SOVRAŽNIK Dragega Boga UNIČUJE ČLOVEŠKOST ČLOVEČNOSTI

Dragi Bralci,

če smo Pravi Predani Rimokatoliški Verniki, si nebomo dovolili, temveč se bomo Borili, da nam satan nekontrolira naših Življenj.

Pa se sprašujem, kje se je izgubila Prava Radost Kristjanstva?

Stvarnost je, da so lobiji naredili ogromno škode, ker so s sublimatskimi sporočili hipnotizirali ter s telepatijo obsedli Nedolžen Naiven Narod, a še najbolj naše Otroke, ki jih privlačijo filmi in računalniške igrice, kjer že razkrivajo, da so sluge zlih duhov.

Dragi Bralci, pravi Rimokatoliški Vernik ve, da je Advent Čas, ko se še dodatno bije vojna Za Vsako Dušo, med Dobrim in zlim. Pa se sprašujem, koliko je še sploh Gorečih Vernikov, ko nenaučimo Otrok, da je največja borba, ki se bije na tem Svetu, borba med Duhom Dobrega in duhom zla, to bi morali Naučiti Otroke, Vnuke in vso naslednjo Generacijo, da se bodo znali vključiti in zares Boriti proti zlu.

Zmaga v vojni ni odvisna od Moči Vojske, kajti Moč Prihaja k nam iz Nebeškega Kraljestva (1 Mak 3,19), če smo mi Predani Dragemu Bogu Jezusu Kristusu …

Moja Moč, gledal bom nate, kajti ti si Božje, moja zaščita, moj Dragi Bog, moje Usmiljenje.

(Ps 59:10) Moč je Dar, s katerim se upiramo sovražnikom. Ko Biblija govori o Božji Moči, govori o Moči, ki jo ima Dragi Bog do nas,ki je močnejša od vseh naših sovražnikov. Naši sovražniki so naša padla človeška narava, svet in hudič s svojimi služabniki

V Bistvu pa je Adventni Čas borba s satanom.

 A na žalost sta se Svet in celo Cerkev na nek način odmaknila od Stvarne Resnice, da satan obstaja – saj le malokateri župnik omenja, da so zla dela – dela satana, ki se krčevito bori za vsako Dušo, da jo ukrade sebi za sužnja, a Ljudje zaradi strahu sploh neželijo slišati o njem, ker Ljubijo samopomembnost samega luciferja, kljub temu, da imajo prigovore tako na vse situacije kot na Ljudi.

Dragi Bralci, Prebudite se in se Ozavestite, da zlo obstaja, satan obstaja, hudiči obstajajo, coprnice in coprniki obstajajo, satanisti obstajajo, črne maše obstajajo itd. Pa vas sprašujem: ZARADI ČESA NEVESTE, ZAKAJ JE TOLIKO ZLA IN TRPLJENJA NA SVETU? … SAMO ZARADI SATANA, KI ŽELI VLADATI Z VSEMI LJUDMI …

kajti

Dragi Bog

Jezus Kristus je govoril Narodu

JAZ SEM PRAVI TRS IN  Dragi Bog JE MOJ VINOGRAD

JAZ SEM TRS A VI STE MOJE MLADIKE

Ali se Zavedamo, da mi predstavljamo Verigo (vez), ki se nikoli nebo pretrgala, tako kot ne vez med trsom in mladiko. Kajti vsi, ki Verujemo v Dragega Boga, smo dobili tudi Njegovo Zaščito.

Cepljeni smo bili ko smo bili še živi, tako kot trs, ki ga cepimo na živo žbico

Jezusova Ljudska Narava je cepljena v Božansko Naravo. Tako da S Silo Svetega Duha Človek postane soustvarjalen V Božanski Naravi. In on je sprejet z Ljubeznijo. Ko enkrat vzpostaviš povezavo z Dragim Bogom Jezusom Kristusom, se moraš ves Čas povezovati, tako kot z našim Preljubim Naučiteljem Dragutinom Barušić, ki je glavni Člen med Dragim Bogom in nami… Jezus Kristus govori » OSTANITE V MENI IN JAZ BOM OSTAL V VAS«.

 

Kot mladika brez trsa nemore Obroditi Plodov, tako tudi mi nemoremo, če ne ostanemo povezani z Dragim Bogom. Tukaj negre za noben slučajni dotik in za nobeno začasno vez. Vinska trta postane del Živega Trsa. Prenaša Življenje Moč Radost Srečo Veselje iz Trsa. Trta nemore Živeti sama brez Trsa. Tako tudi mi nemoremo Živeti brez Dragega Boga Jezusa Kristusa, Življenje, ki smo prejeli od Dragega Boga lahko ostane, samo če smo nenehno povezani z Dragim Bogom Brez Vere v Dragega Boga se nemoremo upreti nobeni skušnjavi in tudi nemoremo obvladati nobenega greha ter odgnati odpadnega duha satana stran od sebe. 

Ostati v Dragem Bogu Jezusu Kristusu in on bo ostal v nas, pa Pomeni, da bomo neprestano dobivali Njegov Duh, ki po Namenu Pomeni, Da Je Življenje Popolno Predajanje Njegovi Službi. Takrat pa imamo tudi Odprtih vseh 7 Darov Duha Svetega, kateri se Povezujejo med seboj, saj samo tako dobivamo Silo Jakost Moč Energijo od Dragega Boga ko mi Imitiramo Indentificiramo Emitiramo  Dragega Boga Jezusa Kristusa.

Čas je, da pogledamo v svoje Srce in se vprašamo, ali imamo Res Prav Zares Pravo Ljubezen, tako Do Nebeškega Naučitelja Dragutina Barušić kot do samega Dragega Boga Jezusa Kristusa in Sočloveka ?

Poglobimo se vase in Spreglejmo, s kom in kako se moramo Boriti, kajti če se neborimo, smo vnaprej podpisali poraz, to Pomeni, da smo nadzor nad svojim Življenjem predali satanu. Ali si tega res želite, ali res želite takšen propadli Svet, ki je brez Morale in Sočutja, brez Vrednot Vrlin Izvrstnosti ter brez Emocij, zapustiti svojim Otrokom, Vnukom ter Generacijam?

Dragi Bralci  Dragi Bog je tisti, ki vedno prek svojih Prerokov Poskrbi za vse Generacije, zato nam jih Pošilja, da so nam vedno pri roki – pa nerecite, da vi tega nezmorete, skupaj Zmoremo vse, kajti med nami je Živi Prerok Dragutina Barušić, ki nas lahko popelje nazaj do Božje Resnice – Resnice Dragega Boga ki je Ena In Edina, da za svoje Potomce Poskrbimo in jim zapustimo Boljšo Prihodnost, v kateri bodo Cveteli Ljubezen Lepota Dobrota Bogastvo; To So Vrednote, Ki Nam Jih Je Daroval Dragi Bog Jezus Kristus.

Z Ljubeznijo, 
Poverjenica Društva Plemenitosti Ana Berginc