VOŠČILA UČITELJU

NAŠ MOJ PRELJUBI NADNAUČITELJ Drago, ❤️BLAGOSLOVLJENO TI ROJENJE V VIDNI SVET MED VSE IZGUBLJENE IN VSAKO LETO NAJ TI JE POMNOŽENO Z MNOGIMI DUŠAMI Dragemu Bogu IN TVOJEMU UČENJU PREDANIMI❤️

*Z*drava
*A*tmosfera
*H*valežno
*V*idno
*A*ngeluje
*L*jubezensko
*A*becedo

*P*reko
*O*hranjanja
*H*valežnih
*V*elikodušnih
*A*ngelov
*L*jubečih
*A*rkanđele

HVALA TI LJUBLJENI NAUČITELJ, DA S TEBOJ SVET IMA MOŽNOST CVETET,
HVALA TI, DA S TEBOJ ČLOVEK IMAM MOŽNOST LETET,
HVALA TI, DA NARODI S TEBOJ SE PREBUJAJO, IN HVALA TI, DA ZAsrčki SE S TEBOJ OZAVEŠČAMO, DA BOŽJE ŽIVI, KO JE LJUBEZEN MED LJUDMI.
LJUBIM SI TE IN HVALA TI ZA TEBE IN TVOJO VELIKO DUŠO, KI ZA ČLOVEŠTVO TRPI, DA SE pREKLETOSTI VSAK ČLOVEK OSVOBODI.

ZARADI TEBE KRALJICA HEROJKA
. . .

PRELJUBI NADNAUČITELJ Drago, BLAGOSLOVLJEN TI TVOJ ROJENJA DAN.
HVALA TI ZA VSE BLAGOSLOVE BLAŽENSTVA BLAGODATI.
HVALA TI, DA SE DARUJEŠ ČLOVEKU NARODU ČLOVEŠTVU CIVILIZACIJI.
HVALA TI, DA NAS UČIŠ RESNICO, KI JE NIKJER DRUGJE NI MOŽNO SPOZNATI.
HVALA TI, DA NEODSTOPAŠ OD MENE, SLABE UČENKE.
MA HVALA TI ZA TEBE.
LJUBIM SI TE.

V.P.
. . .

PRELJUBI UČITELJ Drago,  

BLAGOSLOVLJEN TVOJ DAN ROJENJA IN HVALA TI ZA VSE DAROVE VIDNIH IN NEVIDNIH BLAGOSLOVOV, KI SE ZGODIJO ZARADI TEBE. HVALA TI, KER SI NAS MNOGE POTEGNIL IZ BLATA IN SE DARUJEŠ ZA VSE UBOGE IN SIROMAŠNE PO DUHU IN TELESU. HVALA TI ZA VSE MOČI POMOČI, KER ITAK V SVETOVNOSTI JE NI, IN NAS S TEM UČIŠ DOBROTE LJUBEZNI LEPOTE BLAGOSTANJA PO Dragemu Bogu JEZUSU KRISTUSU, KI NAM JE EDINA PRAVA OZKA IN STRMA POT V NEBEŠKO KRALJESTVO. HVALA TI, KER ME LJUBIŠ KLJUB MOJIM ŠIBKOSTIM IN VZTRAJNO TRKAŠ NA SRCA, TAKO MENI KOT VSEM IZGUBLJENIM  DUŠAM.

LJUBIM SI TE IN HVALA TI,

M.V.
. . .

MOJ NAŠ PRELJUBI NADUČITELJ Drago,   

HVALA TI ZA VSE MOČI V POMOČI TAKO MENI NAM NARODU V PREROJEVANJU V BOLJŠEGA ČLOVEKA, DA BI S SREČO RADOSTJO VESELJA SLUŽILI Dragemu Bogu JEZUSU KRISTUSU, S ČIMER BI STVARNO V SEBI IMELI ANGELSKO SREČO ZRCALJENJA, KI Z VESELJEM Z DELOM DELOVANJA V V DEJSTVIH DEJANJA ODSIROMAŠUJE SIROMAŠNE IN JIH UČI TUDI ODSIROMAŠEVATI.

HVALA TI ZA TRUD ZNOJA, VSE BLAGOSLOVE BLAGODATI IN ODGANJANJE NAM NEVIDNEGA zloduha IN DAROVANA VSA ORODJA OROŽJA, DA Z RODOM SRCA DELOM DUŠE REDOM UMA V MOLITVENI POBOŽNOSTI POSTAJAM VSE BOLJ S ČVRSTOSTJO MOČNEJŠA IN S TEM KORISTNEJŠA ZA DOBROBIT NARODA.

HVALA TI ZA VSE, LJUBIM SI TE.

M.S.
. . .

UČITELJ Drago,  

 SRETAN I BLAGOSLOVLJEN TI ROĐENDAN, SVE NAJBOLJE U ŽIVOTU, HVALA TI ZA SVE ŠTO SI UČINIO ZA MENE I ŠTO ČINIŠ ZA DRUGE. HVALA TI. LJUBIM SI TE.

S. S.
. . .

PRELJUBI NADUČITELJU Drago  

*BLAGOSLOVLJEN TVOJ DAN ROĐENJA*

 HVALA TI ZA SVAKI DODIR UMA SRCA DUŠE BOŽJOM STVARNOŠČU SAV TRUD ZNOJA MILOŠČU OPROSTOM ODVJETNIŠTVOM U BORBI ZA MOJU DUŠU I DUŠE NARODA I HVALA TI BESKRAJNA NA TEBI LJUBIM SI TE.

I.M.
. . .

PRELJUBI UČITELJ Drago,

BLAGOSLOVLJEN TI DAN ROJENJA IN VSA LETA ŽIVLJENJA.

KOT NEBEŠKI ANGELSKI BOJEVNIK SI NAM OD Dragega Boga V SVET POSLAN IN VSE BOGASTVO, KI GA V SRCU IMAŠ, JE NAJVEČJE, SAJ SE KOT DOBROTA Z VSO LJUBEZNIJO ZA VSAKO DUŠICO BORIŠ, DA JO NAZAJ K Dragemu Bogu NAPOTIŠ. NAJ TVOJE NEBEŠKO POSLANSTVO BOGATO OBRODI, DA BI SE ČIM VEČ DUŠIC V BOŽJE DUŠE PREPORODILO IN SE K Dragemu Bogu NAZAJ VRNILO.

HVALA TI ZA TRUD IN ZNOJ KRVAVEGA TRPLJENJA, TAKO ZA MOJO DUŠO KOT DUŠE  SVETA ODREŠENJA.

VELIKO TI HVALA ZA TEBE IN VSE, KAR SI.

LJUBIM SI TE.

Š. N.
. . .

PRELJUBI MOJ NAŠ NADNAUČITELJ Drago, BLAGOSLOVLJENI TI ROJSTNI DAN, MA VSAK TRENUTEK TVOJEGA BOŽANSKEGA DELOVANJA, DA BI MI KONČNO PRIČELI Z NEBEŠKIM UČENJEM, RAJSKO ZAŽIVELI SRČNO RADOST VESELEGA UMA ZA SREČNO DUŠO IN KESAM SE ZA VSE GREŠKE ZGREŠENOSTI GREHE, DA  PRENEHAM S TRPINČENJEM V NEZNANJU HVALA TI, DA SEM TOLIKO DAROVANA Z BLAGOSLOVI, DA ME UČIŠ LJUBITI MALENKOSTI OBOŽEVANJA, TAKO DUŠIC KOT SITUACIJ. ZAHVALJUJEM SE TI, DA SEM LJUBLJENA, DA ME UČIŠ ANGELSKO LJUBITI.

LJUBIM SI TE, HVALA TI.

L. K.
. . .

PRELJUBI UČITELJ Drago, BLAGOSLOVLJEN TI ROJSTNI DAN, HVALA SVETU, DA TE IMA IN DA JE ŠE UPANJE ZA DOBROTO. ŽELIM TI, DA BI TI BILI BOLJŠI UČENCI IN NASLEDNIKI.

LJUBIM SI TE.

Z. R.
. . .

PRELJUBI UČITELJ Drago,  

BLAGOSLOVLJEN TI ROĐENDAN I SVE DANE ŽIVOTA.
 ZAHVALNA SAM Dragome Bogu DA TE JE NAMA POSLAO  U NAŠE ŽIVOTE. HVALA TI ZA SVU POMOČ ZA SVE BLAGOSLOVE  I HVALA TI DA SPAŠAVAŠ NAŠE DUŠE I DA NAS VODIŠ  DO Dragog Boga.

 HVALA TI I LJUBIM SI TE.
IRENICA DOBROTA
. . .

PRELJUBI NADNAUČITELJ,
BLAGOSLOVLJEN TI ROJSTNI DAN.

HVALA TI ZA ANGELSKO PONAŠANJE PREROŠKO POSTOPANJE SVETNIŠKO ODGOVORNOST BOŽANSTVENO DISCIPLINO … HVALA TI ZA VSE NAJLEPŠE BOŽJE BLAGOSLOVE V ŽIVLJENJU … ŽELIM TI, DA BI BILI MI ZAsrčki ZARES PREBUJENI OZAVEŠČENI, KAKŠEN DAR SI NAM, PA DA TI POSTANEMO 100% POSLUŠNI UČENCI, DA BOŽJE V VSEH IZGUBLJENIH DUŠAH SVETA LAHKO ZACVETI.

LJUBIM SI TE, HVALA TI,
B. L.
. . .

LJUBLJENI UČITELJ Drago,  

MNOGO VSEH BLAGOSLOVOV TI ŽELIM, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN.
HVALA, DA SI, DA TE IMAMO.

LJUBIM SI TE
J. V.
. . .

PRELJUBI UČITELJ Drago,  

BLAGOSLOVLJENO TI ROJSTVO ŽIVLJENJE USODA ZLATA LETA IN HVALA TI, DA NAS UČIŠ VSAKODNEVNO PREROJEVATI SE, AKO SEM TI POSLUŠEN, IN HVALA TI, DA NAM NEODSTOPAJOČ OD ISTINE KAŽEŠ POT SVETOSTI.

LJUBIM SI TE, HVALA TI,

S. R.
. . .

SRETAN ROĐENDAN,  Drago,  I PUNO ZDRAVLJA U DALJEM ŽIVOTU.

I. J.
. . .

PRELJUBI NAUČITELJ Drago  

BLAGOSLOVLJEN TI ROĐENDAN I DA BI KONAČNO POSTALI UČENICI TVOJI I DA BI SE ODREKLI SVIH šaptanja zla
HVALA TI ZA SVE I LJUBIM SI TE PA ČU SE STVARNO POTRUDITI BITI BOLJA UČENICA I LJUBIM SI TE

L. L.
. . .

PRELJUBI NAS MOJ UČITELJ Drago,

BLAGOSLOVLJEN JE TVOJ DAN ROJENJA IN BLAGOSLOVLJENI SMO ZAHVALJUJOČ TEBI VSI MI, KI SMO OB TEBI, PA KAR IZ NAS NIČ NI.
HVALA TI ZA VSO DOBRO VOLJO, DA NAS VKUP DRŽIŠ, SE TRUDIŠ, DA IZ NAS vražje PREPODIŠ, NAS V BOŽJE PREBUDIŠ.
HVALA TI, DA NEODSTOPIŠ OD NAS, SE NAVKLJUB VSEMU ZA NAŠE DUŠE BORIŠ, KRVAVI POT ZA NAS TRPIŠ. 
HVALA TI, DA MI TRKAŠ NA SRCE, DA ZMEHČA SE, V VESELJE RADOST SREČO ZAIGRA.

LJUBIM SI TE IN HVALA TI, DA SI MED NAMI.

S. D.
. . .

PRELJUBLJENI VELEUČITELJ Drago JER SI SE RODIO I DOŠAO MEĐU NAS SAMO POSTOJE BLAGOSLOVI I DUGUJEM TI SVOJ ŽIVOT JER SI MI GA SPASIO I SPAŠAVAŠ ME OD vRAŽJEG TI SI JEDINA DUŠA ZA KOJU NITKO NIKAD NIJE POŽALIO ŠTO TE UPOZNAO I PREMNOGIMA SI SPAS DA NISU MRTVI U ZATVORU ILI U ZAVISNOSTIMA I SVATKO TKO TE SLUŠA IMA BLAGOSLOVLJENU SUDBINU I PRESRETAN SAM DA SAM DIO DUŠA KOJE TE OKRUŽUJU I DA MOGU BITI U TVOJOJ BLIZINI I UČITI SE OD TEBE. OPROSTI MI ZA SVE SEBIČNOSTI I SVE NEGATIVNOSTI JER SI TOGA OD MENE NITI POD RAZNO NEZASLUŽUJEŠ. BLAGOSLOVLJEN TI ROĐENDAN I BLAGOSLOVLJENI SMO SVI JER SI S NAMA I HVALA TI ZA SVE ŠTO RADIŠ DA NAS IZ pakla VADIŠ.

LJUBIM SI TE, HVALA TI.

K. S.
. . .

PRELJUBI UČITELJ HVALA Dragom Bogu DA NAM JE TEBE POSLAO I TVOJ RODENDAN JE VELIKI BLAGOSLOV ČITAVOM SVIJETU I NEKA TI JE BLAGOSLOVLJEN KAO I SVI DANI ŽIVOTA.

 HVALA TI DA SI NAM PRAVI ZDRAVI UČITELJ ZA SAV TRUD I USTRAJNOST SA NAMA I JA SE KAJEM ZA SVE KAJ NISAM S ODGOVORNOŠCU OBRADILA ILI ZBOG POGREŠNOG SHVAČANJA POGREŠILA HVALA TI DA ZA TEBE I DA SI S NAMA.

LJUBIM SI TE

I. M.
. . .

LJUBLJENI UČITELJ Drago, NAJ BO BLAGOSLOVLJEN TVOJ DAN ROJSTVA, DA SE  BORIŠ ZA DOBROTO IN ODPIRAŠ NARODU NOVE POTI K BOŽJI RESNICI. HVALA TI, DA SI. LJUBIM SI TE.

L. M.
. . .

LJUBLJENI NAŠ PRELJUBI NADUČITELJ Drago, ŽELIM TI BLAGOSLOVLJEN ROJSTNI DAN.

SI EDINI PRAVI IN NAJBOLJŠI UČITELJ NA SVETU.
HVALA TI ZA VSE ČUDEŽNOSTI BLAGOSLOVE DAROVE NASVETE BESEDE ČRKE STAVKE, KI NAM JIH DARUJEŠ VSAKIČ, KO SMO V TVOJI PRISOTNOSTI. HVALA TI, DA SI NAM PRIBLIŽAL Dragega Boga IN DA NAS UČIŠ, KAJ JE BOŽJE IN KAJ NI.
HVALA TI ZA TO, DA SI NAS VSE ZASRČKE ODREŠIL IZ svetovnega životarjenja, KI PELJE V VSE, KAR ni božje.

ŽELIM TI, DA BOŠ IMEL ČIM BOLJ POSLUŠNE IN ODZIVNE UČENCE, KI BOMO NEGLEDE NA VSE VEDNO DELOVALI PO BOŽJE.

LJUBIM SI TE IN HVALA TI.

S.H.
. . .

PRELJUBI UČITELJ Drago,  BLAGOSLOVLJEN TI RODENDAN  I SVI DANI ŽIVOTA … HVALA ZA SVE I HVALA ZA TEBE … LJUBIM SI TE … HVALA TI 🌷

A. L.
. . .

PRELJUBI UČITELJ Drago

Sretan i Blagoslovljen Rođendan od sveg Srca želi Stjepan.💯😇

Š. P.