VSEM MEDIJEM IN DRŽAVNIM INSTITUCIJAM

KLIC NA AKANALU JE KLIC NEKOGA IZ AKANALA, DA BI SE PODDTAKNILO ZdraviAtmosferi

TAKO JE HITLER NAPADEL POLJSKO …

Pred leti je Pop TV v oddaji Preverjeno po navodilih skritih skupin iz ozadja nevladno organizacijo ZdravaAtmosfera obtožila za sekto.

Podtikanje je razvidno, ko so z nami izsilili intervju pot pretvezo, da je tematika o zdravi prehrani, pa ker so na naši spletni strani prebrali, da se ukvarjamo z duhovnostjo, bi želeli naše mnenje.

In to takoj, čez pol ure je prihitela snemalna ekipa – tovrstna neučakanost je značilen pristop vseh zahrbtnih novinarjev, ki z izsiljevanjem pridejo predvsem do intervjuja, tako da imajo osnovo, ko lahko po svoji potrebi zastavljenega cilja delajo izvlečke, spreobračajo pomen sporočila in vse nedovoljene posege v avtorstvo besedila.

No, tako nam tudi ni bilo povedano, da bo naša izjava umeščena v obračun s Kine klubom, kjer so se res zavoljo veganske doktrine dogajale hude reči.

A kako je ZdravaAtmosfera, katere Učenje ni nikdar temeljilo na načinu prehrane, nasprotno, sploh jemo vse kot vsak s dietami in prehrano neobremenjen Človek, pa smo se prav mi morali pojaviti kot sogovorniki.

Zakaj?

Odgovor je jasen. Zato, ker so nas edino na ta način lahko vrgli v isti koš z razvpito sekto, kjer so ljudje in otroci zaradi njihove doktrine celo umirali, da so nas lahko etiketirajo kot sekto.

Ko je bilo seme z imenom sekta posajeno – in to močno zavedno, kajti vsak pošten novinar, bi se vsaj po našem urgiranju na uredništvu, da se opravičijo, pozanimal in preveril, ali je beseda sekta res utemeljena.

Seveda to ni bilo potrebno, ker je bil namen pomena, da nas stigmatizirajo, dosežen.

Tako je imel čez par let Tomica Šuljić, novinar Slovenskih novic, osnovo za svoje podtikanje – dandanes hinavsko velja, da je to, kar je že nekje objavljeno za drugega novinarja lahko verodostojen vir informacije, katere mu ni potrebno preverjati.

Taka traparija je seveda mogoča samo v podkupljivih medijih, kajti, če nekje nek zlonameren novinar, denarno podkupljen zavoljo skritih interesov iz ozadja, recimo napiše, da je nekdo morilec ali pa duhovno povedano krivoverec, je to obtožba, ki se razume kot Resnica, pa čeprav brez dokazov in preverjanj.

No, toliko o dandanašnji podkupljivosti medijev, ki si na račun Nedolžnih z lažnimi, senzacijami in zlonamernimi atrakcijami dvigajo naklado, a za pravo poslanstvo objektivnega informiranja in ozaveščanja jim sploh ni več mar, saj so njihove plače odvisne od izpolnitve insistiranja na interesih tistih pravih lastnikov, ki v mnogih primerih sploh niso več transparentni v evidenci.

Tako je ZdravaAtmosfera zaradi skritih insistiranj vse bolj prepoznavnega srbskega lobija iz ozadja (kar razkrivajo tako imena kot priimki vpletenih novinarjev) postala ”državni sovražnik” številka ena, a res prav nenavadno, da to velja samo za določene medije.

Revija JANA, Miša Čermak – 6. 12. 2011
Prispevek POP TV – Preverjeno sekte, Irena Dolschan  19. 11. 2013
Slovenske Novice, Krivoverski kult, Tomica Šuljić, 21. 11. 2015
Slovenske Novice, Tomica Šuljić,  Članica sekte grozi slovenskim novicam, 27. 11. 2015
Slovenske Novice, Tomica Šuljić, Frančiškani vrgli sekto iz cerkve, 29. 12. 2015

ŽURNAL24 potrdila članstvo v društvu, 21.9.2016Jinov svet, Finančna ministrica članica društva Zdrava Atmosfera, 21Sep2016

Reporter, Vraničar Ermanova naj bi bila v kultu, hvali pomoč “belega maga” in nastopa v bizarnem videu 1. September 2016

SVET 24,  Nova ministrica članica kulta 23.09.2016    

Finance, Vraničarjeva je v kultu – kako bo to vplivalo na davke?, 21. 9. 2016

STA 22. 9. 2016 Vraničarjeva je v kultu – kako bo to vplivalo na davke?

HAD BLOG, 22. 9. 2016 Mateja Vraničar Erman/članica društva Zdrava Atmosfera/finančna ministrica

22. 9. 2016 DEMOKRACIJA Primer Mateje Vraničar Erman: Slovensko politiko vse bolj obvladujejo ezoterični kulti!
22. 9. 2016 24. UR Ministrica: Sem članica društva, ki si prizadeva za oživitev vrednot v družbi
30. 9. 2016 MLADINA, Klemen Košak, Objemčki in poljubčki
10. 10. 2016 REPORTER, Biserka Karneža Cerjak,  Finančna ministrica na okopih
18.10. 2016 Preverjeno, POP TV, Irena Pan

http://www.24ur.com/novice/slovenija/bozja-vojska-drustva-zdrava-atmosfera.html?bl=0

19. 10. 2016 Svet 24,  Nejasno, kako plačujejo vodjo »mističnega kulta«

20. 10. 2016 , Slovenske novice, Tomica Šuljić Ministrici za finance moža našli v kultu

24. 10. 2016, Biserka Karneža Cerjak, Zdravljenje z Zdravo Atmosfero
25. 10. 2016 Slovenske Novice, Tomica Šuljić, Molijo v hrvaščini darujejo po domače

25.10.2016  Svet na kanalu A, Karmen Lugarić

25.10. 2016 24 ur Dnevnik, Pop TV, Nika Kunaver

http://www.24ur.com/novice/slovenija/ali-drustvo-katerega-clanica-je-financna-ministrica-ne-spostuje-davcnih-predpisov.html

26.10. 2016 Svet 24, Luka Tetičković

http://svet24.si/clanek/novice/slovenija/5810a7b14d6bf/moski-ki-je-urocil-ministrico

26.10. 2016 24 ur, 

http://www.24ur.com/novice/slovenija/vpliv-na-delo.html#video

27. 10. 2016 Slovenske novice, Tomica Šuljić

http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/foto-z-roko-na-spolovilu-otroci-rekli-drago

Seveda, če se pogleda njihovo ozadje, se točno ve, kateri opciji pripadajo in za koga lobirajo, da ne rečem podtikajo in lažejo, seveda s prav z določenim namenom

– psihično uničiti sedanjo Finančno Ministrico, ker jim neustreza, da je Rimokatoličanka in zagovornica Moralnosti, pa ji posredno podtikajo, res da smešne obtožbe v zvezi s članarino in prispevki nekega finančno gledano dokaj nepomembnega društva.

Pri tem gredo stvari celo tako daleč, da AKanal navede primer neobdavčenega zaslužka pri društvu Izvir s terapijami razvpitega Bracota, ki po vsem svetu služi težke denarje, pri čemer se sploh ne spotaknejo ob vodjo društva gospoda Janka Kača in njegovo ženo, temveč vse to spretno podtaknejo, kot da ta prekršek velja za ZdravoAtmosfero in seveda, po njihovo, je za to odgovorna gospa Ministrica.

Tako tišina institucij kriminalizira Narod, kajti samo umazane intrige podtikajo komercialnost Bracota ZdraviAtmosferi.

Vsakemu treznemu Državljanu je jasno, da so tovrstna podtikanja že na meji dobrega okusa, kar z drugimi besedami pomeni, da so tisti iz ozadja že v paniki, da bodo prej ali slej razkrinkani, pa se poslužujejo že skrajnega orožja, kot je naprimer v današnjem članku v Slovenskih novicah izpostavljanje nedolžnih otrok, saj bi le ti, morali biti po vseh konvencijah, vsaj oni zaščiteni, če se že blati in pljuva po njihovih starših, zgolj zato, ker so Rimokatoliki in se v Državi borijo za Moralnost.

Napad na ZdravoAtmosfero pa se ne odvija samo na področju medijev, temveč sega tudi v sodne dvorane, kjer je sodnica Nadja Marolt s svojim tendenciozno neobjektivnim ravnanjem onemogočila mami Sonji Skopec stike z mladoletnimi otroki, ker je bil predmet razprave obsojanje ZdraveAtmosfere na osnovi nepreverjenih trditev iz rumenega tiska, namesto skrb za dobro dveh mladoletnih otrok, ki brez mame zagotovo nemoreta odraščati v enaki toplini in skrbnosti kot bi z mamo.

Mar ni smešno, da taisto sodstvo dodeljuje otroke v skrbstvo mamam narkomankam ali pa neposega v reševanje problemov, ko je oče pijanec, morda celo posiljevalec mladoletnih otrok, a v primeru ZdraveAtmosfere se na osnovi nekih izmišljenih pisanj nekega posameznega novinarja odloča o tem, da se mami odvzame otroke.

Da gre za dobro organizirano novinarsko verigo, očitno vodeno za skupno doseganje enakih ciljev zrušiti Ministrico prek blatenja ZdraveAtmosfe, pa je potrdil novinar Šuljić sam, ko se je pohvalil, da mu je novinarka Irena Pan iz Pop TV preskrbela vse potrebne materiale, da je lahko napadel tudi Društvo Plemenitosti in Tim Sloge d.o.o., kateremu s svojimi izkrivljenimi podtikanji dela tudi veliko ne samo moralno, temveč tudi materialno škodo.

Res žalostno, da se novinarka Irena Pan predstavi, da bo delala intervju za oddajo Preverjeno, po njenih besedah s čistim namenom, da nas predstavi brez dodatnih njenih lastnih komentiranj, potem pa se njeno gradivo, seveda brez našega soglasja, pojavlja tako v Slovenskih novicah kot na AKanalu in to s posnetki, ki niso bili objavljeni v oddaji Preverjeno (nič čudnega, da je imela I. Pan na voljo tri dni ekipe, da je posnela tri ure gradiva, kar dokazuje, da je bila tovrstna zloraba gradiva že vnaprej planirana, kajti za 14 minutni novinarski prispevek res ni potrebno posneti 3 ure gradiva, saj ni igrani film)

http://www.hazud.hr/specijalni-rat-protiv-hrvatske-srbija-kontrolira-umove-nevidljivim-mozdanim-valovima-i-vrsi-umno-porobljavanje-izgradenim-sistemom-elektroodasiljaca-i-sofisticiranom-emp-napravom/

 Zdravilca Zdenka Domančiča kontrolira srbska mafija, kar se prepozna iz članka Jureta Aleksića v reviji Onaplus, ki Domančiča imenuje mag vseh magov, a po Dragutinu Barušiću se pljuva in se norčuje, ker ga njegovi Učenci kličejo Beli Mag. Nasilje nad ZdravoAtmosfo postaja vedno bolj amoralno in novinarji se vse bolj poslužujejo nemoralnih sredstev za služenje demoralnim skupinam iz ozadja.

To je mogoče samo zato, ker so na vitalnih mestih zaposleni Državi lažno lojalni uradniki, kajti če bi uradniki funkcionirali na funkcijah, na katere so postavljeni, potem bi preprečili medijsko hajko na državno legatimnost, glede na to, da je legalizirala društvo ZdravaAtmosfa.

Glede na zgornji link je jasno, da ima srbski lobi pod kontrolo slovensko estrado, alternativo in medije. Učitelj Dragutin Barušić se ne podreja in napad nanj je prvenstveno zato, ker jasno in odločno brez potuhnjenih fig v žepu izpove svojo Pripadnost Rimokatoličanstvu in lastno Pobožnost Dragemu Bogu Jezusu Kristusu in je v skladu z pričevanjem Evangelija prav zato tudi največji borec za Moralnost v Državi z izjemno Skrbnostjo za Družine in Nedolžne v Narodu, ki so pod Pritiski brezsrčnih povzpetnikov kot reveži porinjeni na rob družbe.

Prosim v imenu ZdraveAtmosfe, Društva Plemenitosti in Tima Sloge, da policija končno začne ukrepati in prepreči jurišno plasiranje laži in blatenje ZdraveAtmosfe Društva Plemenitosti Tima Sloge v Javnosti, dasirvano si slabi prisvajajo, da so jugoslovanski oficirji delali otroke in so slovenski inšpektorji vdani Srbiji in Beogradu.

Hvala Dragemu Bogu, da tudi Ministrstvo za kulturo ugotavlja oporečnost mnogih naših medijev in nestrokovnost in podkupljivost nekaterih urednikov in novinarjev:

»… razvrednotenje novinarskega poklica, odrekanje strokovne avtonomije urednikom in novinarjem ter stopnjevanje prekarizacije novinarskega dela;

– pretirano število »medijev«, ki glede na platformo, izdajatelja in svoj namen ne ustrezajo opredelitvi medija, saj v preveč primerih dejansko prihaja do instrumentalizacije medijev s strani politike oziroma kapitala;

– senzacionalizem in produkcijo afer oziroma komercializacijo medijskega prostora in podrejanje vplivu dnevne politike …« (predlog strategije RS na področju medijev za obdobje 2017-2025

pa srčno upamo, da se v bodoče taka podtikanja nebodo več dogajala, saj zavajajo celotno Javnost in škodijo Narodu in Generacijam.

 V imenu odgovornosti do Novinarskega Poklica in Verodostojnosti Medijev je nujno preprečiti pokvarjeno zlonamerno manipuliranje z izjavami kot na primer, kar je bilo razvidno iz prispevkov na AKanalu, ko novinar uporabi odlomek iz vsebine delovanja ZdraveAtmosfe, vrine tematiko kršitve zakona neke druge skupine in potem strokovnjak odgovarja na postavljeno vprašanje v zvezi s skupino, ki krši, a novinar njegov odgovor prilepi na delovanje ZdraveAtmosfe, kar je posledično razumljeno, kot da je ZdravaAtmosfa tista, ki krši zakone in je v prestopku.

Nedopustno je, da se na ta način zlorablja nedolžne strokovnjake, ki nič hudega sluteč povejo svoje strokovno mnenje na splošno vprašanje ali konkretno vprašanje o nekom drugem, novinar pa ga v svoji zgodbi pripiše ZdraviAtmosfi. Kajti vsak strokovnjak, ki je odgovoren do svoje strokovnosti, nebi brez poznavanja konkretnega dela ZdraveAtmosfe, kar na pamet neosnovano in neutemeljeno obsojal njenega delovanja, še manj Učitelja, katerega sploh nepozna.

Spoštovani, glede na vse zgoraj navedeno, vas, vse pristojne glede na vaše funkcije za zaščito Države, posledično Družin in Nacije, da ukrepate glede na svoje zadolžitve in preprečite tale zločinski pregon nedolžne nevladne organizacije ZdraveAtmosfe, katere delovanje, za kneza teme res greh, je njena Moralnost in Rimokatoliška Pobožnost.

In vprašanje je, le komu je sedanja gospa Ministrica Mateja Vraničar Erman tak trn v peti (očitno izbrana izjemoma po strokovnosti, kar je odlika Cerarjeve vlade, a ne po lobiranju) da je potrebna taka medijska hajka na ZdravoAtmosfo, da morajo podplačani novinarji drug od drugega kopirati ene taiste materiale in vrteti eno taisto obtoževanje, ker razen svojih lastnih, iz ozadja naročenih predpostavk in zaključkov, tako ali tako ničesar ni, kar bi bilo zgražanja vredno, kaj šele nezakonito v zvezi z ZdravoAtmosfero.

ZdravaAtmosfera