… sledilci kaosa padajo v pekel …

Dragi Bralci, Večkrat Poglobljeno Berite Časopis ZdraveAtmosfere ZlatoAngelov,

ker edino tako neboste zaporniki sledilcev črne magije z zakonom priznane satanistične norčije,

in oni se za svoje zlobnosti samoimenujejo cerkev 

Vprašajmo se, ali bi bili črnomagijaši z zakonom priznani, če nebi bili že pokvarjena družba, vnaprej zaposlena v ministrstvih, da bi državo umazala toliko nizkotno, da Poštene Družine, Ki Cenijo Slaviti Duha Svetega, rušijo mediji.

Nečlovečni uslužbenci so povsod okoli nas v institucijah
in Zaradi Vas Smo Vse Bolj Glasni , Da Smo Javno Tukaj V Svetu Nesamo Za Vas, Temveč Jasno Za Otroke, Tako Lastne Kot Vašega Enako Našega Naroda, In Vsi Smo Ga (Posebej Vi) Odgovorni Osvoboditi od nereda.  

Življenje je Družiti Se Dragim Bogom, tako se je začela Slavna Zgodba Razodetja Pisma Svetosti, ki nepoveličuje zlih besed (in samostalnikov, ki jih izrablja duh prekletosti) Z Veliko Črko – odkar se je Eva začela družiti z luciferjem, se je začelo životarjenje … ČE SE SEVEDA NEPOKESAMO VSAJ V ZADNJIH URAH, KO UMREMO, NI VEČ MOŽNOSTI ZA KESANJE, KER SEDAJ JE ČAS ZA ŽIVLJENJE OZIROMA SLUŽENJE PROŠNJAM BOŽJE SILE, IN ZA TISTE, KI ZDAJ NA SVETU BREZ POKESANJA UMREJO, TAKO NAM JE (Matej 26,24) RAZKRIL, BI BILO BOLJE, DA JIH STARŠI NIKOLI NEBI SPOČELI.  

 SMO PSIHOFIZIČNA DUŠA IN TAKO, KOT RAVNAMO S SVOJO LASTNOSTJO DO DRUGIH, TAKO BOMO, KER SMRT NI MRTVA, VSEENO ŽIVI KONČALI – POKESANI KAKOR ANGELI MED NADANGELI, A NEPOKESANI KAKOR DEMONI MED HUDIČI.

 ZARADI TEGA NEVTRALNOST PRED ZLOBNOSTMI ZLOBNIH POKESANI ODPLAČUJEJO V VICAH, KER NISO ODVETNIŠKO RAVNALI, DA BI BILI Z ANGELSKIM ŽIVLJENJEM PODOBNI Dragemu Bogu, PA SO SE STRINJALI OKRIVITI NEDOLŽNE Z OBTOŽBAMI IN NEMOČNE Z OBSODBAMI.

 NA PLANETU ZEMLJA NEBESA USPOSABLJAJO RAJ, NO KO NI POSLUŠNOSTI, ODREČI SE SVETOVNOSTI, NI ODZIVNOSTI, ODREČI SE SATANIZMAALI SATANIZACIJE.

 VEROIZPOVED NI TEORIJA IN TO NAJBOLJE KAŽEJO ČRNE MAŠE NEZAMAN IN NEZASTONJ,AMPAK ENAKO NAS BELA SVETOMAŠNA SLAVJA UČIJO SLAVOMAŠNE SVETOSTI ALI EKSORCIRANJA TAKO SEBE KOT DRUGIH, KI SE ZAČNE Z BOJEVANJEM, DA MISLI OŽIVIJO ZA BLAGOSLAVLJANJA POSEBEJ ZA MOČ POMOČI REVNIM SIROMAŠNIM REVEŽEM, DA BI OBOŽEVALI APOSTOLSKE NASLEDNIKE – DENAR JE SVET, KO SE GA DARUJE, A PREKLET, KO SE GA ZADRŽUJE.

 VSI SMO NA IZPITU LEKCIJI TESTU IN ŠOLANJE ZAVRAČAJO VSI, KI SE PRITOŽUJEJO NAD PRITISKI, NAMESTO DA BI BILI BOŽANSTVENO HVALEŽNI ZA BOŽANSKO ZAUPANJE, DA SO ANGELSKI ODREŠITELJI TAKO PREDNIKOV KOT POTOMCEVA TUKAJ NAM JE USODNI REZULTAT – KO SO ZAŽIGALI ŠKOFA HOOPERJA, SO GA LUCIFERSKI SOVRAŽNIKI POIZKUSILI PREVARATI; ČEŠ ŽIVLJENJE JE SLADKO, A SMRT GRENKA, ON PA JIM JE ODGOVORIL – POPOLNA RESNICA JEDA JE VEKOVEČNO ŽIVLJENJE SLADKO, A VEKOVEČNA SMRT GRENKA.

VSEM NAM, NOSILCEM DOBROTE, BOŽJE DARUJE DUHA PLEMENITOSTI,

KER NAMREČ VSE DARUJEMO ZA BOŽJE NA SVETU, SMO ANGELSKE PODOBE,

NO TISTI, KI TEGA NEDELAJO, SO DEMONSKE PODOBE,

IN TISTIM, KI OBOŽUJEMO BOŽJE, NIČ NEMANJKA,

KER NAM STANUJE TRON TROJNOSTI V TROJSTVU SRCA DUŠE UMA,

TAKO NAM JE LASTNOST PREŽETA Z MIROM, KER SMO IZPOLNJENI Z ANGELSKIM VIROM.

 ČE NAM POD PRITISKOM VOJNE MISLI POPUSTIJO, POKESAJMO SE IN Z ZALJUBIVO ZALJUBLJENOSTJO LJUBIMO POBOŽNO MOLITI ZA NEPRIJATELJE, SICER BREZ EKSORCIRANJA NEBODO OSVOBOJENI OD HUDIČEVIH DEMONIZIRANJ ZA ZASLUŽENOSTI BOŽJE.

 NI REŠITVE BREZ SLUŽENJA Dragemu Bogu, A EDINO TAKRAT JE REZULTAT V OBOŽEVANJU 4 EVANGELIJEV; ČLOVEČNOSTI DUHOVNOSTI MORALNOSTI HUMANOSTI, KER TAKRAT SMO BLAŽENI POTOMCI OD PREDNIKOV V BLAŽENSTVU.

 SVOJO LASTNOST IMAMO OD BOŽJE SILE, PA JE PRAV, DA SE VODIMO Z ANGELSKIMI PROŠNJAMI,

A MOLITEV JE VOLITEV ZA POBOŽNOST ALI SLOŽNOST TIMSKE SKUPNOSTI.

 POGLEJMO SE V PEDAGOŠKO OGLEDALO RIMOKATOLIKOV,

KAKŠNI SMO PO BESEDI BOŽJE SPOROČILNOSTI;

Vaš Lastni Poverjenik ZA Sašo Goltez