STRAŠLJIVI KLOVNI – KAJ SE SKRIVA V OZADJU?

Dragi Bralci, se tudi vi sprašujete, kaj se skriva v ozadju klovnov, ki so pred kakšnim mesecem strašili prebivalce Slovenije in drugih držav? Kruta dejstva se razkrivajo na Facebooku, kjer se za maskami klovnov skrivajo tudi pedofili, ki zamaskirani prežijo na najstnice, ali morda celo tisti lopovi, ki kradejo otroke za vsemogoče prikrite trgovine, tako z blagom kot z organi.

Da o prostituciji sploh negovorimo, saj mnogim odrasle ženske niso več privlačne in v svoji pokvarjeni perverznosti iščejo male deklice.

Vir: Klip.si http://klip.si/novice-pedofilski-klovn-na-facebooku-prezi-na-slovenske-najstnice—ogorceni-starsi-zdaj-prosijo-za-delitev-77

Nismo daleč od tega, kar nam Učitelj Dragutin Barušić, napoveduje in na kar v ZdraviAtmosferi opozarjamo, namreč, da se prek homolobijev trudijo legalizirati pedofilijo in sodomijo. To lahko vidimo tudi v dokumentarnem filmu Sodoma. Od klovnov do zombijev ni dolga pot, a na njihov skorajšnji prihod nas opozarjajo že (anti)zombijski zakoni.

Vir: Foreign Policy http://foreignpolicy.com/2014/05/13/exclusive-the-pentagon-has-a-plan-to-stop-the-zombie-apocalypse-seriously/

Na Nizozemskem in drugod po svetu so v zadnjem času vzniknile stranke pedofilov (na srečo so zaenkrat še neuspešno skušale priti v parlament), ki si v imenu »razbijanja tabujev in nestrpnosti« med drugim prizadevajo za znižanje starostne meje, s katero bi mladoletni fantje lahko vstopali v (homoseksualne) spolne odnose in mladoletnice v seks »če niso pod prisilo«. Verjetno bi bili takšni zakoni v interesu tistim, ki bi želeli legalno prakticirati spolnost z mladoletnimi. Splošno znano je, da je odraslih s takšnimi nagnjenji precej, kar potrjuje tudi dejstvo, da mladi stopajo v prezgodnje spolne odnose in da imajo dandanes že 12-letnice spolne bolezni – verjetno ne od svojih vrstnikov.

Vir: 021 in Žurnal24 http://www.021.rs/story/Info/Svet/68274/Stranka-pedofila-i-dalje-aktivna-u-Holandiji.html

http://www.zurnal24.si/razpustili-stranko-pedofilov-clanek-74699

Z. G.