PROSIM NUJNO POMOČ

V VEDNOST: vsem institucijam

Žalostno je, da se Okrožno Državno Tožilstvo strinja s

sovražnim jezikom Andraža Fajdige s hujskanjem proti Združenju ZdravaAtmosfera.

Samo zaradi tega, ker sem Zavedana Žena, zaželena Družbeno Pomagati:

Sociološko Državi,

Solidarno Družbi,

Socializacijsko Družinam.

Enako sem Človek, neglede na to, da sem Ženska, Bojevnica za to, da bi Naraščaji Javnost Generacije bili Boljši Ljudje Slovenskega Naroda, in vse Institucije preko Ministrstev same Educirajo, da mora Ženska tako Psihično Rasti kot Fizično Razvijati se.

Od pokvarjenega Andraža Fajdige (ki se je združil s kriminalci homolobija, zaposlenih na vitalnih Funkcijah Ustanovnih Aparatov in izkoriščajo Nedolžne, ker so nemočni) sprejemate laži, v bistvu napad na Državo Družbo Družine, in razlagate, da ni podanega utemeljenega suma na kaznivo dejanje.

Prvo kaznivo dejanje je, da ste kot Institucija podrejeni mišljenju Uradnikov na Avtoritarnih Delovnih Mestih.

Drugo kaznivo Dejanje je, da Mož lahko obsoja Ženo, ko se je pripravljena Družbeno Educirati, da bi Družine lažje Pomagale Državi.

Tretje kaznivo Dejanje je, da so laži sprejemljive Uradnikom Institucij.

 Z drugimi besedami, to je mogoče le zaradi tega, ker Funkcionarji na Delovnih mestih ne Funkcionirajo in izkoriščajo položaj za Plačo ter ob Plači še dodatno izkoriščajo državni proračun.

Andraž Fajdiga me preganja kot Pozitivno Ženo za Plemenitenje Odgovornosti do Dolžnosti in Obveznosti.

Nima denarja za Odvetnico, ampak Odvetnica Vojka Lampič Božič napada ZdravoAtmosfero in vse to Institucije Sprejemajo, kot da je to pravilno.

Uradniki Države v bistvu niso slepi, ampak so korumpirani, pa se delajo gluhe, ampak delati se gluhega ni zastonj niti zaman razen po ukazu na osnovi podkupnine.

Na ta sramoten Sklep, da ni kaznivega dejanja s strani Andraža Fajdige vam dodajam priponko posnetka, da je ZdravaAtmosfera Nedolžna in izkoriščena, ampak vi vseeno sprejemate plačo, da je to v redu, s tem pa direktno izkoriščate ZdravoAtmosfero, da bi izgledalo, kot da plače in ugodnosti Državnega proračuna nesprejemate zastonj in zaman …

Kot Mati Samohranilka lahko rečem: Sramota, da Državni aparat nima Častnih Ljudi na Delovnem Mestu.

Koko je mogoče, da nezdrav Andraž Fajdiga (še enkrat prilagam priponko psihiatričnega spisa) neobdrži nobene zaposlitve, a izgleda, kot da ima dovolj denarja za Odvetnico Vojko, ki je korumpirana s strani homolobija, da prošnja na Moralnost ZdraveAtmosfere na trgu nebi bila konkurenca.

Glavno vprašanje Zdravega Razumevanja Pravega Promišljanja je; kako je mogoče, da je psihično moten Človek kompetenten tožitelj za Institucije.

In kako je mogoče, da je Državi sprejemljivo meni, Materi Samohranilki z najnižjo povprečno plačo izčrpavati ta denar, namesto da bi mi Država pomagala ta denar vlagati na Otroka, ki bo nekega dne nepodkupljiv Funkcionar na Funkciji, ali vsled tega, kako ravnate z Materami Samohranilkami, nikoli nedovoli Dragi Bog, da bi zaradi vas podkupljivih, postal podkupljiv.

To pa je največje kaznivo Dejanje.

Andraž Fajdiga nikoli nebi mogel škoditi, če Uradniki Države nebi želeli škoditi.

Lahko pa rečem, da me je sram, da sem Nedolžna, preganjana od svoje Lastne Države samo zaradi apetitnega pohlepa pod mizo.

Anja Fajdiga, Poverjenica Združenja ZdravaAtmosfera

PRILOGE:

Posnetek Andraža Fajdige v oddaji Preverjeno na POP TV

Psihiatrični spis Andraža Fajdige