SPOZNAVANJE RESNICE SKOZI STVARNO ŠOLO ŽIVLJENJA

V Stvarni Šoli Življenja se trudimo, da vsakemu darujemo praktično doživetje Učenja našega Učitelja Dragutina Barušić, da bo Božja Resnica ponovno vzklila v Človeku Narodu Človeštvu Civilizaciji.

Vsak, ki ima Dobro Voljo do Učenja, se lahko psihofizično usposobi za razvoj Morale in rasti v Boljšega Človeka, od Sočlovečenja do Človečnosti, s strinjanjem sprejemanja za spreminjanje iz osebnosti v Vrednoto Vrlino do Izvrstnosti.

Res je, da ima človek svojo svobodno voljo, katera pa nikoli ne sme biti samovolja, kajti s tem škoduje najbolj sebi, a posledično vsej okolici. Ko bi v človeku bilo vsaj malo Hvaležnosti in Zaupanja ter želje po Učenju, da postane boljši Človek, bi bil iz srca Hvaležen za vso pomoč, ki jo lahko dobi od Dragega Boga.

Življenje Človeka velikokrat spravi na dno, a le Človek je tisti, ki se odloči, ali se bo dvignil ter začel s Hvaležnostjo, Zaupanjem,  Radostjo in Oboževanjem sprejemati vsako novo situacijo, ki mu jo podari Dragi Bog.

Vsak Človek bi se moral zavedati, da mora biti najprej v sebi vedno Pozitiven in Plemenit, da zna s Hvaležnostjo in Zaupanjem biti poln Milosti in Oproščanja ter najboljša začimba vsaki situaciji. Vsaka situacija je dana zato, da v sebi prepozna, koliko jo je v stanju z Dobro Voljo oplemenititi, ker drugače ni Pozitivnosti, a še manj Plemenitosti v Človeku.

Človeštvo najbolj tone v propad zaradi zloduhove pasti, s katero človekovo dušo lovi, da jo dobi v svoj labirint, iz katerega ne more brez Učenja Božje Resnice in pravega vodstva, kot je naš Učitelj Dragutin Barušić, da bi lahko svobodno zaživel.

Š. O.