PROŠNJA ZA RESNICO

Varuh Človekovih Pravic

Vrhovno Državno Tožilstvo

Okrožno Državno Tožilstvo Celje

Spoštovani!

Vaša dva odgovora na naši Prošnji za Pomoč proti večletnemu teroriziranju Združenja ZdravaAtmosfera v Javnosti s strani tržnih družbenih monopolistov (z dne 22.7 in 20.8.2019) se nedotikata Vprašanja Resnice.

Kako je mogoče, da Država dovoli tlačiti nevednega navadnega naivnega Človeka samo zato, ker nima finančnih možnosti braniti se preko Odvetnika?

Napadeni smo z najpodlejšimi torturami kot Nevladna Organizacija samo zaradi tega, ker nam je mar za Človečnost, a ne za malverzacije, in ni res, da nepoznate Resnice o nas, niti ni res, da neprepoznavate tiranije s strani tako homosimpatizerjev kot homousmerjenih, ki jim Institucije očitno dovoljujete, da si kariero izgrajujejo na laži, glede na denarni monopol.

In mirno prejemate plačo ravnodušno gledajoč tlačenje nedolžnih, ampak sčasoma ne več nemočnih, ker Javnost vse bolj ve, da Institucije nezastopajo Resnice, temveč lobijska interesna inzistiranja.

Laži nikoli nimajo dolgih nog, 40% Slovencev ima komaj za kruh.

Dovoljujete dva lažna sodna procesa proti nedolžnima Materama Sonji Skopec in Anji Fajdiga.

Obema Primeroma je skupna podlaga pisanje rumenega tiska Slovenskih Novic, ki naj bi štelo kot dokazno gradivo.

Sramoten paradoks je, da dve Sodnici in ena Odvetnica vodijo smešno kampanjo tlačenja ZdraveAtmosfere pod očitno najbolj bolno lažjo; najprej se ZdravoAtmosfero lažno okrivlja, potem pa se s prebrisanostjo podtika, da ZdravaAtmosfera prihaja na Sodišče posebej pripravljena z navodili, da bi izgledalo, kot da nekoga obtožuje. In ta paradoks razodeva delovanje bodisi nesramnih korumpiranih Sodnic bodisi takih s kupljenim pravosodnim izpitom, da bi se na Sodišču takoj avtomatično negiralo ZdravoAtmosfero, a za to priporočate in zaradi tega se dovoljuje zlobnost nad nedolžnimi. In neda se skriti, da ravno korumpirani Pravniki najbolj sramotijo Deželo Slovenijo. Če neboste sposobni Pomagati ustaviti tega zla in urediti zadoščenja, bomo pisali Deželam Ambasadam Konzulatom Vladam Sveta.

Človeku Civilizacije ni nujno imeti Odvetnika, da bi ga Institucije zaščitile pred mafijo. Ali se temu plačani Pravniki mogoče posmehujejo? Z igranjem nevtralnosti nemoralnežu Novinarju Tomici Šuljiću in podobnim zlobnežem dopuščate škoditi Javnosti, katero že itak izkoriščajo lobiji, ampak vsako izčrpavanje ima mejo.

Predsednica Združenja ZdravaAtmosfera Zala Grilc