NAROD JE V NEVARNOSTI, KO RIMOKATOLIČANI KAPITULIRAJO, PA ZA KARIERO GREDO V ČUDNE KOMPROMISE.