Pritožba Državnemu Tožilstvu

V vednost: Državno Tožilstvo, Vsem Institucijam

Rada bi vam napisala Spoštovani, ampak nespoštujete Človečnosti Humanosti Moralnosti; in kar je najhujše, cenite kriminalce in vse tipe zlobnežev in Pošteni Ljudje so se za Spoštovanje Vrednot prisiljeni Odvetniško braniti.

Sem Mati Samohranilka, kar, upam, že veste, če pa ne, nevem, zakaj si dovoljujete prejemati plačo.

Sem Anja Fajdiga in me preganja duševno neuravnovešeni Andraž Fajdiga, Oče mojega 2-letnega Sina Jakoba.

V nedeljo, 13. 10. 2019, ob 15.20, me je še enkrat po vseh zlobnih podtalnih pritiskih prišel terorizirat na moj Dom na Kvedrčkovi 3, Prevoje (Lukovica), v družbi tretjega Človeka, Vlaste Sretenović, ki ga je pred štirimi leti pripeljala v Združenje ZdravaAtmosfera na Zdravljenje. Oba sta bila nesramna, ne glede na to, da sem zaradi nasilja nad seboj prosila CSD, da bi se Očetovi stiki z mojim Sinom Jakobom odvijali na CSD pod nadzorom socialne delavke, ker ga psihično in občasno fizično maltretira – tega pa nemorem zdržati. Ko mi je junija letos Sin povedal, da ga Oče tepe, sem s tem posnetkom takoj odšla na Policijsko Postajo Domžale, vendar ga Policisti niso želeli ovaditi. To ni prvič niti zadnjič, ampak vedno sem ovadena jaz, na podlagi laži Andraža Fajdige, in to Policija sprejema, ker je Sodišče s kršenjem vseh mojih Človekovih Pravic zaradi korupcije v ozadju sprejelo začasno Odredbo o stikih, ki jo Andraž Fajdiga izkorišča, da bi še naprej maltretiral mene in Sina, pa prihaja v družbi drugih Ljudi, da bi mi odtujil Otroka, kot je to s svojo Materjo Berislavo Fajdiga že storil 6. avgusta 2018, pa me je še Policija obtožila kot Mamico, da Otrok pripada Babici. Tega me Policija Trebnje nebi obtožila, če nebi bilo v ozadju korupcije (in ko Policija Trebnje ni mogla speljati laži, niti Andraža niti njegove Lastne Matere Berislave Fajdiga ni prijavila Tožilstvu in sankcionirala zaradi kršenja mojih in Otrokovih pravic).

To nedeljo sta me Andraž Fajdiga in Vlasta Sretenović nadlegovala po domofonu, na kar sem mu odgovorila: Če želiš videti Otroka, ga lahko z vso pravico vidiš na CSD pod nadzorom socialne delavke, glede na to, da naju maltretiraš. Ker sem vedela, da nebosta odnehala, sem se s Sinom odločila odpeljati od doma, saj nebi mogla zdržati teh pritiskov, če nebi odšla. Ampak ko sem se spustila do avta, sta se skrivala v Vlastinem avtu za garažo. Nato sta mi začela nervozno slediti in sem se odločila odpeljati na Policijsko Postajo Domžale. Ko sta to ugotovila, sta me prehitela, jaz pa sem šla zaščitit Otroka k Prijatelju v Mengeš. Medtem sta onadva pred menoj prišla na Policijo in sta me spet lažno prijavila, ker Andraž Fajdiga po odredbi na stike s Sinom nesme prihajati s spremstvom … Čudno je, da Policija to namerno spregleda, kar kaže na lobi podkupljenih Uslužbencev. In drugo je to, da Uradniki neželijo slišati, da pri stikih maltretira mene in Otroka. To dodatno kaže na podkupljenost.

Sodišče je lažno vodilo proces proti Rimokatoliški Materi Sonji Skopec in sedaj vodi umazano homo kampanjo proti meni, še eni Rimokatoliški Materi. To vi na Tožilstvu veste, ampak se niste sposobni postaviti proti mafiji. Ali pa morda neželite, ker je denar pod mizo večji kot plača.

Sramota slovenske Države je, da kljub temu, da niste sposobni Delovati, še vedno vseeno prejemate plačo in se strinjate z raznimi lobiji, ampak to nikoli ni zastonj niti zaman.

Prosim, da se ovadijo vsi Policisti, ki so me v vseh osmih primerih ovadili na osnovi laži Andraža Fajdige, ker niso spoštovali odredbe o stikih, da Andraž Fajdiga nikoli nesme priti v spremstvu drugega Človeka, ter želim, da se mi vsi ti Policisti Medijsko opravičijo ter mi dajo finančno povračilo za stroške, na katere so me prisilili s plitkostjo Svojih Lastnih Površnih Dejanj.  

V nedeljo sem se ponovno trudila pokazati Resnico, da bi se dobesedno popravile nepravice. Vendar so mi Policisti sporočali, da ima Andraž Fajdiga pravico biti nasilen in v živčnem zlomu, ker naj bi mu jaz brez razloga branila stike z Otrokom, česar mu v bistvu nebranim (sebe in Otroka sem prisiljena braniti pred Andražem Fajdigo) in zaradi tega sem predlagala, da se sestaja z Otrokom na CSD pod Nadzorom socialne delavke.

Policija mi ves čas nedovoli ovaditi Andraža Fajdigo.

Anja Fajdiga, Poverjenica Združenja ZdravaAtmosfera