URGENTNA OVADBA

Dva lažna procesa zoper Poverjenici Združenja ZdravaAtmosfera Sonjo Skopec in Anjo Fajdiga sta začeta zaradi podlega novinarja Tomice Šuljića preko častnika Slovenske novice z dne 21. 11. 2015 v članku z naslovom Krivoverski kult v ljubljanski cerkvi, kar je naročena kampanja za plasiranje laži v Javnost z ozadjem homolobija v času referenduma za dopolnitev Zakona o Družinskih razmerjih.

Sodišče je preko lobiranih Sodnic Nadje Marolt (v sodnem procesu proti Sonji Skopec) in Metke Kapler (v sodnem procesu proti Anji Fajdiga), ki se zaradi podkupljivosti ali zaradi nekompetentnosti z neinteligenco ravnata po rumenem tisku Slovenskih novic in nikoli nista niti kontaktirali Združenja ZdravaAtmosfera, obtožilo dve Rimokatoliški Materi, Izbrani za žrtev, ujete v suženjstvo (verjetno v zaletu izgrajevanja lastne kariere zaradi lobija, ki omogoča podtalnosti, kar ni brezplačno, temveč je za umazani denar), da bi s kampanjo laži nesamo oblatili, temveč zatrli Rimokatoliško Organizacijo Združenje ZdravaAtmosfera (kar ni samostojno, temveč je lobijsko), ker jim s sklicevanjem Družbe na Moralo Človečnost Humanost po njihovih merilih moti računico izkoriščanja Javnosti.

Zaradi te mafije je ZdravaAtmosfera blokirana Medijsko, kar vi sami lahko preverite, če vam je sploh do Dela Delovanja Dejstva Dejanja, in tukaj se neštejejo podtikajoče medijske prebrisanosti proti ZdraviAtmosferi, ker so nastavljene, da bi se prebrisanosti montirale Narodu Naraščajem Javnosti Generacijam.

Vprašanje je, zaradi česa imajo Državni Uslužbenci Pravico biti z Individualnostjo odtujeni z lojalnostjo Instituciji, ki jim omogoča Funkcijo, očitno za nefunkcioniranje.

Vlagamo kazenske ovadbe proti Sodnicama Nadji Marolt in Metki Kapler, tudi zoper Odvetnico Vojko Lampič Božič, ki je dobro plačana Odvetnica v obeh sodnih izmišljujočih postopkih, za nemoralo nečlovečnost nehumanost oziroma zločin nad dvema Materama Sonjo Skopec in Anjo Fajdiga, ter ovadbi zoper podkupljenima Možema Petru Skopcu in Andražu Fajdigi. Prosimo, Nujno Urgirajte brez kupovanja časa, češ da vi neveste, za kaj gre, ker dobro veste, da je premalo Vesti Uslužbencev Države, in neiščite dokazov od nas, ki nismo Strokovnjaki za dokazovanje.

Upamo, da ste seveda vsaj vi Zavedani Strokovnjak, ki mu ni vseeno, kako se ravna z Nedolžnim Narodom.

Predsednica ZdraveAtmosfere Zala Grilc