SEDENJE NA DVEH STOLIH JE SEDENJE NA KOMPROMISIH

NEVERNI VERNIKI Z VERNIMI NEVERNIKI

NISO SAMO KAOS KER TUKAJ SE ODPIRAJO VRATA PEKLA

Ljubezni moje  vsem nam ni lahko ampak jamranje Ljudi  je odveč ker naj bi bili Angelsko Pričevanje, no ni naključje in no res zviška antibožje afere, a opravičenosti ni za strinjanje z duhom čudnega obnašanja navadnih nevednih naivnih  ker Mi Rimokatoliki od štetja Nove Dobe ali Darovanja Božje Sile Da Bi Svetovljani Vrnili Svet V Božje Prošnje, nismo več in nesmemo biti povprečni ter nam je Bogočlovek Jezus Kristus Vzor Obljube, tudi so nam Pastirji Apostoli Preroki Primeri Prič – točno se po negodovanju z godrnjanjem prepozna da Ljudje in religiozni Rimokatoliki niso nikakršni Učenci  Božje Prisotnosti ker nočejo prenehati biti izdelki luciferjašenja, pa so vnebovpijoči ko je v vprašanju Velikodušnost in jodlajo na Čas Za Občinstvo Slavljenja Duha Svetega ker so pravzaprav nagnjeni na drugega, itak nepravega boga kneza teme, pa mu z vzgojo samodemoniziranja namerno prepuščajo (ker so Nebeško Seznanjeni Z Učenjem Rajskim) Otroke za seme.

MORAMO PRIZNATI DA ČE NEBI BILO DUŠ V VICAH KI SO IZPROSILE  Dragega Boga  DA JE POSLAL MISIONARJA PRELJUBEGA VEROUČITELJA Dragutina Barušić  PA STA SE USTVARILI ZdravaAtmosfera  Društvo Plemenitosti  MI SAMI PO SEBI NEBI NIČ NAREDILI ZA PREDNIKE Z MOLITVIJO, ZA POTOMCE S POBOŽNOSTJO, ZA NARODE SVET SEBE, A ITAK SE VERNIKI NEBOJUJEJO BITI 4 EVANGELIJSKI; Z LEPOTO BOGATITI DOBROTO LJUBEZNI  OH, OČITNO JIM JE VSEENO IN JIM POTRESI NISO DOVOLJ, PA BO MORJE SPET MORALO S CUNAMIJI PREPLAVITI KOPNO DA BI SE VSI SPRAVILI V RED KONČNO NASPROTOVATI sATANU OZIROMA sATANIZACIJI sISTEMA sVETOVNOSTI.

Meni Je Največja Čast Tedensko Eno Urico  Darovati Vnukom Vnukinji ker imam čas da se nebodo izgubili, kot se zgubijo vsi ki so brez Oboževanja Služenja Troeni Trojnosti.

NI MI NERODNO BOJEVATI SE ZA MOČ POMOČI  DA BI SE MOJI PA AVTOMATSKO NAŠI OTROCI ODREŠILI PREDNIŠKE PREKLETOSTI NA POTOMCE  DA NAM NIKOLI VEČ NEBI BILA ODTUJENA TAKO POBOŽNOST KOT MOLITEV KI JE NAŠA LASTNA VOLITEV DA SE BOŽJE NASTANI VSE BOLJ ENAKO V DRUGIH.

Prekrasno Je Z Osvobojenostjo Za Zasluženosti Pozitivno Udomačevati divjosti negativnosti; Svet Z Okoljem Testa, Naravo Z Okrožjem Lekcije, Situacijo Z Okoliščino Izpita.

Med Imitiranji Identifikacijo sem zbrala Emitiranje in nam prosila Preljubega Učitelja da nas Obdaruje Z Emitiranjem

E M I T I R A N J E
Potujem z Dlanmi obrnjenimi proti sebi od Kolkov do Ramen in se ob tem reče
OD BLAŽENOSTI TROJSTVA
zgornje Teme
BISTVO BITJA Z ROJSTVOM
spodnje Teme
USODI JE
Čelo
SMISEL UMU
Popek
LETOM JE
Vrat
POMEN DUŠI
Želodec
ŽIVLJENJU JE
Srce
NAMEN SRCU
spuščanje Dlani od Ramen do Kolkov
DO BLAŽENSTVA TROENOSTI

Grijeh je šutjeti.

 1. Kad zlotvoru reknem: ‘Zacijelo ćeš umrijeti’, a ti ga ne opomeneš i ne progovoriš mu, kako bi odvratio zlotvora od zloga puta njegova i sačuvao ga na životu, taj će zlotvor umrijeti s bezakonja svojega; ali ću krv njegovu tražiti iz tvoje ruke. Ali kad ti opomeneš zlotvora, a on se ne obrati od svoje zloće i od zloga puta svojega, on će umrijeti s bezakonja svojega, ali ti si izbavio dušu svoju. (Ezekiel 3,18-19)
  Kako možete opravdati bezbožnike i stati uz đavla, a ne Boga? Kako možete nazivati dobrim ono što je protiv Božje Riječi? Kako možete voljeti ono što Bog mrzi? Na čijoj ste strani?
  10. Jao onima koji zlo dobrom nazivaju, a dobro zlom; koji od tame svjetlost prave, a od svjetlosti tamu; koji od gorkoga prave slatko, a od slatkoga gorko! (Izaija 5,20)
  11. Preljubnici i preljubnice! Ne znate li da je prijateljstvo sa svijetom neprijateljstvo prema Bogu? Tko god dakle poželi biti prijatelj svijetu, neprijateljem Božjim postaje.(Jakovljeva 4,4)
  12. Naprotiv, da to što pogani žrtvuju, zlodusima žrtvuju, a ne Bogu. A neću da budete zajedničari sa zlodusima. Ne možete piti čašu Gospodinovu i čašu zlodušku.Ne možete biti dionici stola Gospodinova i stola zloduškoga. (1. Korinćanima 10,20-21)
  13. Ne ljubite svijeta ni ono što je u svijetu. Ako tko ljubi svijet, nema u njemu ljubavi Očeve.(1. Ivanova 2,15)
  14. Jer svatko tko čini zlo, mrzi svjetlo i ne dolazi k svjetlu— da se ne razotkriju djela njegova. (Ivan 3,20)
  15. Ljubljeni, ne vjerujte svakom duhu, nego provjeravajte duhove jesu li od Boga; jer mnogi su lažni proroci izašli u svijet. (1. Ivanova 4,1)

Poverjenica ZdraveAtmosfere Simona Goltez