RAZKRINKANA SANELA BANOVIĆ

Poslano dne 07.07.2017 Vsem Medijem, Varuhinji Človekovih Pravic – ga. Vlasta Nussdorfer, Ambasadam, Konzulatom, Ministrstvom Sveti Cerkvi, Predsedniku RSlovenije, Predsedniku Vlade RSlovenije, Evropski Varuhinji Človekovih Pravic – ga. Emily O’Reilly

SANELA BANOVIĆ, DOKTRINIRANA PO NAROČILU ELITE, TAKO ALI TAKO ČRNOMAGIJSKE, KI VEDNO V NARODU LOVI PSIHIČNE IN FIZIČNE ŽRTVE … SEDAJ PA JE NA VRSTI NEPRVA, AMPAK ENA IZMED ZADNJIH ŽRTEV UJETIH V SUŽENJSTVO, MEDICINSKA SESTRA NA SANELINEM ODDELKU ZLATKA PRAŽNIKAR, KER JE ENA REDKIH, KI NI OD SANELE BANOVIĆ ŽELELA SPREJETI KORUPTIVNIH 5.000 EVROV V IMENU VRAČANJA, ČEŠ KO BOŠ IMEL/A.

IN TAKO SE JE PRI VEČINI KUPILO MOLČANJE.

A TO, DA IMA ZLATKA PRAŽNIKAR ŠE DANES DELOVNO MESTO, JE ZAHVALJUJOČ PEVKI SIMONI WEISS, KI JO JE ZARADI NJENE PRIDNOSTI DO PACIENTOV ŽELELA ZA LASTNO MEDICINSKO SESTRO, KAR JI JE BILO S STRANI TAKRATNIH NADREJENIH TUDI ODOBRENO.

MOŽ GOSPE SIMONE WEISS, GORAN ŠARAC, JE PREPOZNAL AGRESIVNOST SANELE BANOVIĆ DO NJEGOVE LASTNE ŽENE, KI SE MU JE MNOGOKRAT PRITOŽEVALA, KAKO SANELA BANOVIČ BREZDUŠNO IZSILJUJE DENAR.

IN VSE TO JE MOŽ SIMONE WEISS POIZKUSIL MEDIJSKO RAZKRINKATI.

NO, NI USPEL, KER SO MEDIJI KORPORATIVNI IN ZATO KORUPCIJSKI.

VSE SE LAHKO PREVERI.

SEDAJ PA SANELA PODLO PODTIKA, DA BI ZLATKA  PRAŽNIKAR BILA KRIVA ZA SMRT SLOVENSKE PEVKE SIMONE WEISS.

NA ŽALOST JE ZARADI NEUČINKOVITOSTI DRŽAVE IN INSTITUCIJ ZLATKA PRAŽNIKAR PRISILJENA, DA SE SAMA URADNO BRANI, KAR JE ITAK ABSURDNO OZIROMA IZGUBLJEN PRIMER, KER SO MNOGI DRŽAVNI URADNIKI VPLETENI V ČRNO MAGIJO IN TISTI, KI NISO, SO PA VPLETENI V KRIMINALNOST DENARNIH VRTINCEV POD MIZO, IZ KATERIH NI IZHODA BREZ KAZNI S SMRTJO.

 SANELA BANOVIĆ

Poslana v Slovenijo, da izčrpa in izniči Slovenski Narod

»V zadnjih nekaj mesecih so slovenske medije preplavile navdušujoče zgodbe o srčnosti.«

Saneli Banović medijski lobi montira intervjuje z vprašanji in odgovori zaradi denarnega izkoriščanja klientov, pa se je prisiljena hvaliti, da je prišla v Slovenijo kot volonterka, hkrati pa je po naročilu mafije drugim vljudno vsiljevala, da so si od nje za nedoločen čas sposojali 5000 eur.  

Vešča je, da je z manifestacijami insistirajočih interesov manipulira, ker se druži s takšnimi, ki samo iščejo denar in seks, zdravja in uspeha pa še nerabijo, no vseeno so najbolj potrebni zdravljenja in učenja o uspehu.

Konzument in prikriti oboževalec Sanele je Tomica Šuljić, a razkrinkal ga je Roni Kordiš, zato se novinarji podpisujejo z inicialkami, ko pišejo po naročilu za denar o Saneli ali Salmoneli.

To, da že dve leti in pol v redakcijah pušča svojo telefonsko številko za past v vabi, da išče fanta, a živi lezbično v hiši z žensko Sašo Nahtigal, še dodatno pove, da se negovori o nikakršni Časti niti Čistosti niti Dostojanstvu Človeka in kadar ni Beseda o Človečnosti, je samo edino Beseda o črni magiji.

Goran Šarac, mož preminule pevke Simone Weiss, ki jo je med drugim zdravila tudi Sanela, nam ve povedati, da večina pacientov ni bila deležna njenih objemov in poljubčkov, temveč oviranj, preprečevanj, obiranja in obtoževanja.

Mnogi pokvarjeni in umazani novinarji, v glavnem sledilci črne magije, so po naročilu korporacijsko medijskega PR-ja obsojali in obtoževali objeme in poljube V ZdraviAtmosferi, da bi jih lahko prevzeli in zdaj preko napačne Sanele  povzdigujejo objem in poljub v imenu rezultata za rešitev depresivnih Slovencev, vendar ne samo, da zbirajo denar, temveč da bi si ga lahko trajno zagotovili, si morajo pri bogatih sprovocirati prostitucijo, kar negre brez sramotenja in smešenja objemov in poljubov V ZdraviAtmosferi, a predobro se ve, da je revežem sirotam revnim Cankarjev dom nedostopen.

Vsi pacienti so ogroženi pod pritiskom priporočanja, da se zdravijo v dobrih destinacijah, posebno v dobro omreženih privatnih klinikah.

POGLEJMO SKUPAJ, KAKO SO OD MAFIJSKEGA PR-ja NAPISANI ČLANKI, ITAK BREZ REPA IN GLAVE, ZGOLJ POLNI SUBLIMIRANIH SPOROČIL ZA NAVADNE NEVEDNE NAIVNE POVPREČNE, POVRH ŠE V SLABI SLOVENŠČINI, SAJ SO TEMATIKE NAROČILO SRBSKEGA LOBIJA IZ OZADJA …

Medij: PORTAL GOVORI SE

https://govori.se/zanimivosti/dr-sanela-banovic-sprasujem-se-od-kdaj-je-lastna-skrb-za-psiholosko-zdravje-postala-luksuz-2/

Datum: 12. marec 2017

Besedilo: Maja Grilc

 DR. SANELA BANOVIĆ: “SPRAŠUJEM SE, OD KDAJ JE LASTNA SKRB ZA PSIHOLOŠKO ZDRAVJE POSTALA LUKSUZ.”

V tem stavku se prepoznava obračanje k situiranim z eksistenco standarda, da si sploh lahko privoščijo v bistvu ukvarjanje, samo da bi razbili dolgčas V Življenju.

Glede na to, da si Narod nemore privoščiti nobene sociološke pomoči, so sporočila Sanelinih stavkov čisti napuh.

Dr. Sanela Banović je s svojim govorom na priznanem TedxLjubljana, ki je završal po slovenskem medmrežju, dosegla soglasno ljudsko mnenje, da je to govor, ki bi ga moral slišati sleherni Slovenec.  

Sleherni Slovenec bi predvsem moral vedeti, da je to šolski primer mrežnega marketinga, zgodovina ga pozna v cehovskem delovanju, kjer se potrošnika vleče za nos in ga prikrito prisiljuje v nepotrebne konzumacije in tako umazanim s.p.-jevcem cveti pokvarjeni biznis.

Za to sramoto Sanelinih nizkotnih intervjujev, ki tarčijo bogate, se je vsakič plačalo cca 40.000 eurov.

Enako je z gostovanjem na Žarenju novih energij v Cankarjevem domu navdušila do te mere, da ljudje še danes pošiljajo zahvale za njeno delo in iščejo priložnost, da bi slišali, kaj ima povedati.

Draga novinarka Maja Grilc, prejemati plačo za blamiranja so sposobni samo nesposobni, kot si ti, ker montiranost se na daleč prepozna v vseh teh vabah s pastjo za naivne situirane, nevedne z eksistenco, navadne v standardu.

Sama pravi, da ljubi svoj poklic in svoje paciente, zato jim reče, da manjkrat, ko se srečajo na hodnikih gastroenterološkega oddelka Kliničnega centra, kjer je zaposlena, bolj je vesela.

Ker bi jih raje srečala v hribih, toplicah ali na kavi.

Ta stavek razodeva lov na premožne ljudi, ker so z diagnozo poseben plen za cehovsko ekonomsko izčrpavanje, česar institucije in Država niti neopazijo, ker je beseda o s.p. in d.o.o. privatnikih.

Ampak v glavah ljudi, pokaže praksa, je skrb za zdravo zadovoljstvo postala luksuz.

To pa je pranje rok od revnih revežev siromašnih.

Tako Sanela Banović s plitkostjo površno razodeva sebe.

Spoznanje, da takšno mišljenje ni zdravo, pride za marsikoga prepozno, zato se Sanela že leta izobražuje na področju psihologije in deli svoje znanje med ljudi v službi, na predavanjih, na cesti.

Pač tam, kjer so ušesa, ki hočejo slišati.

Montirana marioneta Sanela Banović je brez vsakršnega znanja, razen izvajanja ukazov iz ozadja za zaveso, kar bo prej ali slej pokazal čas, pa ni niti toliko inteligentna, da bi znala prikriti, da ji tekste za intervjuje in predavanja piše mafijski PR, zadolžen za črpanje denarja Iz Naroda.

Občutek imam, da zelo zlahka združujete različna področja v svojem delu?

Draga Maja Grilc, morala bi ti biti jasna razlika, da občutek do denarja neobstaja, temveč samo razpoloženje, kar je strup v možganskih vijugah in zaradi tega so ljudje labilni in nestabilni.

Najbolj žalostno pa je, da se ti rada vrtiš okoli denarja in tega nemoreš skriti.

Škoda je, da nimaš potrebe biti Človečna.

V zadnjih desetih letih svoje prakse sem videla nešteto primerov, ki dokazujejo, da sta človeška psihologija in fizično zdravje zelo povezana med sabo.

Ljudem želim povedati, da je to resnično, da obstaja.

Stavek je slaba kopija zgodovinskega blebetanja, kjer se govori o zdravljenju posamičnega od samskosti do posameznosti, kar nima Zveze S Pravim Zdravljenjem Verige Odnosa.

S predavanji ne želim nikogar prepričati o nečem, ampak izobraziti, kako delujemo. Povedati, da je normalno, da se lahko, poleg telesa, iztroši tudi psiha in da ni sramotno ali narobe, da tudi za to poiščemo pomoč.

Ta že močno alternativno zlorabljen stavek je nečasten zaradi interesne ponudbe zgolj bogatim in bi bil edino časten samo pod pogojem, da bi bil ponujen revežem siromašnim revnim.  

 Je pomoč psihologa še vedno tabu?

Draga Maja, ali lahko vprašamo mesarja, kako se peče kruh in prav smešna si z vprašanjem namenjenem vajenki gastroenterologa, samo da bi jo promovirala bogatim za psihologa (sigurno si prejela ogromno denarja, da podcenjuješ svojo lastnost v Javnosti). 

To je populistično propagiranje brezčutnega surovega ameriškega kapitalizma, ki ga samo povprečni kličejo alternativa, kar je grdo in hudo, kajti ko govorimo o ameriških psihologih in psihiatrih, so le-ti črnomagijaši, ker za pozitivnost hipnoza ni potrebna … a komunistični novinarji verjamejo samo v denar in najbolj jih izkoriščajo prostovoljni zidarji, masoni iluminati.   

V naravi hipnoza obstaja, da kača požre opico, a Z Božje Strani je s Človekom Zavezništvo Udomačevanja Svobodne Volje.

Ljudje veliko bolj sami pri sebi opazijo, da so nezadovoljni, ampak večina jih ne ukrepa.

Če imajo probleme z visokim krvnim tlakom, sladkorno, ni problem.

Poiščejo zdravniško pomoč, povejo v javnosti, da je tako.

Ko gre za psihološke težave, za depresije, utrujenosti, motnje v razmišljanju, pa ni tako.

Ampak iztrošimo se lahko tako fizično kot psihično, oboje je normalno, lahko se zgodi vsakomur.

Normalno je tudi, da si poiščemo pomoč.

Ampak o tem, kako delujemo psihološko, smo premalo izobraženi, ne vemo poznamo je slovensko niti osnov.

Vemo, kako deluje avtomobil, poskrbimo zanj, zase pa ne znamo.

Draga Sanelčica, delaš na napačnem oddelku, če že želiš biti psihologinja, nezasedaj mesta v fiziološki stroki, razen če želiš uvesti noviteto psihologa za anuse, verjemi tukaj nimaš konkurence pa si najboljša za to in te mafija tako preganja s priganjanjem, da bi ti bila alternativni ljudski psiholog.

To prozorno navijanje je naravnost smešno, ker ni namenjeno Narodu, a v ZDA je bilo popularno med obema vojnama in tako si je CIA neopazno zbirala denar.

Kako pa delujemo v osnovi?

Tako da so novinarji imperialistično kupljeni propagirati pa so kapitalistično prodani za pavšalno plačilo pod mizo mimo finančne uprave.

Po študiji Slovenci bi rekli raziskavi najboljših znanstvenikov na Harvardu so s posnetki dokazali, da potrebujemo 27 minut v dnevu, da rehabilitiramo možgane.

S tem misel, psihologija nista več nekaj neotipljivega, ampak fizična osnova, s katero lahko delamo.

Ta bizarni stavek montiranega insistiranja, da bi se še kakšen kapitalist obogatil s tolažniki, ker možganske vijuge preprostega Naroda niso enake možganskim vijugam razvajencev, ampak za butlje ta raziskava zagotovo velja.

V drugi znani študiji so spremljali veliko število ljudi in opazovali vpliv pozitivnih in negativnih misli.

Znanstveno so potrdili, da se z mislimi začne vse.

Ko bi vprašanja in odgovore pisala slovenska novinarka Maja, ne pa da jih je dobila pod mizo na mizo, bi govorila o znanstveni raziskavi in ne študiji.  

Več kot očitno je, da se prepozna, da je to beograjski pamflet z besedo študija.

Toliko o izvirnosti Sanele Banović.

Najprej začnemo nekaj misliti, potem začnemo to delati, potem to postane navada, karakter.

In če začneš misliti, da je življenje težko, da je stresno, potem se boš začel tako tudi obnašati, počutiti.

Tako postane ta predstava dejansko navada, ki jo živiš. Vendar vemo tudi to, da ljudje 40 % svojega časa govorijo mehanično, ne da bi razmišljali. 

Bravo, Sanela Banović, ti si najboljši primer poskusnih laboratorijskih miši, kjer miš dobi kolaček, a ti denar za izpolnjeno naročilo.  

 Začaran krog, torej.

Na predavanjih govorim iz lastnih izkušenj.

Vem, kako je biti na dnu, ampak vem tudi, kako je biti na vrhu.

Zato rečem: »Lepo je biti na vrhu. Lepo je.«

Pravkar si opisala, kako so te iz ničevosti pobrali za postreščka.

Samo vprašanje časa je, kdaj boš odveč, ker ti bodo leta odvzela primer.

Rada bi naučila ljudi, da je možno, da pridejo tja.

Brez tega, da vzamejo zdravila, brez tega, da opravijo vse obveznosti in podobno.

Po navadi ljudje čakajo na počitnice, da bodo v pokoju in potem rečejo, da so vse življenje delali, da niso ničesar čutili in potem so kar naenkrat upokojeni in takrat pridejo k zdravniku.

Problem je v tem, ker se nikoli niso napolnili.

Vedno je še nekaj, kar morajo narediti, preden bodo uživali.

To poslušam vsak dan.

Resnica je, da se s tako puhlim nakladanjem lahko pristopi samo bogatim, ki radi sami prazno besedičijo, medtem ko Narod za to nima časa, čeprav se muči in trpi.

Ko jih vprašam, kaj jih veseli, včasih kdo pove, da ima od malih nog neko veliko željo, ki je bila uresničljiva, pa si je nikoli niso uresničili.

Potem pride bolezen in je prepozno.

Dragi Bralci, niti novinarka Maja niti Sanela Banović niti mafijski PR niso v stanju vsaj v slovenščini sestaviti propagandno vabo pasti za klasične in povprečne, česar tako ali tako nebodo nikoli, ker vedo, da jim tega ni treba in morajo samo sprovocirati dogodek pred bogatimi za bogate, da poberejo denar, kar jim itak uspeva zaradi pokvarjenega lobija, a umazana Sanela je samo maskota.

Sprašujem se, od kdaj je lastna skrb za psihološko zdravje postala luksuz.

Evropske statistike kažejo, da smo v Sloveniji zelo pridni kar se tiče skrbi za hišo in avto.

Kaj pa zase?

Draga Sanela Banović, kdaj pa sebična skrb zase ni bila luksuz bogatih in Srbi temu rečejo ‘lovac na novac’, mogoče bi se slovensko reklo ‘lenuh zaradi denarja pade v napuh’ pa je laž, da Sanela neželi Srba za moža, kar je samo krinka, da se prikrije srbska mafija za zaveso ozadja.

 Stereotipno Slovenci ne cenimo uživanja.

Res je, da je Slovenski Narod preganjala Udba, katere ostanki še dandanes grozijo, in ne samo Udba, temveč tudi Ozna, ki se češ da na vse spozna.

Glede na to, da smo mali Narod, travma dlje časa traja.

Pa poglej, Sanela, vse novinarke se slinijo okoli tebe, zato se lahko deklariraš kot homo ženski krog.

Generaliziranje sovražim.

A res, le kako potem imenuješ ta svoj intervju splošnega nakladanja, ponavljanje tujega pisanja, brez točnosti in jasnosti?!

Vsi smo ljudje, vsak je posameznik, ki ima neko svojo zgodbo.

Draga, pravkar na osnovnošolski ravni generaliziraš s posploševanjem.  

Ampak lahko se naučimo razmišljati drugače.

Problem, ki ga vidim vsak dan, je, da ljudje ne poslušajo sebe.

Da ne vedo, kaj jih dela zadovoljne.

85 odstotkov ljudi ne ve, kaj jih veseli.

Delamo samo po nalogah in odgovornostih, ki jih imamo v vlogah, ki jih živimo.

O sebi pa dejansko nič ne mislimo.

Razmišljamo o vsem mogočem, samo o sebi ne.

Ko telo prosi za odmor, si ga ne vzamemo in delamo naprej … Življenje smo veliko preveč zakomplicirali.

Saj nam že po radiu govorijo: »Joj, spet je ponedeljek!«

Potem je toliko slabe volje in je življenje težko.

Draga Sanelica, dobro si opisala svoje lastno tavanje v blodenju z obračanjem na bogate ljudi, ki so sicer zaposleni, a jim ni potrebno delati. 

Potem bi bilo veliko manj izgorelosti.

Izgorelosti je ogromno zato, ker se ne poslušamo več.

Mislimo, da lahko vse leto garamo prek zmožnosti in potem mesec dni počivamo.

To ne gre.

Potem se še primerjamo z drugimi.

Se bojimo, da bomo izločeni, če bomo rekli ne.

Tako prihajajo k meni mladi ljudje, brez podedovanih bolezni, ki bi lahko premikali gore, in pravijo, da imajo bolečine v trebuhu, zgago in preostale funkcionalne motnje.

Ko jih vprašam, kaj delajo, povejo, da delajo v nekem podjetju s 15-urnim delovnikom in da so zadovoljni tam.  Potem jih vprašam, zakaj so potem pri meni.

Če bi bili zadovoljni v resnici, jih ne bi bilo.

Take bolečine so direktno povezane s psiho in pomanjkanjem serotonina.

Delajo tako, ker so tako navadili šefa, ker delajo tako tudi kolegi … čeprav čutijo, da ne morejo.

Draga Sanela, mešaš hruške in jabolka, upamo, da samo zaradi lobija v ozadju.

Tipično mlatenje prazne slame.

Seveda, kako bi bilo lepo, ko bi bila vsaj toliko inteligentna, da bi to prepoznala.

 Pa smo narejeni za današnji tempo?

Ne, Sanela, nismo, pa zato ljudje zbolijo.

In tudi ti prideš na vrsto, ko te bodo zamenjali.

Na splošno vidim, da gremo čez meje svojih zmožnosti.

Naše sposobnosti so dejansko ogromne, a način, kako smo živeli pred 30 leti in kako živimo zdaj, je čisto drugačen.

Sanela, živela si na tujih žuljih in danes z mafijo izsiljuješ, da bi še naprej lahko živela na tujih žuljih.

Danes velja, da lahko delaš in stojiš 12 ur na nogah, spiš 4 ure in podobno, ampak to nismo mi.

Draga, pošteni delavci so vedno tako delali in so jih takšni kot si ti, inteligencijsko zaostali in intelektualno nazadnjaški, skratka kmalu emotivni klošarji, kradli in ropali, neglede na to, da vas takšne razočarane razvajence sistem ohranja.

Zato se obračaš samo na bogate, ker revežem nimaš česa krasti.

Mi fiziološko in psihološko nismo narejeni tako, da bi funkcionirali v takšnem sistemu obremenitve, kot ga živimo zdaj.

Ja, res je tebi, mafiji in Roniju Kordišu fiziološko takoj velika potreba, če bi morali odgovorno delati.

Zato namesto cirkulacije Z Narodom cirkusiraš za bogate.

 Kaj pa velike količine informacij, internet?

Zadnjih 30 let smo vse možganske centre obremenili za 370 odstotkov več, kot pa imajo genetsko dejanske možnosti obremenitve.

Ljuba naša dvorna norčica, ali veš, da ljudje, ki so se srečali z internetom, so manj agresivni od tistih, ki se niso srečali z internetom, ker so se z informiranostjo udomačevali in zaradi interneta je manj medsebojnega nasilja v Narodu.

Da bi se temu prilagodili, se mora spremeniti genetika, in to traja cele generacije.

Tebe očitno plača laboratorijska mafija.

Tako na podeželju, kjer telo, možgani že zaradi narave malo bolj mirujejo, ni funkcionalnih bolezni, povezanih s stresom.

Sanela, ti opisuješ finančno borzo in kazino igralce.

S tem, da se pogovarjamo po telefonu v noč, brskamo po spletu, vzdržujemo obremenitev, ne damo si priložnosti, da se umirimo.

Opisuješ paciente, ki kličejo na 090 … in so razočarani, ko jim starejša babica trdi, da je mladoletnica … vseeno pa pošlje na dom račun.

Pa tudi če se, ne vemo, kaj početi sami s sabo, z mirom.

Tako kot ti, draga Sanela.

Kako pa lahko to prekinemo?

Sanela, tako, da prenehaš biti bolna od Naroda, ker nikoli neboš zdrava od bogatih.

Vse se začne s tem, da začnemo drugače razmišljati.

Ko gremo spat, razmišljamo o tem, da ne bomo o ničemer razmišljati.

Spremenimo navade.

Dobro jutro, Sanela, navade ni mogoče spremeniti z navado.

To smo se naučili od Edinega Pravega Nadučitelja Dobrotnika Dragutina Barušič, ustanovitelja nevladnega Plemenitega Združenja ZdravaAtmosfera

Veliko ljudi, ki preživijo težke bolezni, pravi, da jim je izkušnja spremenila življenje na bolje.

Ker začnejo ceniti življenje in če ne izgubijo teh misli, ko se pozdravijo, potem gre veliko bolje.

Sanela, res si opisala bogate.

Ko poslušamo sebe, delamo, kar nas veseli, se tudi fizično počutimo dobro.

Vedno lahko naredimo kaj majhnega zase.

Najdemo veselje, smeh.

In nehamo delati nekaj zato, da bomo nekaj dosegli.

Sanela, ta zadnji stavek je najbolj opisal stopnjo tvoje lastne, itak vprašljive, memorialnosti od memorije do memoriala.  

 Res smo pozabili, da je življenje še kaj drugega kot obveznosti in produktivnost.

Draga novinarka Maja, najprej to niso vprašanja, temveč samodopadljivi zaključki zato, ker sliniš z životarjenjem, da si ekonomsko močna, da ti nebi bilo treba delati … res si sočno pohlepna.

Življenje je živo, treba ga je živeti, ne životariti.

Kako pa imenuješ neodgovornost Do Naroda ter pacientov in na koncu tudi bogatih – Življenje ali životarjenje?!

Potem življenje ni več stres.

Sanela, res je, neodgovornost zares nikakor nemore biti stresna.

Pred časom sem se odločila za eksperiment, ker sem želela živeti kot Sokrat.

Sokrat me namreč navdušuje.

Sanela, v tvojem imenu manjkajo tri črke lmo, in prepoznala bi, da si kot nlp, pa te še enkrat vprašamo, ali si mislila na tokrat ali sokrat.

Ti nisi medena, ti si ledena, o honey, ti si funny.

Sokrat bi te tokrat po riti.

To pomeni, da sem pustila denar, se odločila, da je moje najmočnejše orožje moje znanje, in šla živet življenje.

Sanela, zakaj potem zasedaš delovno mesto, ker naš in lahko tudi tvoj Lastni Učitelj nezaseda nobenega delovnega mesta.

Tako sem si s svojim znanjem ‘na cesti’ zagotovila preživetje za tri mesece.

Ja, Sanela, zato pa te je mafija lahko novačila in vnovčila.

Nekateri so me čudno gledali, ampak je šlo.

Nič nimam proti denarju, ampak denar ni vse.

Denarju smo dali preveliko veljavo.

Sanela, sanjska za Tomica Šuljića in vsem podobnim Petru Skopcu pa to, da polniš Cankarjev dom, vemo, čeprav zaman, ampak Narod vidi, da tudi nezastonj in tudi tisto vsiljevanje denarja po 5.000 eur v imenu posojanja za nedoločen čas, tako da za kupljeno molčanje opisuješ, kot da tebi in mafiji denar ni vse.

 Ampak živimo v sistemu, kjer je denar, produktivnost zelo pomembna.

Draga Maja in draga Sanela v pogovoru med vama nista sposobni niti prikriti to sramotno nameščeno montirano tematiko za zavajanje Otrok z zvitostmi.

Radi prelagamo odgovornost.

Zato se moramo nehati spraševati, kdo je kriv.

Recimo si raje, da bomo začeli razmišljati drugače.

Iskanje krivca je prelaganje odgovornosti na nekoga drugega.

In to je velik problem.

Ni pomembno, kdo je kriv, kako so nas vzgajali, kakšen je sistem.  

Pomembno je, ali nam je fino.

Če nam ni, naredimo spremembo.

Sanela, zakaj potem preganjaš lastne medicinske sestre na svojem oddelku, ali zato, ker niso želele sprejeti 5.000 eurov, da nebi razkrile tvojega lastnega mafijskega ozadja.

To je za številne trd oreh.

Težava je v tem, da nas je strah.

Zato ne naredimo sprememb, ker ne vemo, kaj je za ovinkom.

Ne vemo niti, da je najboljša lastnost možganov, da so plastični, kot glina.  

Samo vztrajati je treba in se lahko spremenijo, v kar hočemo.

Res je, zato si ti, Sanela, postrešček lobija, ki je iz ulične klošarke postala zdravnica in titule pobrala z lepoto.

 Potem je vsak dan dober za spremembo?

Draga novinarka Maja, drži, ker se s Sanelo nista potili z ritko pri knjigi, ampak so ritkam pomagala oblačila z modne piste.  

Možgani se spreminjajo tako kot fizično telo, psiha, razmišljanje, in to traja vse življenje.

Sanela, daj si še enkrat preberi stavek, ker zveni kot užaljenost na kilograme, pa takšna obremenitev ni znak zdravja, ampak je strah od staranja.

Gube na telesu sprejemamo, spremembe psihe, interesov pa ne.

Telo lahko ostari, to sprejmemo, novih potreb ali želja pa ne smemo imeti.

V resnici pa se ljudje, telo in možgani, psiha spreminjajo do smrti.

Tako za prevare recimo niso krive krize srednjih let, ampak leta nezadovoljstva in spremembe, ki jih ne dovolimo.

Ampak kdo je rekel, da kriza srednjih let sploh obstaja?

To smo si sami izmislili, da bi preložili odgovornost.

Potem lahko delamo, kar hočemo, in je kriva kriza.

Sanela, vešče si opisala sebe veščo, ki se sovražiš, ko se pogledaš v ogledalo.

‘Ogledalce, ogledalce, na steni povej, katera najlepša v deželi je tej.’ Uf, jebemti, zakaj nisem več najstnica.  

Zakaj tako neradi sprejmemo odgovornost za svoje življenje?

Ljubezen, Sanela, Maja te je razodela, ampak nezahvaljujoč svoji sposobnosti, ampak lobijskemu PR-ju, of uf ‘pride’ tako angleško kot slovensko, samo hetero so mimo te bolnosti.

Razlogov za to je mnogo.

Transvestiti, biseksualci, metroseksualci, pedofili, pedri.  

Eden izmed njih je, da smo se pustili prepričati, da ne zmoremo sami.

Kar je v resnici posledica tega, da prenašamo svojo odgovornost na nekoga drugega.

Na državo, zdravnike, partnerje. Potem mislimo, da se nam ni treba potruditi, ukvarjati s svojim dobrim počutjem, življenjem.

Sanela, daj se končno zberi, ali ljubiš denar ali delo ali ulico ali kakšno konzumacijo.

Kako lahko začnemo že danes živeti bolje?

Dragi Maja in Sanela, tako, da bi se borili, da bo Narodu bolje.

Ljudje me sprašujejo, kaj naj naredijo, da bodo srečni. Pravim jim, naj delajo tisto, kar jih dela zadovoljne do te mere, da ne ogrožajo drugega.

Biti zadovoljen sam s sabo, z življenjem je tisto, kar je dobro za nas.

S tem se polnimo, to nam prinese hormone, ki jih potrebujemo.

To ne pomeni, da je življenje srečno, ampak, da spremljamo, kaj damo v življenje vsak dan.

Objemajmo se, povejmo si več lepih in manj toksičnih stvari.

Če danes komu rečeš, da je lep ali dobre volje, pomisli, kaj imaš za bregom.

Če mu rečeš, da je tečen, pa to sprejme, ker je navajen.

Dragi Sanela in Maja, prazno govoričenje je najbolj toksično.

Objeme zelo priporočate. Je res, da nam samo tri minute objemanja na dan popolnoma spremeni hormonsko sliko, počutje?

Maja, upamo, da nisi med tistimi novinarji, ki so zaradi objemov pljuvali po ZdraviAtmosferi, ker so ti kolegice in kolegi bruhali po naročilu, a ti po naročilu hvališ, ko gre za prevzemanje tržišča in naj te bo sram, da si floskula fama fabula od Življenja.

Sedem objemov na dan je ‘moja’ študija.

Izvedli smo jo v Švici, kjer smo ugotovili, da sedem objemov na dan, bližina, pomeni toliko serotonina kot ena tableta.

Zato pravim, da bolečino odžene objem.

Sanelica, a res vse v treh minutah?

In zakaj nakladaš o Švici, ko so Slovenci potrebni objemov.

Z otroki imamo kontakt, jih masiramo, imamo v naročju.

Odraslim damo tableto proti bolečinam.

Pri vizitah se včasih k ljudem, ki to sprejemajo, uležem na posteljo.

Povejo, da so prestrašeni, da čutijo močne bolečine, po bližini pa zaspijo brez tablet.

Mila Sanelica, nikoli se nisi ulegla s hetero Človekom.  

Strokovnjaki napovedujejo, da nas čaka vse več depresij, pregorelosti.

Draga Maja, je res, ampak to nevelja za hetero ljudi, temveč za simbionte s simbiozami, a alternativno povedano preko tisoč zavrnjenih iskanj duše dvojčice.

Ja, neka skupina strokovnjakov je napovedala, da bo leta 2020 leto depresij, ta misel se je razširila in kar velja.

Moj glavni cilj in želja je, da strokovnjaki tokrat ne bi imeli prav.

Zakaj bi moralo biti tako?

Zakaj prelagamo odgovornost in sprejemamo takšne misli za svoje?

Ni nam treba. Lahko je drugače.

Gandi je z besedami, brez enega naboja in s tem, kar je živel, spremenil vse.

Dobra beseda je najmočnejše orodje.

Enako je toksična misel katastrofa.  

Tako Maja kot Sanela, očitno vaju nemoti delati pod mizo in samo vidve ter vama podobne Duše bodo v depresiji, ko vam prenehajo denarni in luknjasti dopingi. 

Lahko sta nam hvaležni, da smo vama razkrili, kako sta samo zamenljiva potrošna roba, s katero se homo brezdušneži bogatijo.

Poverjeniki ZdraveAtmosfere