MEDIJI TROBILO PRIKRITIH INTERESOV

ŽALOSTNO JE, DA SI CENJENJE NEŽELITE ZASLUŽITI IN STE RAJE MNOŽIČNO NEUPORABNI ZA RESNICO, SAMO DA JE MALO VEČ DENARJA IN GRESTE BREZ IZJEME: ČE NAM SE NEBOSTE OBRAČALI PREKO meila zdravaatmosfera@gmail.com KOT STE CIVILIZIRANO ZAPROŠENI, NE SE PRITOŽEVATI, DA JE KOMUNIKACIJA PRENEHALA.

Nikica, končno Imaš Priložnost, čeprav je jasno, da zaradi mafijskega šefovstva nimaš možnost biti Človečna, da bi s Pogumnostjo šla Zastopati Pozitivnost, brez katere ni Plemenitosti, ki je Sama Dobrota imenovana Dragutin Barušić s priimkom ZdravaAtmosfera … aahhh zdaj si komaj začela spoznavati, zakaj se naročuješ in se trudiš uničiti Dragutina Barušić. Toda biti Človek, a ne potrošna trapa, tako svojega kot drugih medijev, in povej, da Pravočasno Milo Prenehajo linčati Vse Nedolžne Ljudi, ker bo prej kot slej prišel prepozen trenutek.

cid:image001.jpg@01D22FB9.F01D4130  

Žalostno je, da ste po ukazu prekletosti masonov prostozidarjev iluminatov v imenu informacije z namernim tekmovanjem dezinformirali Potomce Svojega Lastnega Naroda. Vendar to je lahko, ker ste sebične riti, pomanjkljive tintare, dolgega jezika, itak omejene logike (samo budala na kubik sama sebe vpraša in sama sebi odogovori, pa je tako lucifer padel v satana) s katero si dajete sami sebi odgovore in takšni, z egom zaostali, nazadujete Narod v egoizem, kar je dejstvo splošne črne magije, sprožene nad Svetom.

Namesto da bi z iskrenostjo in odprtostjo pristopili do društva ZdravaAtmosfera in do Posebnega Nadučitelja Dragutina Barušić, ki še nikomur ni obrnil hrbta.

Vi raje podtikate in blatite s svojimi predvidevanji, namesto da bi se končno oprijeli Človečnosti in si zaželeli spoznati Čisto Dobroto, kot je naš Nadučitelj Drago.

Ja, res ga je težko razumevati, kajti današnji Človek nima več Človečnosti in zato v njemu ni Dobrote in Hvaležnosti, da bi nekaj naredil brez računice ali kalkulacije.

TO LAHKO DOŽIVITE SAMO PRI UČITELJU DRAGI, ZATO PA SMO MU NADELI IMENA:” PREROK, SVETNIK MISTIK ANGEL” SAJ SI TO TUDI EDINI ZASLUŽI.

Zato, ko govorimo o darovih, govorimo o Božjih Darovih, tega pa se ne da razumevati in prijeti, temveč samo začutiti, kar pa lahko doseže samo Hvaležna in čista Duša, ker samo Bitje Dobrote in ima Lepoto Uma, ker ima v sebi Dušo Bogastva, ki nosi Srce Ljubezni v Darovanju Sebe Svetu. Taka Duša pa nikoli nima pred sabo materialno Bogastvo, temveč notranje Bogastvo, ki je veliko večje in dragocenejšo od vsakega denarja.

Plemenitost in Bogastvo, ki ga ima naš Mistik Dragutin Barušić presega vse omejitve. Tako z Dobro Voljo budi pogum v Človeku in želje, da bi se s Človečnostjo postavil za Sočloveka in Svet, kajti samo takrat bo začel skrbeti tudi za Sočloveka, pa tako nebi bilo več revnih niti psihično niti fizično kot niti duhovno niti moralno, saj bi s svojo Plemenitostjo Dolgoročno Garantiral Zdrav Odnos Dolgoročne Progresije … NO TO PA JE NAJVEČJE PLAČILO IN BOGASTVO NAŠEMU PREROKU DRAGUTINU BARUŠIĆ … če bi to rekla po domače, pa se reče, da ponovno zgradi v Človeku ”ZDRAV DUH V ZDRAVEM TELESU”, KAR JE EDINA GARANCIJA, DA BI ČLOVEŠTVO OBSTALO.

ODGOVORI NA VPRAŠANJA NOVINARKE NIKE KUNAVER

– Koliko članov ima vaše društvo? Glede na to, da s finostjo vprašanja vabite Generacije v preklete pasti http://exyujos.crniplamen.net/novi/STA_MOZETE_OCEKIVATI.html prek sebe najbolj govorite svojim lastnim otrokom in ravno zato vam bomo vseeno odgovorili …. Neglede na to, da so vas, naklonjene denarju in s tem temni sili …. bolno zaželeni lansirali, da bi vi, neumneži, uničili Nas ZdravoAtmosfero, ker Narodu Ni Skrito, od kakšne pošasti Ga Vrhovno odrešujemo z Vrhunskimi Rezultati …. preko vas, okrcanih v šminki, so nam Zahvaljujoč Nezlomljivosti Svetega Duha Naredili Uslugo Tisočletja … prečudovita je informacija, da smo presegli 21 tisoč kandidatov, ki se želijo ne le Javno Svetovno Kandidirati, temveč se z Zaobljubo Priče Duhovno Regrutirti V Angele Varuhe Svete Rimokatoliške Cerkve. Vi pa si samo kamuflirajte s luciferjevimi efekti še naprej biti sluge satanskega afekta in sebi s podtikanji izkopljite lastno jamo – ker kdor Nedolžnim koplje jamo, sam vanjo pade.

 VPRAŠANJE Z NAŠE LASTNE STRANI ZA VSE VAS FIGURE FIKUSOV NAMESTO FOKUSOV JE: Kolikšen je vaš z zvijačami denarni zaslužek za, ne le za provociranje, temveč za prebrisano igro izzivanja sovraštva, da bi ustavili širjenje Znanja ZdraveAtmosfere ampak vam, fičfirični preferiranci zliduha, v informacijo, tako zastonj kot zaman – Dragi Bog Jezus Kristus je nezaustavljivo vse bliže. – Koliko znaša članarina? Za nehvaležneže gre tako, kolika je tvoja plača s plus itak podkupninskimi bonusi pod mizo in tako poslovno kot lastno imetje, tudi dodano kolikor stane dopust na destinaciji ter kakšno znamko avta pelješ pa koliki so hoby honoraji, a za hvaležneže je drugače! 

Koliko članarine letno skupaj poberete? Kot, da bi vprašala: s koliko inteligence rastem, oziroma koliko intelektualnosti razvijam, ko z emocijo padam v denarno potrošništvo?

In, Mila, preostaja ti ‘Šola Klečanja’, ker le preklete duše zaradi luciferske zoprnosti niso sposobne, pa so dodatno zaradi satanske coprnosti, nesposobne klečati … tukaj smo za vse jebivetre, da končno prenehajo biti užaljeni na Veter, ko jim izniči frizuro za Eter.

– Ali društvo, ki ga vodite opravlja pridobitno ali nepridobitno dejavnost? Kot da nisi vsaj enkrat prebrala statut ZdraveAtmosfere.

– Ali društvo uporablja davčno blagajno? Mogoče, kaj pa je s teboj ali s kom kaj poslujemo, pa rabiš zavajati Javnost z nepotrebni formalnostmi samo, da bi hujskala.  

Prosim vas za pisne odgovore in za izjavo v kamero. Kameno Srce, prosiš za kamero … mmmm … kolegica Irena Pan je pokazala, da zaradi brezsrčnosti ni Duša, temveč goska, občudujoč Šuljičeve nesramne neumnosti … o.k., Draga, lahko tudi pred kamero, če namesto ene denarno preobremenjene Mamice vrneš njen kredit, da ji bančna brezdušnost nebi vrgla na cesto … kako je žalostno, da si dovoljuješ biti zlobna nad Narodom, a jutri mogoče, bi morda morali pomagati tebi.

Hvala in lep pozdrav, NIKA KUNAVER,  novinarka / journalist, 24UR, POP TV , Kranjčeva 26, SI – 1521 Ljubljana

ZdravaAtmosfera je zakonito registrirana neprofitna nevladna organizacija, a vpogled v njeno poslovanje vam je že bilo razvidno iz podatkov, ki ste si jih pridobili iz Alpesa ... ker tega nemarate, to samo kaže na to, da ste nasilna sramota Slovenskega Naroda.

Glede na vsa medijska podtikanja, ki smo jih doživeli, pa težko verjamem ga. Nika Kunaver, da je v vas toliko Dobrote in Plemenitosti, da bi s Srčnostjo in Iskrenostjo želeli napisati ali v javnost dati Resnico, ki je vedno samo ena, vse ostalo so samo interpretacije lastnega razumevanja.

Več kot očitno je, da se iz vašega pisanja in postavljanja vprašanj, da prebrati, da vam ni jasno, kdo je Učitelj Dragutin Barušić? ki je velika uganka slehernemu nehvaležnemu Človeku.

Dovolite si ga spustiti v Srce in spoznali boste največje Bogastvo, ki ga nosite v sebi.