ZAHVALA ZA POROKO

Dragi Bralci,

še posebej Dragi Mladi Celega Sveta! 

Sem Mlada Poverjenica ZdraveAtmosfere in z Radostjo se vam bom mnogokrat Izpovedala ter preko vas lahko tudi drugim Ljudem, kakšnih Božanstvenih Blagoslovov sem deležna zaradi tako Poslušnosti kot Odzivnosti Svojemu mogoče Vašemu Lastnemu Preljubemu Nadučitelju Dragutinu Barušić.

Zaradi ljubosumja nam je Učitelj nažalost napaden s strani zlobnežev kot enako vsi mi Njegovi Pošteni Učenci, kar ni nič novega in niti nepreseneča Ljudi, ki Cenijo, ko gre za Stvarno Učenje O Plemenitosti, katere ni brez Dobrote… ravno na to pa opozarja Sveta Biblija Pismo O Slavljenju, tako so s strani Svetovnih slug satanizacije od Adama Eve žrtvovani (Prispomnite se Abela) pa med vsemi Mučenimi Blaženimi Svetimi Sam Dragi Bog Jezus Kristus, Apostoli in ta nepravica se nebo prenehala do konca Sveta… prosim vas, Preberite Božje Razodetje:  

V zgodnjih najstniških letih kakor vsi pred Duhovnostjo neuki, sem bila polna 4 evragelijev; sramu strepenj (negativnih pričakovanj iz poraznih primerjanj) stresa strahu, a vse zaradi neznanja o Življenju in nestanja za Usodo, in ko sem Spoznala Tega Drugačnega Učitelja, Od Katerega Sem Se Naučila Malenkost Angelskih Modrosti, sem zaradi Radovednosti V Duhu Vztrajnosti preko Rasti Promišljanja o Plemenitosti Uspela Razviti Razumevanje o Dobroti.

Brez Starševskega Učitelja Človek nima Spoznanja o Duhu Ljubezni, a jaz Hčerka nisem bila Sin, o katerem sta Mama in Oče sanjala, da ga bosta Nekega Dne imela, pa sem se iz Ljubezni do obeh fantovsko oziroma fantomsko obnašala, samo da bi ju potolažila in tako sta komaj uspela biti do mene prijaznejša, a zaradi tega sem začela imeti težave s Sprejemanjem svojega Telesa, pa sem padla v prepričanje dolgočasenja, da si neboste prevarali pomisliti, da je Beseda o mišljenju zabavanja. 

Preko Redne in Pridne Molitve, katere me je naučil Naš Preljubi Nadučitelj, sem končno Spoznala,

da je Človekovo Telo Božje Delo, in le v ZdraviAtmosferi sem prvič občutila, DA SEM LJUBLJENA, ker sem se bolj zgolj zgodila fizično polnoletnima, a psihično nepolnoletnima Staršema, katerima je bolj mar za sprehajanje psa kot Za Učenje Otroka o Življenju, Zaradi tega imam razuzdano starejšo Sestrico.  

Letos Sem Dosegla Polnoletnost, a zaradi Nebeškega Naučitelja že Močno Zrela za Rajsko Življenje sem si privoščila Ljubezen, pa sva se pred Dragim Bogom takoj Poročila, da bi Ustvarila Zlate Pogoje za Angelsko Družino.

Tako sva z Ljubljenim Možem Rosno Mlada Začela Ustvarjati Zakladno Usodo Družinam Družbi Državi, ker nama bodo najini Otroci Ljubili Svet In Oboževali Narod.

Prvega Meseca tega Leta sem spoznala svojega lastnega Dragega Kristijana, ki si je Daroval, da mu Omehčam Srce, da sem se lahko Takoj Zaljubila.

Ja, Poslušnemu Človeku, ki se z Dobroto Odziva na Plemenitost, so Vedno Zares Čudežna Pota Gospodova, a neposlušnim ali neodzivnim je ta Čarodejnost tuja oziroma nepoznana in tako jim bo, vse dokler so z osornostjo sluge duha sebičnosti, pa z ošabnostjo ljubosumni izvajajo nepravice enakim, kot so sami zaporniki zavistnosti.

Midva vsak dan zjutraj in zvečer Pobožno Moliva za vsa Dekleta in Fante Celega Sveta, a teh Blaženosti za Blaženstvo nebi bila tako Globoko Zavedana, če nebi imela Nadučitelja, ki je Vse Pozitivno, samo navaden ne.

 Joj, ko bi si Mladi Dovolili Učiti se, da bi Prepoznali, kako Velik je Blagoslov Uživati na Svetomašnih Slavjih, ker tako Osvežujemo nesamo Vrhunsko Znanje, temveč Vrhovno Stanje v sebi, a edino takšne Družine so Rešitev, da več nebo Nemočnih in niti Dolžnih.

Hočem Reči, če Človek Oživljajoče nestremi k Popolnemu Rezultatu Preporoditi Drug Drugega, ni Veličanstvenosti, ker ni nobene Veličastnosti, kar je minimum, da bi Človečnost v Svetu Cvetela Zacvetela Precvetela.

Do Milosti Božje sama nebi Uspela Priti Brez Častnega Vodstva, že veste Učitelja Učiteljev, in ko sem z Dovolj Vedenja o Božanstvenem Odnosu Božanske Verige zaradi Osvobojenosti do Duha Hrabrosti Uspela Ugodnemu Fantu Pokazati svojo lastno Herojnost, a on se je s Poslušnostjo Odzval, to pa je Moč Pomoči Slave Duha Svetega, pa se je takoj Zaljubil V Svetnice Svetnike Blaženice Blažene Mučenice Mučenike Celo Nebeško Kraljestvo in tako Poln Iskrene Hvaležnosti In Molitve Odprto Sprejel Učitelja Draga In ZdravoAtmosfero.  

Prav tega Divnega Dne, ko je Moj Dragi Spoznal Učitelja, me je ravno z Najlepšo Novostjo Najboljše Presenetil In Prekrasno Zaprosil, da sem njegova Lastna za Vedno pred Kapelico Presvetega Trojstva Na Hrvaškem, in od takrat sva se Midva Odločila Služiti Odličnostim Božje Sile, Katera ni v nobeni individualnosti niti v nobeni privatnosti, temveč je v Odzivnosti Otrok Poslušnosti Staršev Dragemu Bogu preko Učiteljnosti Dobrote, da Z Učenostjo Plemenitosti Človek Človeka Nauči Biti Angel Svetu… to pa ni vrtenje češ kao po svoje, a v bistvu je po satanovem.

Zares Želiva Skupaj Služiti Dragemu Bogu, to v Namenu Pomeni Narod Naučiti Rednega Nagrajevanja Plemenitih, ker Plemeniti Vse Od Sebe Darujejo revnim siromašnim revežem, in brez Nagrajevanja s strani Učencev Plemeniti nebi Imeli od česa Nemočnim Biti Pomoč, da bi oni sami tako Postali in Ostali Angelska Moč Za Božje Pomoči  Nedolžnim… v tem je Odrekanje Sebi, kakor Apostolski Učitelj Jezus Kristus Naprošajoč Izproša.

Brez Korakov Timovanja ni Hoje Složnosti, katera bo vse sfere Sveta, vse afere Narodov pripeljala do ZdraveAtmosfere, da bi si jo Ohranila Planet Zemlja.  

V današnjem Svetu, kjer je Pobožnost postala sramotna, kjer so vse manj in manj cenjene Rimokatoliške Vrednote Dobrota Ljubezen Umirjenost Sigurnost Sočutje Sosrečanje, kjer se vse manj in manj Prispomni na Blagoslove zaradi Molitvene Pobožnosti,

sva Oba Z Mojim Dragim Prejela To Milost, da sva Spoznala Učitelja, ki naju je Naučil Da:

– Brez Pobožnosti ni Prave Poslušnosti;

– Brez Molitvenosti ni Zdravega Odziva. 

In tako sva se po mnogih Bojevanjih s seboj proti egu, ki ni naš, temveč je prisotnost zlobne nevidne sile, katera nam pritiska na Misli, pa smo prevarani, da je to logika, s čimer zloba navija, da se izločimo, kot češ da obstajajo individualci (ustvarjeno Bitje nemore biti individualno, a za budale je to ”in” zgodba), pa niti ego niti logika nam niso lastnost, temveč so tujstvo, ki se pri lenobah poveže kot simbioza… ego so hudičeve vabe, logika so demonske pasti, končno odrekla sebe, pa sva bila od Preljubega Nadnaučitelja Draga 10. 8. 2019 Pripravljena Prejeti Najlepši Blagoslov, Svetost Poročne Proslave. 

Kako žalostno je, da so se najini najbližji raje prepustili pritihotapljenemu duhu, ki jim v imenu Dragega Boga šepeta, da so oni brez Učenja kompetentni Promišljati O Prošnji Božje Sile, namesto da bi si Z Radostjo Sreče Veselo Darovali Priložnost Z Razumevanjem Osvoboditi se za Zasluženo Božanstveno Videnje Božanskega Vedenja, kar je v Trudu Učenosti do Vrhunske Svetosti, kajti je v Znoju Učiteljnosti do Vrhovne Slavnosti O Nebeškem Življenju oziroma O Rajski Usodi ali Angelskemu Prerojenju. 

Res je žalostno, da se preganjajo Žareči Rimokatoliški Pari s strani konvencionalnih itak labilnih Rimokatoličanov z razpoloženjem zapornikov tržne niše, a pravzaprav rojenih v Rimokatoličanstvu, ampak z maloverjem slabovernih v bistvu klasičnih zakisanih Rimokatoličanov zaradi mlačne v stvari mračne Duhovniške strani, pa se to elegantno Javno marketinško propagirajoče komercializira (šverc na funkcijah je svetovni komerc šikaniranja) – to pa je nadaljevanje zgodovinske slike – enako tako so farizerji združeni s saudejci preganjali Apostole, a pred njimi Pastirje posebej Preroke.

PREGRDO IN NAJHUJŠE V OČEH BOŽJE PROŠNJE JE, DA RIMOKATOLIŠKI VERNIKI, KI NAJ BI BILI STRAŽARJI PEDAGOŠKEGA OGLEDALA, KOT STARŠI OTROKOM NEVZTRAJAJO NA PRIPOROČANJU POROKE In ignorirajo Rimokatoliško Združenje ZdravaAtmosfera, ki Priporoča Blagoslov preko Poroke.  

Največja Čast nama je Biti več kot Simpatizerja čez Pripadnika skozi Pripravnika Poverjenika ZdraveAtmosfere, kjer se vsi Učimo Biti Boljši Človek.  

In Zahvaljujoč Plemenitim Dušam, Učenkam In Učencem Učitelja Draga, Poverjenikom ZdraveAtmosfere,

sva Si Lahko Ustvarila Dom in Začela Novo Skupno Življenja kljub vsem grdim pritiskom najinih lastnih Najbližjih, katere je nažalost zaradi premalo Pobožnosti uspel prevzeti zliduh.  

A VSE TO SAMO ZATO, DA BI SE UNIČILO RIMOKATOLIŠKO ORGANIZACIJO ZdravoAtmosfero IN UČITELJA DRAGA,

KI NAS EDINI UČI SKRBETI ISTOČASNO ZA DRUŽINO DRUŽBO DRŽAVO.  

Le Prispomnimo se Besed Sestre Lucije, ki je Svetemu Papežu Janezu Pavlu 2. Razkrila, da bo zliduh v vojni proti Gospodu Jezusu Kristusu uničeval Družine in Zakone.  

DRAGI MOJI VSI BREZ IZJEME,  

REŠITEV JE V POBOŽNOSTI,

A REZULTAT JE V MOLITVENOSTI, KER ZARADI POBOŽNOSTI SMO POSLUŠNI A ZARADI MOLITVENOSTI SMO ODZIVNI.

Midva sva Mladi Blagoslovljeni Par, Živa Priča Žive Obljube, Zdaj Srečno Poročena, Mož In Žena,

Kristijan in Lara, 

VEČNO HVALEŽNA NEBESOM, DA SO NAMA PREKO BOŽJE MISIJE ANGELSKEGA POSLANSTVA NAUČITELJA DRAGA POKAZALA, DA JE PLANET ZEMLJA RAJ IN DA SVET NEMORE BITI KAOS, KER SVETOVNOST NEPOTREBUJE BITI PEKEL.