UČIMO SE OD PREROKA JONE 1. del

Ljubljeni Ljudje, posebej Vi Dragi Bralci, v tej zgodbi nam Dragi Bog Sporoča … da smo Človeštvo in s Človečnostjo V Verigi Odnosa S Svetim Duhom.

Bistveno je, da smo Človek, ampak nesmemo biti oseba, ker takrat nesamo, da zatiramo, da smo Duša, temveč izgubljamo Vekovečnost (pred besedo Vekovečnost, so besede:Trenutek Trajanje Večnost) Življenja, a na to nikakor nimamo pravice.

Na začetku izgleda tako, kot da Jona zavrača Prošnje Dragega Boga … veš, jaz nisem za to, pravzaprav so drugi boljši od mene, sploh se tega nebom lotil in se bom od tvoje Prošnje Dragi Bog ločil, ker bom pobegnil iz tega mesta, da mi neboš več; Srce Kadroviral, Dušo Regrutiral, Um Kandidiral.

In tako se je, ne Jona (temveč duh nad njim, ki je Jona oddaljil, ker negira svoj obstoj v teroriziranju tuje lastnosti) vkrcal na ladjo prekomorske plovbe.

Dragemu Bogu ni vseeno za Duše, še posebej za tiste, za katere se Predniki V Vicah Molijo, da bi namesto njih, njihove lastne Potomce Odrešili Z Rezultatom Božje Prisotnosti.

Pa se je zgodilo, da je Jono s kljuna ladje s presenečenjem vrgel v vodo njegov Lastni Nadangel Varuh in preden je padel v morje, ga je v odprta usta sprejel Kit, tako da je na domačo obalo prišel suh.

Takrat pa je Jona Prepoznal duh nad seboj In Se Je Pokesal ter se Izpolnjen s Prežetostjo Blagoslova in razbremenjen od zliduhovega vsiljevanja, odloči služiti 4. Evangelijem; Prinašati Civilizaciji, Prelivati Človeštvu, Prenašati Rasam, Prilivati Narodu Božje Čudovitosti V Čarobnih Malenkostih.

Prosim vas, da si pozorno berete, ker bomo razkrinkali kneza teme, ki je bivši lucifer, a sedaj je samo satan, oziroma zdaj zliduh, kateri bo naredil vse, da nas drži v mnenju, da smo oseba in tako sami ravnamo s svojim lastnim Življenjem, kar pa ni res, ker Smo Veriga Odnosa Z Odzivom ali Poslušnosti ali neposlušnosti, ki tlači z nepobožnostjo.

Zgodovina živi pod pritiskom skrivnostne preklete cerkve (sinagoge hrama džamije) ki se pretvarja, da je pozitivna in tako prikrito vohunjenje ni opazno v različnih stopnjevanjih, ker sile teme oblikujejo različne invazije na vsako obdobje zgodovine glede na Raso, Spol, Družine, Državo … s šepetanjem se v imenu Dobrote pritihotapljajo v Pravo Pobožnost po Cerkvah.

Ravno zaradi tega pa so iz notranjosti vsi Verniki Vseh Mest ogroženi zaradi dvojnih napadov, ki so dezinformacije in nevidni napadi na vsakega Človeka.

Tukaj nam nagaja vtis pa si ljudje med seboj mažejo oči, da so boljši in močnejši od tega, kar so.

Upam, da vam je sedaj bolj bistro, kaj vse se negativnega v imenu pozitivnega dogaja, tako Vam kot vsem ljudem.

VSO TO SITUACIJO NAM JE ŽE APOSTOL JANEZ RAZODEL V OPISU APOKALIPSE IN HVALA MU ZA LJUBEZEN DO Dragega Boga DO ČLOVEKA ZA ČLOVEČNOST.

Javnosti, posebej medijem Zvestim Generacijam Prizadevanja, Je Jasno, da okultne elite upravljajo S Svetom zaradi lomljenja že Apostolske Cerkve, ki je še iz Starokatoliške Rimokatoliška Cerkev; v pravoslavno, v grškokatoliško, v protestansko in v vse druge, katere so izgradili prostovoljni zidarji ali masoni oziroma iluminati (sledilci črne magije) in danes se združujejo v ekumenizem (ne ta pravi ekumenizem, da bi se Vsi Vrnili V Pravo Vero, temveč se pod krinko tega imena dela na tem, da bi se, češ da, pod nazivom enakih, uničila Prava Vera) skupaj z antiteisti, a nasploh so vsi antikristjani.

Vsi ti ljudje so satanisti luciferjašenja in sledijo nepravoverstva Civilizacije do časa, ko Se Je Dragi Bog Spustil Biti Pravi Človek, da samo kot Človek Človečnosti odkupi ali očisti oziroma Osvobodi Človeštvo od zliduhovega vplivanja.

Zato se seznanimo pa poglejmo; Ameriške volitve od 8. novembra dalje, to so bili njihovi dnevi ali začetna točka za naslednji pričetek pritiskov, skritih v demo/n/kracijo. Morda se vam zdi presenetljiva zmaga Donalda Trumpa nad Hillary Clinton, ampak ni novost, saj je samo prerazporeditev starih kart v imenu novih.

Z demo/n/kracijo nam mažejo oči, a gre za vojno proti Dragemu Bogu, saj se menjajo samo imena in priimki, da bi se čim manj prepoznalo, zakaj pravzaprav gre.

Zemljo satanizirajo s priporočanjem luciferja (zato pa so v ZDA uzakonili satansko cerkev in se čutijo toliko močni , da tega več neskrivajo) potrebno se je pričeti spraševati in neizogibno se že moramo vprašati, saj se najbolj tiče seveda samo naše lastnosti, še posebej naših Potomcev, ker podtalnost presega najprej vprašanje zaradi ozadja, ki ga danes kličemo lobi, a izhaja iz besede mafija in to presega tako močno kot sočno zunanjo Vlogo Predsednika Združenih Držav Amerike.

Vso; simboliko znake pečate znamenja vam poizkušam razodeti.

PROSIM VAS, ČE ČESA NISEM OMENILA, MI PRISKOČITE V POMOČ, A ČE STE SE ZAHVALJUJOČ UČENJU KAJ NAUČILI PA MI JAVITE NA

E-mail; zdravaatmosfera@gmail.com

DA SKUPAJ OMOGOČAMO VEČJO MOČ NARODA, DA BO MANJ NEREDA.

Razlaga, do podrobne obrazlage!?, Vas čaka v drugem delu.

Poverjenica ZA Anica Berginc