PROVOCIRANJE NOVINARJEV

Prav smešen paradoks je, da so novinarska vprašanja samo formalnosti, s katerimi prikrivajo vnaprej prirejena provokativna blatenja, kar razkriva mafijo.

Na primer: po že objavljenem zavajanju Generacij na http://siol.net/novice/slovenija/kaj-se-dogaja-v-kultu-ministrice-vranicarjeve-zdrava-atmosfera-zaprla-bancna-racuna-429655 – vir Siol net spodaj vseeno odgovarjamo na naknadna vprašanja.

Od: Andreja Lončar <Andreja.Loncar@tsmedia.si>
Datum: 14. november 2016 09:24
Zadeva: Vprašanja_Siol.net
Za: “
zdravaatmosfera.si@gmail.com” <zdravaatmosfera.si@gmail.com>

Anica, pozdravljeni! Gospa Andreja,

žalostno je, da podtikate in tega ni mogoče skriti z nobeno vljudnostjo.  

 Pošiljam vprašanja v zvezi s poslovanjem društva: ni lepo, da mažete profesijo s pokvarjenimi namerami, a dobro veste, da lažete, zato, karkoli odgovorimo vi izkoristite za (štiri evragelijske prekletosti) montiranje instaliranje modeliranje instrumentiranje zla v Narodukar pa ni od Svetega Duha, temveč je od duha zla, ker ste pristaši zavedne ali nezavedne črne magije.  

1.    Prejšnji teden ste zaprli še drugi bančni račun društva, kažejo podatki na Ajpesu, zakaj ta poteza? Najprej ZdravaAtmosfera nikoli ni imela dveh računov in tukaj se vidi, s kakšno plitkostjo vsi skupaj pristopate k uradnim podatkom nespretnih uradnikov, čeprav nimajo slabe namere, ampak vseeno zaradi šibkosti pravočasno neuredijo dokumentiranja dokumentacije (res je, da obstajajo izjeme, ko to ni mogoče zaradi večplastnih vplivov) in pri tem se še lažete, da nepodtikate … tako je velika škoda, da ste bleferji, ki blamirajo Profesijo Poštenih Novinarjev, kateri vedo, kakšni ste, da necenite, zato neželijo, da bi tudi njih enako napadli, pa zato molčijo, kar ni bežanje, temveč je čakanje, da se do konca pokažete v svoji lastni površnosti, s katero edino lahko upravlja knez teme.  

2.  Ali ste imeli v društvu pregled s strani davčne in/ali tržne inšpekcije? Osnovnošolska podtikanja, no, na to vprašanje ti odgovarjamo z vprašanjem, čeprav bo bolelo, ampak bo zdravilno: ali ste si vsi v možganskih vijugah, ki so tako ali tako kanali (prežalostno je, da so pri mnogih kanalizacija) dovolili deratizacijo inteligence, dekontaminacijo intelekta, dezinfekcijo emocije.  

Če da, kdaj in zakaj, kaj je pokazal pregled?

 Vse institucije vedo, da ”novinarji” izkoriščajo medijski prostor za naročila iz ozadja v zameno za netransparentnosti sive ekonomije, pravzaprav v bistvu podkupnine pod mizo in edino takšna vprašanja bi imelo smisel, da postavite sami sebi.

3. Ali so vas v zadnjem mesecu in pol obiskali policisti, če da, kdaj in zakaj? Policisti bodo prej ali slej (glede na vašo prozornost, kar niti ni vaša, ker ste lastnost prodali svojim naročnikom) neizogibno obiskali samo vas.

4. Ali so inšpektorji/policija obiskali g. Dragutina Barušića, če da, kdaj in zakaj? Smešno insinuirate, no, to je dobro, tako da bo celo najmanj Zaveden Človek prepoznal, da ste zloben lobi, ki ga vodi peščica povzpetnežev in je dobro, da policija bere takšna bedna nakladanja.

Glede na to, da že omenjate policijo (na koncu se boste razkrinkali z razkrinkavanjem vaših naročnikov, kar si Javnost Zasluži) je odlično, ker s tem pomagate

Institucijam, da končno ljudje na funkcijah začnejo funkcionirati Za Zaščito Nedolžnih in V Obrambo Ogroženih.

5. Ali podružnica v Sloveniji deluje nemoteno, če ne, zakaj ne? Deluje nemoteno, pa čeprav ves čas neuspešno poizkušate Narod dezinformirati z lažmi, da bi Ga onesposobili prepoznati ZdravoAtmosfero, dasiravno  ZdraveAtmosfere ni mogoče onesposobiti.

Odgovor prosim čimprej. Kot smo že na začetku opomnili zviti novinarji odgovore izkoriščajo za nove napade in s to taktiko se tolažijo, da se bodo izognili Odgovornosti Tako Pred Državo Kot Do Institucij.

Hvala in lep dan želim, Andreja Lončar, novinarka Siol.net, 040/555-830 Ko bi res šlo za novinarstvo, potem niso možne nobene prebrisanosti.

Poglavarstvo ZdraveAtmosfere.