ZAHVALJUJOČ APOSTOLOM Dragega Boga Jezusa Kristusa

Moje ime je Carmen, rodila sem kot Rimokatolkinja, sem Čvrsta Vernica.
Obožujem Pravega Boga In Človeka Jezusa Kristusa.

Vem, da Življenje ni brez Usode, ki mi je po Nadangelu Varuhu Darovala Srečanje Z Našim/Mojim Rimokatoliškem Nadučiteljem Dragutinom Barušić in zaradi njegove lastnosti sem med mnogimi Učenci, Spoznala Ogromno več O Moči Pomoči Svetega Duha.

O Zakladu Učenosti, O Zlati Učiteljnosti se ni dovolj Pisno Izraziti, temveč Je Potrebno In Se Mora mnogokrat Pogovarjati, da bi se Razvijala Stopnja In velikokrat Dogovarjati, da bi Rastli za Ravni o katerih se nam niti nesanja brez Poslušnosti Volitve, Odzivnosti Meditacije, Pobožnosti Molitve.

Dragi Bralci z najbolj enostavnim Jezikom lahko povem, da se vsi Učenci pri Naučitelju Dragutinu Barušić prepoznajo, kako so Nasledniki Apostolskega Učenja Naroda.

Težko je napisati Z Besedami in zaradi tega vas s svoje lastne strani Vabim, da si Z Osvobojeno Hvaležnosti Zaslužite Zaupanje in se nam Z Ljubeznijo Pridružite.

Korakanje V Dobroto Je Prava Blaženost, ki nikoli nemore prenehati glede na to, da je to Hoja Blaženstva Za Ustvarjanje Plemenitosti.

Ker sem se Prizadevala S Trudom, ki je Res Znoj Zvestobe, sem Dosegla Predsedniško Vlogo In Vas Prosim, da se Bojujte Za Najboljše Življenje Naroda, ker Pozitivnemu Človeku Je Bistvo, da Imajo Družine Najlepšo Usodo – škoda je, da nebi dosegli, da bi imeli takšno Državo, katera brez Združenja ZdraveAtmosfere nikoli nebo Družba dosegla pogoje, da bi bila kompetenta Darovati Institucije Dragemu Bogu Jezusu Kristusu – to pa je Poslanstvo Apostolske Misije.

 Ne si misliti, da se je lahko odrekati tako ega kot logike in Vas želim prispomniti na stavek iz Svetega Pisma; Apostoli so bili nepopolni in so delali napake. Včasih niso premislili, preden so kaj rekli, in se niso dobro odločali. Včasih so bili nepotrpežljivi. Celo prepirali so se, kdo od njih je bolj pomemben. Toda po srcu so bili dobri in imeli so zelo radi Dragega Boga Jezusa Kristusa ampak to niso delali Apostoli sami po sebi, temveč jih je z zvitostmi zavajal knez teme  ki je nažalost gospodar tega Sveta … duh zla neodstopa s poskusi prebrisanosti in je preiskušal samega Dragega Boga Jezusa Kristusa  ampak neuspešno.

Vrhovni Učitelj Apostolov Je Vrhunsko Usposobil Učence, da je njihova lastna Naloga ne samo razodeti satana, ki satanizira S Svetovnostjo – od takrat so Apostolski Nasledniki Eksorcisti  in Svet ima končno Pomoč, ker Jim Sveti Duh Z Nadangeli Daruje Moč Svetosti proti prekletosti.       

Z Ljubeznijo Sem Vam Na Razpolago Predsednica Carmen Rogelšek Združenja ZdravaAtmosfera