TEROR NAD RESNICO

Poslano dne 15.4.201 Vse Medijem, Ambasadam, Konzulatom, Ministrstvom, Vauhinji Človekovih Pravic –  ga.Vlasti Nussdorfer , Sveti Cerkvi, Predsedniku RSlovenije, Predsedniku Vlade RSlovenije.

Ga. Vlasta Nussdorfer

Prilagamo vam sramotni članek, ki z nepreverjenostjo pljuva po nedolžni ZdraviAtmosferi in tako poneumlja Narod, ampak institucije nimajo pravice biti nemočne, da jih srbski lobi z umazanostjo izkorišča, mar se res tako Slovenski Narod ceni.

DOVOLJ KAŽEJO IMENA IN PRIIMKI NOVINARJEV, DA SE VE, ČIGAVE SO LAŽI IN POKVARJENOSTI.

KOLUMNI je naslov: Kam izginja slovenski jezik? https://mojaleta.si/Clanek/KOLUMNA-Kam-izginja-slovenski-jezik objavljen dne 26.10.2016, s katerim je provocirala novinarka Milena Miklavčič, samo da bi blatila Legalnost in Legitimnost Združenja ZdravaAtmosfera «Civilno Humano Duhovno Moralno Rimokatoliško Združenje«.

Dodajamo za novinarsko poklic sramotni odstavek; Slovensko javnost je te dni dodobra razburila vest o še eni izprijenosti, ki naivne Slovence posiljuje s hrvaščino. Skrajno nenavadni (satanistični) kult Zdrava Atmosfera svoje številčne člane spodbuja, naj molijo in častijo svojega guruja – v ”božanskem” hrvaškem jeziku. Tisti, ki uboga takšne bizarne ukaze ni le nor, temveč mora imeti tudi popolnoma oprane možgane. Člani te združbe so poskušali ne le jezikovno, tudi drugače, vplivati celo na otroke, ki so jih pod krinko dobrodelnosti odpeljali na morje.

Zakaj Država od zaposlenih po institucijah dovoli vsepovsod širjenje gnusnih laži.

Novinarji niso samo novinarji, temveč so del političnih strank, prikriti pripadniki raznih drugih skritih organizacij in so plačani za simpatizerstvo negativnosti.

Napad na ZdravoAtmosfero izpeljujejo ljudje, ki črpajo denar, nesamo na neresnicah, temveč na izsiljevanju s šovinističnimi šovi in napadi so organizirano plačani, drugače se nebi vsiljujoče obdržali v medijih.

Vse medijske hiše bojkotirajo Članke In Obvestila Združenja ZdravaAtmosfera.

Ga. Vlasta Nussdorfer, toplo upamo, da vi nimate nič s temi umazanostmi, čeprav je čudno, da za 5.000 eur plače na mesec neustavite nemorale in tako sodelujete nesamo v nepravici temveč v zločinu, a lahko nam spet ponovno napišete, da vas je oblast zaposlila, da niti Z Javnim Opominom nesmete razodeti Resnico.

Pravi Odgovorni Človek v Obveznostih institucije, z Državno Dolžnostjo Do Državljanov, posebej Družin, nestoji zabito blokiran, temveč je z izobraženostjo sposoben prepoznati podtikanja mafije, ki služi na račun homo lobija, o čemer smo Vam že večkrat pisali in bi jih morali takoj nesamo preprečiti temveč tudi kazensko preganjati.

Do sedaj lahko rečemo, da je lahko vse institucije sram, tako poleg kot zraven takšnih, ki z lažmi škodijo Nedolžnim Staršem In Nemočnim Otrokom, posebej, ker V Urejeni Državi nebi bilo niti minute mafijskega terorja … vse je podtaknjeno in izmišljeno proti ZdraviAtmosferi, toliko o izobraženih v Državi Sloveniji.

Vemo, da Vam je novinarka Milena med vsem novinarji poznana, verjetno tudi Prijateljica pa vas sprašujemo, ali je zaradi tega dovoljeno lagati o ZdraviAtmosferi ter Vas prosimo, da nam Odgovor posredujete preko medijev, ker ga bomo tako ali tako objavili v medijih (tudi to, da ne odgovorite) ker je končno prišel čas, da pokažete obraz.

Boljšega Človeka in Učitelja Človečnosti kot je Dragutin Barušić bi težko našli in si sami dovolimo hrvaščino, kaj pa če bi bila angleščina, kaj bi se pa takrat lagali; Vsak športnik ima živega trenerja in je zato uspešen, Vsak Človek, ki ima živega Učitelja Človečnosti je v prvenstveni prednosti Za Zmago Napredek Uspeh Nagrado

Vsi Poverjeniki ZdraveAtmosfere