RAZODETJE RESNICE

V vednost: vsem Institucijam

Gospa Okrožna Državna Tožilka Sonja Breznik, najprej vse, kar lahko rečem, je, da Policisti iz PP Ljubljana Moste zelo dobro vedo, da je Andraž Fajdiga nasilnež, lažnivec, plačanec lobijskega podtikanja Združenju ZdravaAtmosfera, in zato je (zaradi očitno močnih vez) Okrožno Državno Tožilstvo elegantno zavrglo kazensko ovadbo PP Ljubljana Moste št. 2300/D3305260/K1849227/8767689/2018 (2123438) zoper zoprnega Andraža Fajdigo in sami Policisti so bili začudeni ter vedo, koliko je Družba pokvarjena tudi Država korumpirana.

Neiščem nobene kazenske ovadbe Policistov, ki so na žalost pod vplivom tistih, ki Andražu Fajdigi omogočajo teror tiranijo torture tlačenje, ker nihče neželi odpovedi …

Torej niti vam ni nejasno – da sem enako Nedolžna, kot je Nedolžna Mama Sonja, takrat Skopec, sedaj Kožuh, obe Poverjenici ZdraveAtmosfere, na katero se vrši lobijski masaker, da se utiša klic na Moralnost Funkcionarjev na Funkcijah, ki delajo za denar pod mizo, a ne za Institucijo … Lahko rečete, da ne razumete, ampak tako rečejo ali korumpirani ali tisti, ki imajo Funkcijo za plačo, a ne Funkcionirajo.

Sodišče je naredilo težke nepravice in na vas je, da to z razkrivanjem razodenete, a to boste raje zanikali, ker je to »na interesu insistiranja« mirne kariere.

Žalostno je, da s poseganji prisegate na kakršnekoli izgovore v imenu opravičila, namesto da bi si zares tako plačo kot kariero z osvobojenostjo od pritiskov ozadja zaslužili.

Še enkrat vam ponavljam, ne iščem kazenske ovadbe proti Zaposlenim v Državnem aparatu, iščem v vas vseh kanček Vesti, ki je – očitno zaradi pohlepnega apetita na dodaten denar iz raznih kanalov – izhlapel, in dve Nedolžni Mamici sta finančno izropani, ker se izkorišča Sistem za krajo denarja od Nedolžnih, s tem pa Država dovoljuje trgovanje z Otroki.

Sedaj pa vam preostane zagovarjati, da ste vsi vi Nedolžni in da sva midve Mamici krivi, ki sva ustvarili Družino, da bi jo homolobi s podkupninami preko nemoralnih uničil – briga vas za Resnico – vi pa furate imidž popularnost modernost trend in tega ne boste razkrinkali … S tem, da je Sodišče naju Mamici vrglo na rob preživetja, ste pravzaprav ukradli Otrokom možnost tako Prave Rasti kot Zdravega Razvoja, zato je za Vas moja Prošnja brezvezna, in mi lahko rečete, da imam Odvetnika – ja, imeti Odvetnika za narejeno nepravico je dodatna kraja s strani Državnega aparata.

Zaradi skorumpiranosti Družbe mi Prepovedujete Resnico Razodeti Javnosti in to samo kaže, koliko je Družba bolna, a ne ZdravaAtmosfera, no, na koncu obstaja Dragi Bog, ki bo obračunal z nepravičniki … če vam je do Resnice, vam je enako do tega, da jo Javnost izve, in ni vam treba toniti v nadaljnje nepravice.

Sodnica Metka Kapler je na Sodišču priznala, da je ZdravaAtmosfera Nedolžna, a tega ni napisala Uradno, da nebi bil razodet lobi, ki se skriva za Andražem Fajdigo.

Pošteni Ljudje so Srečni, da Javnost ve, da jo Cenijo, a nepošteni Javnost izčrpavajo in se skrivajo za izkoriščanjem Zakona; to kaže, da Javnosti ne cenijo, in vsak Uslužbenec Države je Dolžan z Obveznostjo pokazati, koliko je Moralen, tukaj pa se Kariera ali zlomi ali učvrsti.  

Poverjenica Združenja ZdravaAtmosfera
Predsednica DruštvaPlemenitosti
Anja Fajdiga