ZAKAJ NISMO GOSPODARJI SVOJIH MISLI – I. del

Vse prepogosto se Človeku dogaja, da je sluga svojih misli, namesto da bi bil njihov Gospodar, kateremu bi služile.  

Satan skozi misli krade Človeku tako vid kot sluh, to sta njegova dva udarca, S Pomenom Na Psihičnost In Z Namenom Na Fizičnost (na psihično videnje in na fizično vedenje) in tako postane nem, kot tak pa je nekoristen in popolnoma izključen od Stvarnosti, pa se hitro izgubi v labirintu, ker ni Odvažnosti, s tem pa ne pride do križanja Garancije in Progresije, kar je Priča Obljube Dragemu Bogu Jezusu Kristusu.

Skupaj si približajmo Učenje: če je beseda (misel) samo beseda, zakaj se nam potem satan lahko vplete v naše misli (besede) in kako je bilo satanu mogoče zapeljati Evo – od Adama, če bi bila misel samo beseda – njega samega.   

Dragi Bralci, vse preveč ljudi živi sistemsko Življenje, pa si išče Veselje v zabavi – pa ga ne najde, Srečo v tolaženju – pa je ne najde, Radost v dolgočasenju – pa je ne najde.

A vse bi lahko našli, če bi si dovolili spoznati vse Dogodke Sveta.

A vse do tedaj dokler:

– Z Željo tega ne pogrešaš,

– S Hotenjem neučakan komaj čakaš,

– Z Dobro Voljo ne hrepeniš,

do takrat ti je psihičnost razvajena zaradi razpoloženja in fizičnost razočarana zaradi labilnosti.   

Človek iz životarjenja v sistemu nima nobenega znanja, temveč samo prepričanje s pretvezo prevare, da ima pravico na mišljenje, v imenu znanja.

  A ravno in prav to je, da vsak Človek s prepričanjem v mišljenju Svetu dela kaos in tako je pekel na koncu za vsakega Človeka neizogiben, ker duh posameznosti je antiBožje obnašanje in to je satanov afekt ter luciferjev efekt.  

Efekt pa je površen videz plitkega pogleda, s katerim se zaradi dopadanja napačno dokazujejo ljudje v narobe smer, a nikoli ni afekta brez efekta.    

Afekt pa je, ko se zaradi zunanjega (stranskega) učinka zruši efekt s 100 % zapeljevanjem v jezo in v “0” zavajanjem zaradi užaljenosti, pa tako Civilizacija vedno deluje z reagiranjem, a nikakor, da bi v Funkciji Funkcionirala.    

Pri efektu je Človek usmerjen v Pozitivno – a afekt je negativen.   

Ana B.