SPOZNAVANJE SAMEGA SEBE

Dragi Bralci, Naše Življenje Je Potovanje, Je Učenje In Spoznavanje Samega Sebe. To je pot ozke in strme steze do Božjega Kraljestva; pot, katere nemoremo in neznamo sami prehoditi, brez Znanja in Vodstva. Ko se Človek odloči spoznati sebe kot Dušo, mora prositi Dragega Boga, da mu pošlje pravo Vodstvo. Mi, Učenci Učitelja Dragutina Barušić smo dobili ta Dar, da smo v svoje Življenje dobili Nadučitelja.   

Samo Človek, ki Ceni Darove in Spoštuje, ima Uspeh v Usodi; tak Pozitivno in Hrabro sodeluje v pomikanju mej, ker je s svojo Plemenitostjo in Hrabrostjo priča zmagi nad samim seboj. Samo delanje korakov v nepoznano nas osvobaja starih vsebin.  

Vsak Človek ima možnost, da si Božje Znanje pridobi, in ravno zaradi pomanjkanja razumevanja s promišljanjem si potrebuje vsak znanje zaslužiti.

A to gre korak za korakom, z Dobro Voljo na hotenju v želji, da se želimo Učiti in da si dovolimo spoznavati nove situacije, ki nas prebujajo in razvijajo naše možgane. Vsak korak pa mora biti narejen z Zaupanjem in Hvaležnostjo.

In kaj nas ovira, da ne dosežemo namena Življenja in Sreče?

Ovirajo nas naš ego in stare vsebine, ki so skupek naših prepričanj, pričakovanj, primerjanj in dokazovanj, kar je pomanjkanje Pravega Znanja.  

O.A.