VSEM MEDIJEM SVETI CERKVI VARUHINJI ČLOVEKOVIH PRAVIC

 

NAMENJENO MEDIJEM, INSTITUCIJAM, SVETI CERKVI, VARUHINJI ČLOVEKOVIH PRAVIC

Mediji niso ustvarjeni za provociranje, temveč za sporočanje Resnice in razkrinkavanje prevar, drugače namerno hujskajo Narod na bežanje od soočanja z Resnico, toda ne brez ukazov iz ozadja – seveda ne korporacij, temveč tajnih skrivnostih organizacij izza njih, da bi prek novinarjev napadali temelje Vrednot Vrlin Izvrstnosti Kristjanskega Obdobja – prav zato imajo novinarji imuniteto in če odpovejo stricem iz ozadja, jim niti nadrejeni ne smejo ohraniti delovnega mesta.

Sveta Kristijanska Cerkev je od vedno zatočišče Morale. V zgodovini je bila prevečkrat napadena preko asimiliranih iluminatov, prostovoljnih zidarjev plus samostojnih črnomagijskih skupin v lastnih vrstah. Tako prikriti so sebi zagotovili nadaljevanje zla – Sveta Cerkev za to ni kriva – vsi napadi od zunaj bi bili neuspešni, če ne bi bilo asimiliranih prav tistih, ki so namenoma spodkopavali in rušili kristjanstvo.

Zgodovina trpi zaradi samovolje, samopomembnosti, samoumevnosti, oziroma dodatnih skritih pritiskov homo izgubljenih v labirintu neznanja, ki so se lahko skrivnostno ohranili prav v Sveti Cerkvi, ker se jim ni bilo potrebno opravičevati za moško druženje. Od takrat izhaja sovraštvo do žensk, ki so namenoma izbrisane iz Svetih Spisov … Zato je ZdravaAtmosfera napadena od simpatizerjev homo orientiranih, tako v Sveti Cerkvi kot tudi v institucijah –  sramotni primer podtikanja novinarja Tomice Šuljića v rumenem tisku, Slovenskih novicah ni naključje, da je ob času referenduma za pravice istospolnih degradiral zagovornika hetero družin Učitelja ZdraveAtmosfere Dragutina Barušić – ni mogoče, da bi novinar blatil brez ukaza in obljube za zaščito pred odgovornostjo, ker predobro ve, kakšne so posledice.

Skrite kompanije za umazane kampanije najbolj zakomplicirajo preko kompleksašev pa je še bolj pokvarjeno, da je novinarka Maja Kepic zaradi kompleksov zakomplicirala in sebe osmešila z neinteligentnim igranjem intelektualke v hladnem izzivu skrivanja pomanjkanja emocij (vsega tega ne bi mogla, če ne bi imela zaledja) – posebej, ker nobene provokacije niso mogoče preko emotivne intelektualnosti inteligentnih.

Nesramnosti do nedolžnega Naroda in vseh plemenitih, a najbolj v Sveti Rimokatolški Cerkvi, so najhujše grdosti brezdušnežev. Negativna spodbujanja, tako v državi, a še bolj od države, kažejo na to, da so na funkcijah amoralneži in zato kronično primanjkuje funkcioniranja – iskreno povedano, funkcije so prevzeli iluminati, ki so prostovoljna črna magija, pa se zato dovoljujejo spletkarjenja, da bi se sekulariziralo Dragega Boga Jezusa Kristusa – stokrat napisana laž izpade Resnica, še posebej pri labilnih ljudeh, okuženih s pasivnostjo.

Zastrupljeni lahko neomejeno širijo nezdravo klimo, ker je vrednote zamenjal denar – to je nadnaravna bolezen odpadnika, ki mu je ime satan. Tako je blatenje nedolžnih postala državna izvrstnost.

Takšna pisanja, kot so od Tomice Šuljića in Maje Kepic, so pravzaprav v bistvu priprava za ukinitev kristenja (krsta) v Sveti Rimokatoliški Cerkvi, ki edina ohranja 7 darov Svetega Duha preko sedmih Svetih Zakramentov. Ko se ukine kristenje, se z ostalimi Zakramenti ne more nadaljevati. To je prevara, da bi se šele polnoletni otroci samostojno odločali za kristenje, a medtem bi bili namerno sistemsko oddaljeni od informacije o Svetih Zakramentih. Res se satanistom mudi, da bi to, še zadnjo, oviro zrušili. Kraljevina (Dinastija) Dragega Boga Jezusa Kristusa je najmanj opažena, a najbolj preganjana, ker se je sam Dragi Bog Jezus Kristus spustil biti pravi Človek, da bi kot Človek premagal satana.

Takoimenovani izobraženci se pravzaprav norčujejo z divjanjem nad Prošnjami Božje Steze. To ni samo nered, temveč je kaos, ker interesno insistiranje na posameznem stališču zares ustvarja 7 milijard posameznikov – le tako ima lahko knez teme vsako brezsrčnost za seme svoje lastnosti, pa si negativci pripisujejo titulo luč in fer.

Smešno je, da mediji prav to spodbujajo – zato rumeni tisk lobira hudičevo orožje in demonsko orodje, ker dezinformacija deluje kot informacija, a opravičilo, da tega nihče ne bere, je zgolj pesek v oči, ker se predobro ve, kako splošni človek z navado na podtikanjih gradi Življenjski nazor, pa čeprav je zgolj životarjenje. Dragi Bog Jezus Kristus je daroval sebi Človeško Življenje in samo kot Človek premagal duha zla, zato institucije ne marajo Človečnosti, zato svet ne trpi boljšega Človeka, zato drug drugega z obsojanjem obtožujejo za sočlovečenje.

Smešni so pritiski obtoževanja, tako Svete Cerkve kot nevladne organizacije ZdraveAtmosfere. Ne oglašamo se zaradi sebe, temveč ne smemo dovoliti in ni dovoljeno, da bi katerikoli medij zavajal javnost z omalovaževanjem Svete Rimokatoliške Cerkve (s tem samega Dragega Boga Jezusa Kristusa), ki (spomnimo se, kot smo zgoraj že omenili) je v resnici razklana znotraj sebe zaradi vohunov, kateri sebe imenujejo iluminati, a v bistvu samo prosto zazidavajo svojo glavo lastne pameti.

Ni prav, da se pljuva po Sveti Cerkvi v imenu starševskega tolaženja v razkošju razvajenih otrok, ki jim je dolgčas, če ni po njihovemu lastnemu zabavanju. Vendar prav to industrija in farmacija uspešno plasirata na trg, da starši vzgajajo potrošniške otroke oziroma generacije.

Sveti Cerkvi se ne more očitati družinske vzgoje otrok, ker je vpletanje antiteistov 99% povzročilo nered pri učenju otrok o Življenju.

Razni in prazni pikniki tolaženja, zabavanja, dolgočasenja, valete, mature in ostale fešte stanejo veliko več – s kakšno pravico se kaže s prstom na Svete Zakramente, razen, da se s tem opravičuje svojo lastno nemoralnost??!!

KO JE DENAR VAŽEN, JE ČLOVEK VEDNO LAŽEN IN MARSIKATERI SO V IMENU DENARJA MARSIKAJ PRIPRAVLJENI STORITI,

POSEBNO BUTASTA MLADEŽ.

Tržno starševstvo ne samo, da otroke prodaja za denar, temveč kupuje vso nemoralo in trg to imenuje etika.  Vse družine so zaradi sistemskega denarja instant družine. Sluge sile zla so uspele zamenjati Dragega Boga za denar.

V namenu ni pomen rojevanja otrok v tem, da se jih uči mišljenja za prepričanje,  temveč da se jih dviguje v primer za vzor tako Morale kot Duhovnosti.

S hvaležnostjo

Poverjeniki nevladne organizacije ZdravaAtmosfera