SANELINI OBJEMČKI IN POLJUBČKI

Poslano dne 14.07.2017 Vsem Medijem, Varuhinji Človekovih Pravic – ga. Vlasta Nussdorfer, Ambasadam, Konzulatom, Ministrstvom Sveti Cerkvi, Predsedniku RSlovenije, Predsedniku Vlade RSlovenije, Evropski Varuhinji Človekovih Pravic – ga. Emily O’Reilly

Dragi Bralci čas je, da se Resnico preneha zatirati!

CINIČNI NOVINARSKI SARKAZEM PO NAROČILU  HOMOLOBIJA, KO SE OBJEMČKE IN POLJUBČKE V HETERO ZdraviAtmosferi S PODTIKANJEM RUŠI, DA BI SE LAHKO PRI HOMO SP-JEVCIH ZA NOVAČENJE BOGATIH V HOMOLOBI PONIGLAVO POVZDIGOVALO PREPOZNAVNO ZDRAVLJENJE VRAČANJA ČLOVEČNOSTI HETERO ČLOVEKU Združenja ZdravaAtmosfera.

Umazane igre pokvarjenih izzivov izvajajo korumpirani avtomatično vsi korporacijski novinarji, da bi se tako čim bolj diskvalificiralo kot diskreditiralo Hetero Vrednote Vrline Izvrstnosti V Javnosti.

Mnogi Nedolžni Politiki so temu Priča Obljube, saj jih homolobi obtožuje, ker Zagovarjajo Hetero Družine. Zato mediji Zdravo Usmerjenim Politikom z maščevanjem uničujejo kariero.

Država in Institucije so Nemočne zaradi bolno usmerjenih, zaposlenih na vitalnih mestih, ampak niso Nedolžne, ker nefunkcioniranje ni opravičljivo, saj Hetero Ljudje nebi smeli imeti izgovorov za navidezno pasivnost, kar je dejansko zaradi podkupovanja pod mizo in groženj, da si ohranijo delovno mesto.

Med takšnimi žrtvami je tudi Medicinska Sestra, Zlatka Pražnikar (ki jo preganja plagiatska kvazi Doktorica Sanela Banović) in je zaradi mobinga v bolniški, ker ni hotela z vsiljeno sposojo sprejeti 5.000 eurov za nedoločen čas.

Zato Sanelin lobi Zlatko lažno obtožuje, da je ona kriva za smrt znane Slovenske Pevke Simone Weiss … a Država in njene Institucije, ne da neželijo ukrepati, temveč nimajo za to funkcionarjev, ker so ta delovna mesta zasedli homo lobiji, če ne drugače s podkupnino.

Sanela Banović je homoseksualka, potiho namerno zaposlena v gastroenterološki kliniki – tako se homolobi širi v vse pore sistema.

Pritihotapili so jo kot ubogo begunko prostovoljko, čeprav je mnogim pod prisilo posojala mafijskih 5.000 eur, s tem je kupila molčanje, da bi si mafija zagotovila prikrito novačenje.

Enako so mediji blokirali tudi moža Simone Weiss, Šarac Gorana, kateremu se je njegova žena, ko je bila v bolnici, potožila, da jo zdravnica Sanela Banović malteretira in predozira z morfijem.

Ker je Simona Weiss vedela, do so druge medicinske sestre vzele od Sanele vsiljeno posojilo 5.000 eur, je bila prisiljena, da podkupi vodstvo, ki je zaradi tega Zlatki Pražnikar dovolilo, da je Simonina lastna medicinska sestra, ker edina med redkimi ni sprejela 5.000 eur.

Sprašujemo vse Institucije Države, posebej Ministrstvo Za Notranje Zadeve in Ministrstvo Za Zdravje, s kakšno pravico si jemljejo plačo za Vzpostavljanje Reda V Državi, ampak raje z uboganjem strežejo mafiji za dodatni zaslužek. 

Če v Državi nebi bilo korupcije, nikoli korporativni korporacijski mediji nebi mogli blatiti Nedolžnih avtoritet, ki so nažalost žrtve ujete v suženjstvo korupcijskega sistema, glede na to, da je Državi in Institucijam vseeno.

 Poverjeniki ZdraveAtmosfere