UČIMO SE OD PREROKA JONE 2. del

V DEMO/N/KRACIJI JE NJIHOVI LASTNOSTI VSEENO, KATERA DUŠA SE BO IZPOSTAVILA V OSEBO, DA BO VODJA ANTIKRISTOV

Preden se poglobimo v zgoraj navedeno tematiko moramo videti, ker upam, da potrebujemo vedeti, da je sila teme že takrat zasedala Svetega Jona, kot danes zaseda Izraelski Narod, ki si dovoljuje pravico na orožje neglede na to, da je Dragi Bog Jezus Kristus Ponciju Pilatu odgovoril;

ČE BI BIL JAZ OD TEGA KRALJESTVA, BI SE MOJI UČENCI BORILI Z MEČI, A KER SE NEBORIJO Z MEČI, JE RAZVIDNO, DA NISEM OD TEGA SVETA, NITI NISO ONI, KER SO ZA TA SVET UMRLI.

Zares, s kakšno pravico se Izraelski Narod bojuje z orožjem, če je izbran od Dragega Boga, ker Preroki se niso nikoli maščevali.  

Neverniki Prave Vere, krivoverniki kot brezverniki, se nahajajo V Vseh Narodih Sveta, to pa niso samo nedolžni mišljenci niti nemočni prepričanci, ker je tako mišljenje kot prepričanje vprašanje duha nad Človekom, katerega obvladuje satan … z drugimi besedami, satan razpolaga s številnimi posamezniki v imenu posamičnosti, ki se imenujejo češ da so; individualci, neizpranih možganov, intelektualci, toda nenavijajo oni, temveč duh negiranja, da so prebivalci Zemlje, ki ima toliko milijard Prebivalcev, samo domet samskega Človeka.

Res je, da je vseeno, v katerem se bo satan pokazal za prvega, ker iz Človeka vedno govori ali prekleti duh ali Sveti Duh.

To najbolj razodeva Sveto Pismo oziroma Biblija, a pred njo je Tora in za njo Kuran, nesmemo zanemariti niti vede, kajti enako opozarjajo na norost hudiča s hudiči (ki so odpadniki od Nadangelskih Redov) in divjanje demonov, ki so izdajalci Človeškega Rodu Iz Vidnega Sveta, pa so zaradi izvajanja kaosa končali v peklu, zato njihove Prednike pritiska knez teme, da bi nepobožne neodzivne neposlušne Potomce izpeljevali njemu za seme.

Vtis, da obstaja kolektivna zavedanost, sproža zliduh, da bi čim hitreje preko denarja izkoristil naivni nevedni navadi povprečni Narod za kopičenje samskosti … tako zasebnosti grupacij kot osebnosti osebe.  

Bernard Baruch, svetovalec predsednika Wilsona in projektant pogodbe iz Versaillesa iz 1919, je razodel umazano vizijo pokvarjenega plana črnomagijašev pa je Mesijo Dragega Boga Jezusa Kristusa vpletel v kolektivno zavest, katera je prisotna med prekletimi silami, glede na to, da živijo pod diktaturo satana, ker jih za vse drugo strašno kaznuje, če z umetnostjo leporečenja ne opravičijo zlobnost, s katero so bogati zaradi črne magije v prestižu privilegiju prioriteti protekciji … zato so ujeti v suženjstvo, žrtvovani na črnih mašah.  

Otto Khan, pred nastankom Države Izraela leta 1948,  vpliven bankir iz tridesetih let, je ravno tako sporočil, da bo “Narod Izraela postal svoj Lastni Mesija.

Kako smešno je misliti, da bo Narod postal svoj Lastni Mesija, glede na to, da je lokomotiva samo ena, a vagonov je mnogo.

Adam Shamir rad citira uglednega rabina Leitmana, ki je kabalist: “Neobstaja Mesija v kabalističnem smislu, da je to ena oseba, neobstaja pojem tega stavka niti ni v poanti ortodoksnega judovstva.

Kako je žalostna propaganda črne magije, da bi se vsi Narodi samouničili v samsko prebivalstvo, ker tako nebo Naslednikov Dobrote, še manj bo Naslednikov Plemenitosti.  

 Kabalisti so se izrecno odločili, da imajo za Mesijo Nebeško Svetlost, Izvirno Izvorno Duhovno Silo, katera prihaja v naš Svet, da Izbirno Izborno Dviguje Človeško Vrsto Na Širšo Zavest In Višjo Raven.  

To pa je z leporečenjem najbolj zabita izjava za sejanje nekonkretnosti, da bi se žela nekorektnost … drugače povedano … to je najhitrejša zloba, da V; Generacijah Javnosti Družine izgubijo, tako kolekcije kot korekcije, da bi se vse manj sejalo konkretnost in s tem avtomatično žela konkretnost.

Julio Meinvielle je izjavil; “Kristjanske tradicije nam govorijo o prihodu antikrista, kot enako govorijo židje o svojem Mesiji. Ravno zaradi tega pa je Mesija v bistvu izbral Narod, kar ni nič čudnega, ker on čaka, da bo nekega dne Bog, z datumom, ki je napisan v Bibliji.“

Največja nesramnost je, da med vsemi Narodi, ki so itak ustvarjeni od Dragega Boga, neglede na dezinformiranost, en Narod vsiljuje pravico podrejanja vseh ostalih.

Pa to nečloveško nadrejanje spušča na raven mravljišča, v katerem se itak ve, kdo je vodja in to blatenje Vrhunske Človečnosti imenujejo Vrhovna Stopnja.

Originalni Učitelj Dragutin Barušić; Samo neučeni zaradi neželje Do Učenja zaključujejo, kot da gre za borbo samo na nivoju Sveta kdo bo slavni v svetovni moči pa češ da so si nekateri prisvojili pravico biti glavni Narod, kar pa ni res, glede na to, da je Dragi Bog Edina Božanska Božanstvenost vsem Plemenitim Dušam, ki se še niso Z Ozavedanjem Prebudile Za Kristjansko Obdobje.

Poverjenica ZA Anica Berginc