ZDRAVAATMOSFERA

ZdravaAtmosfera vsakemu Človeku ponuja prijateljstvo, skrbi za blagostanje Družin in mu je mar do Države.

Vsi se rodimo kot otroci in od staršev poberemo vse informacije, ki nam jih dajejo.

Vendar to ni Znanje, s katerim bi se lahko pravilno razvijali in rasli, ker je vse to zgodovina.

Naši starši se držijo svojih starih vsebin, pa nas zato nemorejo pripraviti, da je pravilen razvoj v novostih in v nepoznanih stvareh, ki jih moramo sprejemati kot dar in jim dovoliti, da se razvijajo. Ljudje smo polni mišljenja, samo, kar smo sami doživeli, je za nas pravo, pa si zato nedovolimo razvoja v novostih.

Učenje pri našem, lahko tudi Vašem Učitelju Dragutinu Barušić v ZdraviAtmosferi je Učenje o Stvarnem Življenju, kar ni niti aluzija ega niti iluzija logike. Učenje je razumevanje ozadja in promišljanje (ne razmišljanje, kar je presojanje, temveč promišljanje, kar je mišljenje v duhu progresije), kako se bo končala situacija.

Učenje je vedno dovoliti si razumevati.

Toliko je novih situacij, da jih ne moremo obravnavati s tem, kar že znamo, a dvakrat ni enako, čeprav nas naša omejena logika prepričuje, da smo to že doživeli.

Prav to je naša največja zmota in ogromna pomota.

Sploh ni mogoče, da bi se nam dvakrat enako dogajalo, ker ni mogoče, da bi bile dvakrat enake okoliščine in vse, kar vpliva na nek dogodek. To je čista prevara našega Uma, ki se je ujel v spomin na osnovi doživetega strahu sramu trepeta stresa.

ZdravaAtmosfera ustvarja Atmosfero Pozitivne Energije, pri Človeku je to Aura, a pri planetu je to Atmosfera.

Poglejmo skupaj.

Misli so cesta. Po njej se pripelje do nas dezinformacija. Če nismo v Zdravi Atmosferi, sprejemamo to dezinformacijo za točen podatek, na osnovi katerega delujemo. In kakšno je to delovanje, če temelji na dezinformaciji?

Res se trudimo biti pozitivni, a kako naj delujemo pozitivno, če upravljamo z napačnimi podatki?ZdravaAtmosfera opozarja na zlo in prepoznava, kako vlada v Svetu.

A to negre brez Svetega Duha. Saj seve da je Dih Duh, a Duh je Sveti, kajti brez Svetega Duha ni Diha, a brez Diha ni Življenja.

S Svetim Duhom, ki je esenca zavednega dihanja, s Svetim Duhom smo v Stanju Hvaležnosti. Naša aura nas ščiti, tako kot Atmosfera Varuje Naš Planet in zdrava atmosfera, ali pri Človeku Čista Aura, odbije vsakršno dezinformacijo – je kot carinik na meji, ki preverja potne liste in samo Informacije Božjega Kraljestva Lahko Vstopijo.

Le tako nismo nikdar v pomoti in zato tudi ne v zmoti, pa nimamo kaosa in ne pekla.

Nikar mi ne začnite polemike o tem, kaj je dezinformacija in kaj ne. Raje poskusimo z dialogom.

Pravzaprav tudi sama, navkljub vsem šolam in dolgim letom Življenja, nisem ničesar vedela, dokler nisem srečala našega Učitelja, točneje Preroka Dragutina Barušić.

Vem, da marsikomu to nič ne pomeni, ker vsak pozna kakšnega učitelja, pa si napak dela zaključke na osnovi svojega pomanjkljivega vedenja, nepoznavanja, lahko tudi naivnosti.

Človek misli, da ve, kaj je kaj in mu tako vse postane navada, pa zato na vse reagira po starem, ker mu misli govorijo: »Ja, vem.«

Kako je mogoče, da mislimo, da znamo, a ne znamo vsega sprejeti kot dar.

Domišljamo si, da vemo, kaj je negativno, a nezavedamo se, da je to naš odpor, ki z upiranjem hiti v zlo.

Z dovoljenjem razvoja in rasti razvijamo v sebi Vrednote, kot so Ljubezen Lepota Dobrota Bogastvo. Ljubezen nesme biti pogojena, ker šele takrat bo Dobrota za vse. Lepota mora sijati iz naših oči in Duše. Bogastvo je v nas in ne izven nas v gmotnih dobrinah.

A Dobrota vedno išče rešitev in rezultat.