UČIMO SE OD PREROKA JONE 3. del

Kako je mogoče, da se rabini kar naenkrat strinjajo z ekonomijo Sveta, ki je samo ekonomija bogatih in zaradi česa je mogoče; da Z Duhovno Zaščito spijo V Odnosu do revežev, da so Z Moralno Obrambo v pozabi V Verigi do revnih.  

 Vem, da vam je že poznano, koliko se borim, da bi s Promišljanjem Razumevali, s kakšno podtalno zvitostjo zavaja satan, zato pa ni dovolil Jonu, da bi Narodu prenesel Resnico. No, prekleta sila niti z nobeno prebrisanostjo (zliduh z vso svojo nevidno bando nima moči ubiti človeka, ampak ima moč nad tistimi, kateri niso pobudniki Dobrote, da bi sploh služili Plemenitenju in ravno zaradi takšnih izdajalcev človek ubije človeka – takšni črnomagijaši preko denarja ovirajo spomin na Dobroto, da se ljudje nebi spomnili ustvariti Raj, brez njih satan z lastnostjo ne bi mogel biti prisoten V Svetu) nikoli ni dorasla Navdihu Svetega Duha, ki je Svetega Jona iztrgal iz krempljev temne sile. Zato ga je velika riba vrnila na domačo obalo in prav zato je riba znak Kristjanstva.  Hitro se približuje prihod Mesije, a rabini se kot krdelo pripravljajo podtakniti svoj lastni Narod v imenu Mesije, neglede na to, da so povezani z islamskimi šejki, ki so že zdavnaj skrivnostno prevzeli Jezuite in to je skrivnost, iz katere izhaja nevarnost Sveta, ker tukaj imajo židje monetarno prevlado, zato so vključeni v glavne izvrševalce, češ da, za odrešitev Sveta … pred kom pa, če so denarno nadmočni … v resnici nam samo mečejo pesek v oči in preostane nam zaključiti, da verjetno pred siromašnimi … a gre za krajo Sveta Dragemu Bogu Jezusu Kristusu in zato so neprestano na vseh ravneh z vsemi plastmi prisotne nesreče, od prometnih nesreč do vojn, ki jih naročajo preko črnih maš.

Ko govorimo, da bo Mesija prišel po svoj lastni Narod, govorimo o vseh Dobrih Dušah, ki so Nasledniki Plemenitosti in ne gre za celotni Židovski Narod, kot tudi ne za noben celotni Narod, ker so v vsakem žitu tudi pleveli. A premalo je žanjcev, da bi bilo vse Človeštvo žito brez pleveli … a verjetno ste že na mnogih mestih prebrali … ker si zlobni dovoljujejo nepravico v ravnanju sebe do Svetnic Svetnikov Dragega Boga Jezusa Kristusa, kateri je stvarno prišel odrešiti vse Narode in ki je zaradi tega upravičeno imenovan S Pravim Odrešiteljem.

Rabini jasno izjavljajo, da obstaja novi odrešitelj in da ta ni en Človek, ampak ena kolektivna entiteta.

Kot sem vam že darovala slikico, če nebi glavna mravlja usmerjala – vse druge mravlje nebi naredile invazijo, tako pa se razodevajo laži mafije, ki se sklicuje, da je lobi, a dodatna laž je, da lobi nima vodstva, ker ima vse svoj interesni vir, da bi imelo insistirajoči mir, z drugimi besedami, mašina ne dela, če s sestavnimi deli ni usklajena.

A kaotičarji, ki so satanske sluge, širijo dezinformacijo, ker jih nadvladuje oče laži, ki ni vir nobeni Vrednoti Vrlini Izvrstnosti, pa imajo zato v sebi tako nered kot nemir, ki se navzven prikriva z grožnjo ultimatumov.  

Črnomagijaši Svetovnosti podtikajo nepravo Duhovnost in to nemorejo preko enega Človeka, pa je zato potrebno izkoristiti celotni Narod, kateri ima zaradi bolne nagnjenosti na materializem navzven najmanj revežev, a zaradi njihove zlobe v abnormalnem apetitu pohlepa je po celem Svetu vse narobe in vse napačno; inteligencijsko revni, intelektualno siromašni, emotivno reveži in ekonomsko uničeni Narodi.  

Z materializmom knez teme zavaja Svet in zvija Človeka, da naj bi materializem bil veroizpoved in to je edino mogoče preko okuženega Naroda Izrael, ki z nezavedanostjo, katera je posledica ukvarjanja s črnomagijo, zastruplja z materializmom klasičnega Človeka v vseh Generacijah in zato so zagotovili pogoje, da so mediji v privatnih rokah, da lahko manipulirajo z Javnostjo, ki tako nima možnosti se seznaniti z Resnico.

Da nebi bilo zmote niti nobene pomote, neobstaja Mesijanski Narod duhovnikov, kar se podtikuje, češ da je to Izraelski Narod, ker ko bi zares obstajal Svet Duhovnikov, bi bil Svet že zdavnaj Odrešen, pa nebi bilo niti revnih niti revežev, zaradi Skrbljenja Drug Za Drugega.

Zaradi prebrisanosti ljudje Sveta mislijo, da je židovski Narod poseben, ker pušča vtis Pobožnosti do Dragega Boga, ja, ampak pobožnosti do denarja … zato pa tlači z vojno, okoli zemeljskih centimetrov, da bi vsem prebivalcem Sveta oddajal stanovanja.  

Zato bo na koncu preganjana edino Sveta Rimokatoliška Cerkev, ker edina Ohranja vse Narode z Resnico o Dragemu Bogu Jezusu Kristusu (a je že preganjana znotraj).

Nekje sem prebrala in preberite si:

Satan vedno kopira, ker ne zna drugače.

Ker Ima Dragi Bog Izbrani Narod, ima tudi satan svojega,

Ker Je Dragi Bog Poslal Rešitelja (Mesijo), ima tudi satan svojega,

Ker Ima Dragi Bog Cerkev In Vero, Katera Ga Združuje Z Ljudmi, ima tudi satan svojo,

Ker Ima Dragi Bog Sveti Hram, Kateri Sprejema Emanuela (Bog Z Nami) ima tudi satan svojega antikrista.   

In  ravno zaradi tega mora satan obvezno uničiti to, kar mu je prepreka.

BODIMO JASNI: EDINA STVAR KATERO SATAN NEZMORE KOPIRATI, JE JEZUS KRISTUS,

KER JEZUS JE Dragi Bog … satan dobro ve, da Dragi Bog obstaja in prav tako Sveto Trojstvo, satan je samo duh, en padli angel in nikoli ne more biti Dragi Bog. 

Edino kar lahko je to, da posnema kot opica.  

In nikoli ne more imeti Človeka ali Angela, kateri bi imel isto vlogo kot jo ima Jezus Kristus iz enostavnega razloga, ker mu ni mogoče kopirati Božansko Dušo Božanstvenega Srca.

Edino kar lahko je, da odvrne Človeka od Dragega Boga in ga pripelje do tega, da obožuje sebe in da hkrati verjame, da je on kot enak Dragemu Bogu Jezusu Kristusu.

Satan lahko edino zapelje Človeka tako mehanično kot tehnično, da bi Človek imel njega za Dragega Boga, skozi hipnozo in obsedenost (666), kar pa je največja zmaga zla.

Poverjenica ZA Anica Berginc