SATAN SATANIZIRANJE SVETOVNOSTI SVETA IMENUJE ELITA

Podnapise si nastavite v slovenski jezik – Nastavitve

Človečnost se nam nažalost neprebuja ker,

 Ko Bi Se Prebujala, Bi Si Ustvarila Svojo Lastno Ozaveščeno Deželo.   

Ravno zato, ma prav za to, elita neizgublja kontrole, temveč, no ampak, dovoljuje ”Bitke” za prebijanje po pravilih svoje lastnosti, da bi s pastmi vab izmamila oslabljenje Kristjanov in jih blokira z oviranji preprečevanj, ker so nezdruženi in šibki, da jih zaustavlja ustvariti Jezusovo Deželo …

STALNA BITKA BLAGOSLOVLJENE VOJSKE JE V TEM, DA SE ODSTOPI OD SVETOVNOSTI, KAR V NAMENU POMENI, DA SE  NEOBSTAJA ZA SVET, KER JE PREŽALOSTNO, DA SI V SVETU KNEZ TEME USPEŠNO LASTI NARODE SEBI ZA SEME.  

Nemilostna Vojna Za Prevzem Svetovnosti Traja Od Samega Začetka Sveta … izdajalci itak neuspešnega satana z zastonj luciferstvom širijo prekletstvo njegove lastnosti o pravici na privatnost, posebej Z Zlatom Srebrom Diamanti, Dragim Kamenjem ali v zameno z Denarjem oziroma hipoteko …

Ostanki Človečnosti V Zgodovini Ščitijo Božje Prerojevanje Pa Se Borijo Za Rajsko Življenje Na Obrambo Angelskih Let V Bojevanju Nebeške Usode.   

A vprašanje, ki si ga moramo postaviti, se glasi:

Kdo vlada z našimi Življenji, ko Civilizacija nesluži Kristjanskemu Času?!  

Ščiti Država svoje Državljane ali tuje lobije?    

Na Hrvaškem je mladi Ivan Pernar, ki so ga imeli za malo norega, ker je v Javnosti razkrival podlosti sistema, osnoval stranko Živi zid in bil lansko leto tudi izvoljen v parlament.   

Enako v Sloveniji opozarja na nepravilnosti, da nerečem kriminal politikov in lobijev, nevladna organizacija Združenje ZdravaAtmosfera, ki jo enako mediji napadajo in ji podtikajo, samo da bi jo diskreditirali pred Ljudstvom.   

Njihov namen, skrit za pokvarjena podtikanja, in pomen insistiranja na lastnem interesu, je vsekakor uničiti Preroka Dragutina Barušić, ustanovitelja nevladne organizacije Združenje ZdravaAtmosfera, pa se na vse načine zaletavajo, da bi ga diskreditirali, a Narod vedno prej ali slej loči laž od Resnice.  

Že nekaj stoletij si elita, kar je samo lepo ime za satanove privržence, uspešno prizadeva, da si podredi Človeštvo in zavlada Svetu pa sistematično vzpostavlja takoimenovani novi svetovni red.   

Ljudje smo naivno nasedali politikom, ki so s pretvezo za boljše Življenje Ljudi razprodajali Narodno Bogastvo, kot na primer vodne vire, ki so prešli v last multinacionalk, katerim so s tem avtomatično dali pravico, da z insistiranjem na lastnih interesih pohlepa po dobičku uničujejo Človeška Življenja.   

Farmacija nas prek medicine že dolgo vse manj zdravi in vse bolj podtika nove bolezni, evgenika je bila izgovor za množična pobijanja, medtem ko se danes že rojevajo otroci po naročilu, takoimenovani dizajnerski otroci.  

Edino, kar satan zmore, je to, da kopira Stvarnika, pa si lahko samo prek čipa zasužnji Človeka, da mu zatre sposobnost čustvovanja, s tem sočutja in ga razčloveči na raven zombija volkodlaka vampirja.  

Hvala Dragemu Bogu je med nami vse več Ljudi, ki razkrinkavajo službene laži, katerim smo do nedavno še vsi verjeli, prepričani, da so mediji nosilci informacij in politiki delajo za korist Naroda.  

A temu že davno ni več tako, seveda, če je sploh kdaj bilo.

Vse bolj in bolj se razkrivajo vse podlosti farmacije, ki nas zastruplja s cepivi, vse netočnosti znanosti, ki služi pokvarjenim interesom multinacionalk in kroji znanstvena dognanja v podporo pohlepa po dobičku in materialnih dobrinah, pa čeprav se zato izničijo vsa Naravna Bogastva in uniči Človeštvo.  

Jadranka Oblak, Poverjenica Združenja ZdravaAtmosfera