ZAHVALE PRELJUBEMU UČITELJU

HVALA PREDRAGOME UČITELJU Dragutinu Barušić ZA SVE MOĆI POMOĆI MOJOJ OBITELJI. POSEBNO MU HVALA I ZAHVALA DA JE MENI OTVORIO OČI DO STVARNOSTI ŽIVOTA. SADA KAD SAM RIMOKATOLIČKA VJERNICA NEMAM VIŠE STRAHA I BOJAZNI ZA SEBE I SVOJU OBITELJ. 

HVALA TI DA NAM NEPRESTALNO POMAŽEŠ, LJUBLJENI UČITELJU.

Dragi Bog TE BLAGOSLOVIO.

Vesna J.
. . .

DRAGEMU UČITELJU DRAGU SE IZ SRCA IN DUŠE ZAHVALJUJEM, DA MI JE POMAGAL, KO MI NIHČE DRUG NI MOGEL. MOJA DEPRESIJA JE PRETEKLOST IN MOJE TEŽAVE Z OTROKI SO REŠENE.

NAUČIL SI ME, DRAGI UČITELJ, KAJ JE MOČ MOLITVE IN POBOŽNOSTI. 

TISOČKRAT TI HVALA ZA TO. 

R. S.
. . .

PRELJUBI NADNAUČITELJ DRAGO, HVALA TI ZA TVOJ NEIZMERNI TRUD TER ZNOJ, DA MI DARUJEŠ VEDNO IN POVSOD SVOJ SVETI ČAS SLUŽENJA DUHU BOŽJE SLAVE, ME UČIŠ ANGELSKO SLUŽITI Dragemu Bogu.   

NEIZMERNO SEM TI HVALEŽNA ZA VSE BOŽJE ZNANJE IN ZA VSE BOŽANSKE DAROVE, S KATERIMI MI ŽIVLJENJE BOGATIŠ.

IZIDORA S.
. . .

POSTOJI ČOVJEK KOJI MOŽE RIJEŠITI PROPALI ŽIVOT. TO VAM GOVORIM JER SAM BIO NA DNU DNA. SVAKI DAN ALKOHOLIZIRAN. ŽENA OTIŠLA S DRUGIM. SIN NAPUSTIO ŠKOLU. RAZMIŠLJAO SAM JOŠ SAMO O SAMOUBOJSTVU. A ONDA MI SAM Dragi Bog POSLA TEBE DRAGI Dragutine Barušić.

NIJE IŠLO BAŠ LAKO I BRZO ALI EVO SAD NAKON GODINU I POL JA SAM DRUGI ČOVJEK. A SAD MI JOŠ I OKO UREĐENJA KUĆICE POMAŽETE. ŠTO DA KAŽEM. VELIKO HVALA JE PREMALO.

BRANKO Š.
. . .

NAJ VAM NA KRATKO POVEM SVOJO ZGODBO. IMELA SEM PROBLEME V SLUŽBI. VSI SO SE SPRAVLJALI NAME, ČEPRAV SEM BILA ODGOVORNA IN PRIZADEVNA DELAVKA. DOMA KAOS. SAMA ZA VSE. DVA ŠOLOOBVEZNA OTROKA. MOŽ V DOLGOVIH DO GRLA. NISEM VIDELA IZHODA.

HVALA Dragemu Bogu, DA MI JE V ŽIVLJENJE POSLAL PREROKA UČITELJA DRAGA. VSE SE JE POŠTIMALO BREZ ENEGA ANTIDEPRESIVA. 

HVALEŽNA SEM TI, DRAGI UČITELJ, DO NEBA.

VEDNO HVALEŽNA, ANITA K.
. . .

Dragi Naš Učitelju Ovo Ti Pišemo u ime cijele naše Obitelji za Zahvalu za svu Pomoć koju Si Nam Darovao. Hvala Ti Za Tvoje Učenice I Učenike jer su Predivni Ljudi koji su uvijek Veseli kad Nam dolaze. Puno se toga promjenilo na bolje od kad ste nam prvi put došli. Svima ide bolje i Mama i Tata se puno manje svađaju i puno te spominju a seki i meni ide puno bolje u školi jer se konačno osječamo da nismo drugačije od ostalih vršnjaka. Puno se Veselimo da ćemo se opet vidjeti i nadam se da ćemo moći jednog dana i Mi Drugima Pomagati kako Vi Nama Pomažete.

Ljubimo Si Vas Hvala Vam.

V. S.
. . .

Hvaležna sem Lastnemu Preljubemu Učitelju Dragutinu Barušić Za Vse Vidne In Nevidne Darove, saj sem Z Njegovo Pomočjo Dosegla Notranjo Zadovoljnost Zadovoljstvo Zadovoljenost ter se Naučila, kaj je življenje, da sem lahko prepoznala, da sem prej samo životarila. Neskončno mu hvala za vso njegovo Plemenitost in Dobroto.

V. C.
. . .

Ogromno veliko hvala lastnemu Nebeškemu Učitelju Dragu, da se noč in dan v popolnosti daruje vsaki Dušici, mi je pravi Primer in Vzor Božjega Delovanja, kar mi je spoznanje, da sem na Pravi Poti, na poti učenja o Darovanju sebe tako za Rajske Rešitve kot za Nebeške Rezulte, ki nam jih postavlja Dragi Bog Jezus Kristus.

ANGELIKA P.
. . .

V Življenju nisem poznala miru, vse dokler nisem spoznala Preljubega Učitelja Dobrotnika In Rešitelja Draga, ki me je Naučil, kako priti do Stanja Miru V Sebi, kar je še posebej Z Namenom Pomembno V Trenutku, ko ME začnejo obsedati negativne misli.

NESKONČNO SEM MU HVALEŽNA ZA UČENJE IN VEDNO POVSOD PONUJENO POMOČ V HOJI DELANJA KORAKOV PO BOŽJI POTI.

S. R.
. . .

PRELJUBI UČITELJ
LJUBLJENI ZAsrčki

HVALA TI PRELJUBI UČITELJ DA NAS STVARNO S TOLIKO LJUBAVI VODIŠ DA SE TO NE MOŽE SA RIJEČIMA OPISATI
HVALA TI NA SVU POMOČ I KREATIVNOST SA KOJOM NAS UČIŠ
I HVALA TI DA NE ODUSTAJEŠ OD NAS IAKO SMO -BAREM JA- PONEKAD STVARNO SPORI U UČENJU
HVALA TI NA SVIM BLAGOSLOVIMA KOJI SE VIDIJU ALI I HVALA ZA SVE NEVIDLJIVE BLAGOSLOVE
KOJI SE DEŠAVAJU IAKO MI NI NE ZNAMO ZA NJIH
STVARNO SAM TI JAKO ZAHVALNA DA IZ SVAKOGA OD NAS I OKO NAS MOŽES NAPRAVITI ANĐELA AKO SI DOZVOLIMO UČENJE
PA IAKO JE PUT TEŠKI SU DUHOVNE NAGRADE NEOPISLJIVE KADA SE MALO PO MALO OSLOBOĐIVAMO SVEGA zla KOJI NAS NONSTOP NAPADA I DA NAM OMOGUČUJES LIJEPŠI ŽIVOT
HVALA TI DA MENE I SVE NAS JAČAŠ TAKO DA ME OKOLNOSTI NE MUČIJO KAKO BI ME MUČILE DA TEBE NEBI BILO

HVALA TI ZA ZAsrčke
IZVRSTNO VODSTVO
I TVOJU NEOPISLJIVU LJUBAV DO SVIH NAS

HVALA TI LJUBIM SI TE

L. M.
. . .

VSA POHVALA IN ZAHVALA TEBI, VELIČANSTVENI NADANGELSKI UČITELJ DRAGO, DA MI Z VSO LJUBEZNIJO POMAGAŠ RAZVIJATI HVALEŽNOST ŽIVLJENJU USODI LETOM PREROJEVANJU, DA LAHKO SPLOH DOSEŽEM STANJE OBOŽEVANJA, DA BI SE Z DOBROTO RAZVIJALA IN RASLA ZA PLEMENITENJE BITI ANGELICA.

HVALA TI ZA OPROST MILOST, KI MI JO DARUJEŠ, IN V MOJEM SRCU VESELJE RADOST SREČO SEJEŠ. 

MINKA A.
. . .

Hvala Ti, Preljubi Nadučitelj Drago, Za Trud V Boju za mojo Dušo, kakor Duše Naroda, da bi lajše in hitrejše prišel Do Prave Pobožne Molitve, ki Mi Daruje Božansko Stanje čez cel dan. Hvala Ti, da mi kažeš pot bivanja v Milosti Odpuščanja Odvetništva, pa sem iz dneva v dan vse bolj prežet S Sočutjem do Sočloveka in sem v praktičnem Delu za Dobrobit vseh in vsega Moč v Pomoči, kar me močno Bogati.

J. P.
. . .

Večno Ti bom Hvaležna, Preljubi Prerok Drago za Pomoč meni, saj Si v meni Prebudil Hvaležnost Zaupanja in Ljubezen Do Dragega Boga Nebeškega Kraljestva, pa nimam več bolečih ran, ki so me vodile v žalost in bolezen, saj mi jih Edino Ti Čudežno zaceliš.

Hvala Ti za Darovano Prošnjo v Učenju, da sem od jutranjega prebujanja do nočnega počivanja vsak Trenutek V Povezavi Z Dragim Bogom, kajti kot strela z jasnega neba se zgodi, da v Misel se odpadni duh z zvitostjo pritihotapi mi in me popelje stran od Stvarne Pobožnosti.

P. L.
. . .

Po dolgoletnem iskanju in obiskovanju newagejevskih kvazi učiteljev sem bila in sem še Darovana Z Rešiteljem Človeških Duš, Bitjem, ki Mu Vseeno ni, kako se Narodu godi.

Hvala Ti, Ljubljeni Nebeški Naučitelj Rajski Nadučitelj Drago, da se v obdobju, v katerem bivamo, Trudiš, da Ljubimo in da smo Moč Pomoči ne samo lastni Družini, znancem, sorodnikom, ampak tudi Civilizaciji Človeštvu Rasam Narodu.

Hvala Ti, da nam Daruješ Božansko Izvorno Znanje, da bi bili Dostojni Nasledniki Božanstvenega Izbornega Stanja.

V. S.
. . .

Hvala Ti Ljubljeni Veleučitelj da si me osvijestio kako Učenjem O Učiteljnosti Uspijevam Biti Jači od zla. Da nije bilo tebe nikad se nebi oslobodio zloduha a najviše mi je žao što sam toliko više prokletosti navukao na sebe i svoje jer sam lutao među krivim iscjeliteljima lažne duhovnosti. Hvala Dragom Bogu da je toliko Milostan do mene da mi je nakon sveg što sam činio ipak Darovao Tebe zbog Kojeg Jesam Spašen. Do Kraja Života Zahvalan Sam Ti Dragi Moj Veleučitelju Drago.

Ljubim Si Te Hvala Ti
Dominik G.
. . .

Hvala Ti Preljubljeni Veleučitelj Da Si Me Izliječio individualnosti. Mislio sam da sam zdrav i da je sve samnom uredu da trebam živjeti svoj život kako želim no sad Razumijevam da je Znati Misliti Najveća Mudrost na svijetu. Oh koliko si me samo nesreće neuspjeha nezdravlja pošparao eh koliko tek bi da sam te sreo ranije ah svejedno sam Ti Zahvalan Do Neba jer sad Znam Da Je Dragi Bog Ono Što Mi Treba. Ti Iscjelitelju Uma Srca Duše Zahvaljujem Ti Na Mudrosti Sile Božje kojom se zamke zloga ruše.

Ljubim Si Te Hvala Ti
J.K.
. . .

Hvala Ti Preljubljeni Veleučitelj Drago što si mi Darovao Mogućnost Biti Novim Čovjekom. Nikad nisam mislio da ću biti toliko Sposoban I Hrabar dok nisam Tebe sreo. Joj stvarno sam bio u strahu da će mi život proći prije nego počnem Živjeti i da ću biti zaboravljen u statistici prosječnih ali nisam mogao biti više u krivu. Hvala Ti Da Moj Svaki Dan Sada Ima Smisao Jer Dragi Bog I Za Mene Živi kako bi bilo Lijepo kad bi Svaki Čovjek Prepoznao Da Je Isus Krist S Nama Uvijek I Zauvijek.

Ljubim Si Te Hvala Ti
Toma
. . .

Ljubljeni Učitelj Drago,

Hvala ti za vse, kar si Plemenitega naredil za našo Družino, ko smo bili v najtežji situaciji. Od tega je že preteklo nekaj časa, takrat sva z Možem ostala brez službe z dvema majhnima Otrokoma, povrh vsega sva morala še odplačevati kredit in močno sva ti Hvaležna, da sva v Dar dobila tako hrano kot oblačila za Otroke.

Hvaležna sva ti za vsa Navodila in Usmeritve, tako sva s tvojo Božjo Pomočjo že po par mesecih našla novi službi, in ker sva te v vsem Poslušala in Naredila tako kot si nama Svetoval, se nama je življenje obrnilo 100 % na boljše.  

Neizmerno smo ti cela Družinica Hvaležni

L. E.
. . .

Preljubi Učitelj Drago, Hvala ti, da v meni Prebujaš Ozavedanost Prisotnosti Dragega Boga in odkar Sem Te Spoznala, Vsak Dan Doživljam Čudežnosti In Se Mi Dogajajo Čudeži in hvala ti, Da Sem Bila Deležna Te Božje Milosti Skozi Tebe, Da Se Me Je Božje Dotaknilo In V Meni tudi Sočutje In Dobroto Do sočloveka prebudilo

V. S.
. . .

Hvala Tebi, Preljubi Nebeški Nadnaučitelj Drago, Da Si Mi S Svojim Izvornim Znanjem In Modrostjo Pomagal Poglobiti Vero V Dragega Boga Jezusa Kristusa In Vsak Dan Se Zaradi Hvaležnosti In Zaupanja Veselim Vsakega Trenutka, Da Se Lahko Iz Njega Učim Postati Boljši Človek.

M. M.
. . .

DRAGI PRIJATELJ UČITELJ DRAGO, HVALA TI ZA DAROVE IZVORNEGA ZNANJA IN ZA STARŠEVSKO SKRBLJENJE TER ZA VSO VELIKODUŠNO POMOČ MOJI DRUŽINI, DA IMAMO SPET UPANJE NA BOLJŠE ŽIVLJENJE.

HVALEŽNA DRUŽINA TODOROVIĆ
. . .

Danes Vem, Da Je Največji Dar, Ki Sem Ga Po Božji Milosti Prejela Od Dragega  Boga, Da Mi Je V Življenje Daroval Edinega Pravega Med nepravimi Učitelji Rimokatoliškega Nadnaučitelja Človečnosti Morale Duhovnosti Dragutina Barušić In Neizmerno Sem Mu Hvaležna, Da Me Z Vso Ljubeznijo Uči Božjega Znanja, Me Vodi Po Poti Angelovanja In Mi Je Najlepši Primer Vzora Dobrote Ter Mi S Svojo Modrostjo Plemeniti  Um Dušo In Srce.

R. M.
. . .

Iz Vsega Srca Sem Hvaležna Tebi, Preljubi Nadnaučitelj Dragutin Barušić, Da Mi Pokazuješ S Svojim Prekrasnim Primerom Božjega Delovanja, Ki Ga Živiš Vsak Trenutek, Da Sem Se Prebudila Iz Spanja In Ozavestila Iz Pozabe, Da Življenje Se Samo Takrat Živi, Ko Se Dragega Boga In Vse Božje Slavi. Hvala Ti Za Tvojo Ljubezen, Za Vse Vidne In Nevidne Darove, S Katerimi Mi Življenje Bogatiš.

J. P.
. . .

Hvaležna Sem Tebi, Ljubljeni Nadnaučitelj Dragutin, Za Vso Tvojo Pomoč, Da Sem Prišla Do Moči, Ker Brez Tebe Sem Bila Povsem Nemočna Za Kakršenkoli Uspeh V Življenju.

Hvala Ti, Da Si Me Naučil Biti Vesela Radostna Srečna In Tako Sem Skozi Vsa Tvoja Sveta Navodila Uspela Napredovati V Življenju. Hvala Ti, Da Me Vodiš Po Poti Učenja Duhovnosti, Da Postajam Boljši Človek, Ki Služi Dragemu Bogu In Sočloveku.

L. O.
. . .

HVALA PRELJUBLJENI VELEUČITELJ DRAGO, DA SI MI PRAVI PRIJATELJ I DA IMAM TEBE KOJI ME UVIJEK RAZUMIJEŠ I ZNAŠ KAKO USMJERITI DA BUDEM NORMALAN POZITIVAN ČOVJEK. HVALA TI DA ME UVIJEK IZNOVA POSTAVIŠ NA NOGE ZAPRAVO PRED Dragog Boga JER TEK TAD ZNAM GDJE SAM I ŠTO SAM. HVALA TI DA MI UVIJEK PRONAĐEŠ SMISAO KAD MI SE SVE ČINI BEZVOLJNIM I HVALA TI ŠTO POSTOJIŠ U MOM ŽIVOTU.

TVOJ VJERNI TOMO
. . .

Po toliko letih iskanja tistega manjkajočega notranjega zadovoljstva pri mnogih new age učiteljih, ko me je vodil slep ponos, kar je pogubno hitelo v hudobijo, divjo jezo in se je vse nadaljevalo v kljubovalno trmo sovraštvo … ni bilo kljub mojemu trudu nobenega napredka, saj sem se v labirintu zmešnjav notranjega boja še bolj vrtel.

Hvala Tebi, moj Ljubljeni Prerok Drago, za Pomoč v Moči spoznavanja ovir življenja v pomotah zmot, kajti prepoznal sem, da sovraštvo ima vedno sovražnike, ravno tako ima trma vedno nasprotnike.

V. P.
. . .

HVALA TI LJUBLJENI UČITELJU Dragutin Barušić DA KONAČNO POZNAM PRAVI SMISAO RIJEČI VELEUČITELJ I DA SAM BEZ TRUNKE SUMLJE SIGURAN U TO DA NEMA TOG UČITELJA KOJI BI TEBI BIO RAVAN. HVALA TI DA SAM NAUČIO DA NEŽIVIM U STRAHU JER Dragi Bog ISUS KRIST IMA NADZOR NAD SVIM I NITI NEŠTO SE NEDOGODI BEZ DA ON TO NEBI VEĆ ODOBRIO.

S LJUBAVLJU TVOJ MARKO
. . .

Hvala ti Dragi Učitelj Drago da si moj Duhovni Vođa na Božjem putu. Hvala ti da si me Naučio proučavati Svetice i Svece. Hvala ti da si me Naučio kako Moliti. Kako nebiti skrupulozan u Vjeri. Kako pomagati Nevinim i Nemoćnim. Kako biti Ratnica za Dragoga Boga. Sada Hrabro Koračam po trnovitom Božjem Putu jer imam smjerokaz i ničega se nebojim. 

Veronika K.

.  .  .

Preljubi Nadnaučitelj Dragutin Barušić

V Življenju Si Mi Podaril Najlepši Dar – Dragega Boga  

Kot Rojena Rimokatoličanka sem se od malega Spoznavala z Vero preko Svetih Maš, preko Molitve, preko Verouka, preko branja katoliškega tiska.

Vse dokler v moje Življenje  nisi prišel Ti Moj/Naš Narodu Preljubi Nadnaučitelj Drago nisem uspela Oživeti  Božje v sebi, ker samo Duša, Ki Z Življenjem  Ljubi Dragega Boga Nadangele Svetnice Svetnike Blaženice Blažene Mučenice Mučene, lahko to Uspe in Ti, Ljubljeni Učitelj, si to pri meni in mnogih izgubljenih Uspel saj si Živi Primer Ljubezni Dobrote Lepote Bogastva.  

Jezus Kristus in vsa Njegova Veriga  Nasledstva Z Odsiromaševanjem Siromašnih odrešuje Človeka Narod Človeštvo Civilizacijo od demonov vragov, kakor enako ti, ki si med nami, da bi čim več Duš odrešil peklenskih muk.

Hvala ti Za Milost da v meni Prebujaš Sočutje do vseh izgubljenih pozabljenih zanemarjenih nedolžnih Duš za katere se Molim in Kesam za vse greške zgrešenosti grehe.

Ljubim si te, Hvala ti K. S.  
. . .

DRAGI NAŠ UČITELJ DRAGO EH DA JE TAKVIH KO TI VIŠE SVIJET BI BIO PRAVI RAJ MA KAKO SI NAM SAMO OTVORIO OČI DA VIDIMO I SRCA DA PREPOZNAMO KAKO JE ISPRAVNO I BOŽJE ŽIVJETI A MI SIROTINJA JOŠ BI DAN DANAS PLAKALI I ŽALILI SE NA DRŽAVU ILI DJECU NO EVO TAKO NEOBIČNO I OPET TAKO JEDNOSTAVNO DA SI NAM PREPORUČIO DA SE MI PENZIONERI UDRUŽIMO I EVO PRI NAŠEM MIČI IMA 4 SOBE KUĆA JE BILA PRAZNA A SAD SMO SVI ZAJEDNO OVDJE I IAKO SU NAM PENZIJE NIKAKVE SVEJEDNO IMAMO ZAJEDNIČKE TROŠKOVE I ODGOVORNOSTI PA SAD SVE PUNO LAKŠE IDE A I SVI SE SLAŽEMO DA NAM JE MNOGO LIJEPŠE U DRUŠTVU A I STVARNO Dragi Bog POMAŽE SAMO GA TREBA HTJETI ČUTI I JOŠ VAŽNIJE POSLUŠATI PA TI EVO PIŠEMO DA TI SE ZA SVE ZAHVALIMO TEBI I TVOJIM UČENICIMA ZA SVU DOBROTU I PLEMENITOST.

PUNO POZDRAVA OD KATE JADRANKE MIČE I IVANA
. . .

LJUBLJENI NADNAUČITELJ DRAGO, MILIJONKRAT TI HVALA ZA VSE TVOJE PODARJENE BOŽANSKE MOLITVE, KI SO MI OROŽJE, DA SE Z NJIMI UBRANIM DUHA zLA IN NEIZMERNO SEM TI HVALEŽNA ZA VSO DOBROTO BOGASTVO LEPOTO LJUBEZEN, KI JO VEDNO VSAK TRENUTEK VELIKODUŠNO DARUJEŠ.

MIHAELA S.
. . .

Hvala Tebi, naš Starš Drago, kajti zame najsrečnejši je bil dan, ko vsa utrujena v strahu, da naša Družina razpade, sem Te Prvič srečala. Hvala Ti, Mojster nad Mojstri Drago, za vedno tako meni kakor Možu Otrokoma Darovano z Milino Božjo Milost, kar nas je vse štiri zopet združilo, saj se trudimo osrečevati med seboj, kakor tudi vse, ki jih srečujemo, tako s fizično kakor materialno pomočjo.

K. P.
. . .

MILIJONKRAT HVALA TEBI, PRELJUBI NEBEŠKI NADNAUČITELJ Dragutin Barušić ZA SVETNIŠKO PLEMENITOST DOBROTE, DA ME UČIŠ BOŽJE RESNICE IN SPOZNAVANJA STVARNEGA ŽIVLJENJA, SKOZI BOŽANSKE DELAVNICE PREBUJAŠ, PREKO BOŽANSTVENIH MAILOV OZAVEŠČAŠ, S SVETIMI TERMINI ČISTIŠ UM DUŠO SRCE IN HVALEŽNA SEM TI ZA VSE SITUACIJE, SKOZI KATERE ME UČIŠ OBOŽEVANJA Z OHRANJANJEM OBČUTKA SOČUTJA DO SOČLOVEKA NARODA ČLOVEŠTVA CIVILIZACIJE.

ADRIJANA G.
. . .

HVALA TI, PRELJUBI UČITELJ DRAGO ZA SKRBLJENJE TAKO ZA DRUŽINE KOT ZA DRŽAVO IN DA BREZ RAČUNICE DELIŠ Z MANO IN Z NARODOM BOŽJE ZNANJE. UPAM, DA BO ČIM VEČ LJUDI PREPOZNALO, DA SI EDINI PRAVI MED KRIVIMI UČITELJI.

LEA S.
. . .

Hvala Preljubemu Svetniku in Preroku Barušić Dragutinu, ki me je odprtih rok Z Ljubečim Srcem Sprejel in me še vedno Sprejema, da S Hvaležnostjo tudi sama sprejemam Bistvo mojega Življenja, kar je Dragi Bog, in se Ga Trudim Z Veseljem V Radosti Sreči v sebi vsak trenutek nositi, kar je zame največje Bogastvo.

M. H.
. . .

Hvala Ti Preljubljeni Veleučitelj Za Životno Prijateljstvo I Živo Usmjerenje Za Živi Put Zadovoljnog Života. Osvojio si me svojom jednostavnošću i Radosno Sad Dopuštam Dragom Bogu Da Mi Upravlja Situacijama jer na meni je Pozlatiti sve Situacije i Ljude koje mi On Daruje U Život. I dalje nije lako no sada je Stvarno Lijepo jer Me Molitva Ispuni Stabilnošću da se jednostavno Budim S Osmjehom i idem spavati Zadovoljan jer mogu samo biti Zahvalan za sve od kad sam Te susreo.

Ljubim Si Te Hvala Ti.

Matej L.
. . .

DRAGI UČITELJ DRAGO, NEIZMERNO SEM TI HVALEŽNA ZA PLEMENITO PREBUJANJE IN OZAVEŠČANJE SKOZI TVOJE MODROSTI IN MOLITVICE, KI SO MI POT ZA IZGRADITI SE V BOLJŠEGA ČLOVEKA, IN HVALA TI ZA VSO MILOST, DA IMAM MOŽNOST TRENIRATI SKRBLJENJE IN BITI POMOČ TAKO NEDOLŽNIM KOT NEMOČNIM.

SANJA D.
. . .

Hvala Predragome Učitelju Dragutinu Barušiću za sve što je Učinio u mom Životu. A posebno mu Hvala i Zahvala za Pomoć mojoj sestri koja je bila izgubila smisao Života i pala u zavisnost od alkohola. Bile smo daleko od Dragoga Boga i tako sam ja pala u depresiju a sestra u alkoholizam. I onda jednoga dana me je Dragi Bog našao i Darivao susret sa tobom Učitelju.

Od tada nisam više ista. Molim i Vjerujem. Tebi sam Zahvalna do neba da sam mirna i bez depresije. A moja sestra je već godinu i pol bez čašice. Ima muža i čekaju bebu. Nema veće Sreće za svu našu Obitelj. Naš Dragi Bog je Velik a ti Preljubi Učitelj si njegov Odposlanik. Hvala ti Dragi Drago u imenu cijele Obitelji. 

Katarina P.
. . .