SOOČANJE Z RESNICO

Človek životari v sistemu, ker nima pravega Znanja in je samo prepričan s pretvezo prevare, da ima pravico na mišljenje v imenu Znanja. A ravno to je hudo, ker Človek s prepričanjem v mišljenju dela Svetu kaos.  

Zato se mora vsak soočiti z Božjo Resnico, ki je samo ena in edina, pred neresnico, katera je Človeka zapeljala na životarjenje v sistemu, saj vsak samo čaka in pričakuje, pa mu je malo mar, kaj se dogaja okrog njega.   Za sebe vzame samo tisto, kar mu godi in se mu dopada.

A ko se je potrebno truditi in Plemenito delovati kot Dobrota, pa prigovarja, najde sto izgovorov, samo da se mu ni treba truditi in kaj več v Življenju narediti.  

 Da bi Človek stopil iz povprečja nevednosti pomot in zablod neresnice, si mora Pravo Znanje pridobiti z Učenjem Hvaležnostjo Zaupanjem in s Plemenitim Delovanjem, da kot Dobrota skrbi za Sočloveka.  

Potem bo Užival Živahno Živost Življenja v Radosti Sreči Veselju.

 Dragi Bralci, mi, Učenci Nadučitelja Dragutina Barušić, smo v Stvarni Šoli Življenja spoznali Resnico.  

Lahko jo tudi vi, če se nam s Plemenitim Srcem pridružite.  

Samo z Učenjem Resnice smo se naučili, kako se Življenje živi, da se v njem več ne trpi.  

 Brez vlaganja lastnega truda Učenja pa se nikomur nebo Življenje v Srečo spremenilo in ga životarjenja sistema osvobodilo  

 Vsak si lahko Življenje Oplemeniti in Obogati, in sicer z Učenjem Izvornega Znanja, katerega nas, srečneže, v Stvarni Šoli Življenja Nadučitelj Dragutina Barušić Uči.   

Z. Ela