ŽENSKE SO MATERE NARODOM

Dragi Bralci, niti zastonj niti zaman nepravijo, da; Me, Ženske, Smo Zaradi Toplote V Svoji Lastnosti Nežni, A Vseeno Čvrsti Stebri Treh Itak Dragocenih Vogalov Hiše, Ki So Zlati Vir Radosti Sreče Veselja Za Zakladni Mir Družine … Ker smo Pogumnice in zares resne res Super Junakinje vedno današnjega časa cele Zgodovine, ker ko postanemo 90 % Mame (10 % smo Mame Narodom), se nam tudi vogali dvignejo na višjo raven treh Horizontov; Dom – Družina – Služba, a mogoče gre za vprašanje treh front; – revnosti – siromašnosti – revščine in neglede na itak umetni Stalež zaradi nesramnosti sistema, ki ga regulirajo v nepravico izšolani v imenu izobraženosti, gre za vprašanje Moških, ki samo izkoriščajo svojo lastno Družino s krajo tujih Žena, a Država in Družba te umazanije naskrivaj podpirata.

Me, ki Cenimo Učenje O Spoštovanju Ustvarjanja Družine, si vmes uspemo z Možem ukrasti malo časa za – lahko nam rečem – 4 Evangelije itak Veličastnega Doma; Eksotiko Romantiko Romanco Erotiko.

Ženske smo že od nekdaj multipraktiki in izpeljati več vlog opravil hkrati je lastnost, ki še najbolj približno opisuje to, kar Ženske Smo, čeprav smo Več Kot To, Samo Navzven Vidno.

A za klasičnega Človeka so pritiski vojaško močnejšega sistema (Amerika je vojaško najmočnejša in vsi živimo pod diktaturo, poimenovano Civilna Svetovnost Sveta, če bi zmagal Hitler, bi bila bolj groba, nevidna krutost, poimenovana z lepim imenom Vljudnost, no, to bomo dale na stran) danes, za razliko od netako davne Zgodovine, postali izjemni; Ženska, neglede na to, da to sama potrebuje, mora biti urejena, fit, Pozitivna Mati In Gospodinja ter hkrati nesamo zaposlena, temveč tudi Uspešna Poslovna Ženska.

Takih pritiskov ne bi zdržala niti Super Ženska.

Ni lahko biti Zaposlena Mama, ni pa nemogoče.

Morda je lažje Samostojnim Podjetnicam, ki si lahko same razporejajo kraj in čas dela.

Ni malo Mamic, ki se odločijo za to pot tudi zato, da bi bile lahko več Z Družino In Otroki – ker njihov delovni dan (in noč) ni ločen na 8-urni delovnik plus vse preostalo.

Usklajevanje Družine Je Prva Kariera Za Otroke, Da Bi S Polnoletnostjo V Javni Karieri Bogatili Narode.

Nas je prevaral sistem, ki je namesto Službe podtaknil besedo kariera.

Nesmemo se slepiti – če želi Ženska biti Predsednica Države ali Šefica Mednarodne Korporacije, ki je ves čas na poti – kljub opevani Ženski Sposobnosti Usklajevanja, nezmore biti istočasno Mama svojih lastnih Otrok, a lahko je samo V Poklicu Svetovna (Duhovna) Mama Družinam Sveta.

Svetovni Svet je vezan na pakiranje kovčkov, hotelske sobe in večerne izhode poveličevanih vab, skritih v blamirane Situacije glamuroznih Dogodkov, polnih pasti za biznis prikrite mafije.

Ženske se nezavedajo, da zaradi kariere žrtvujejo Materinstvo, ki je edino Zdrava Kariera Za Kariero Otrok.

Ženske, ki se nezavedajo Družine, te osnovne Celice, kako naj se potem zavedajo Družbe?

Ne si dovoliti me narobe S Promišljanjem napačno Razumevati, Ženska lahko ima Službo, a Njena Prava ‘Kariera’ Je V Materinstvu, da Otroci Končno Prenašajo Ljubezen Naprej Novim Rodovom, Zaščitijo Druge Ljudi, Jih Z Znojem Truda Naučijo Obraniti Nemočne In Nedolžne.

Ta sposobnost ‘Empatija oziroma Sočutje Prisotnosti Je Ženska Največja Moč’. Težko je biti Prava Mama in še delati kariero, po drugi strani pa se čisto podcenjuje ”skrito delo” Gospodinje – Ženske, ki ni ‘samo’ Doma, glede na to, da Otroci in Mož prenašajo to Kvaliteto V Javnost Na Generacije.

Vprašajmo se drugače – kakšna bi bila Ženska Kreativnost, če bi Ženske Osvobodili od obveznosti Skrbi Za Ekonomijo Družine, saj bi se lahko Popolnoma Darovale svojim lastnim Otrokom in cela Družina Bi Lahko Na Drugačen Način Ustvarjala Prihodke.

Tako je bilo na primer nekoč na kmetiji, ko so delali vsi, tako Polnoletni kot Otroci, a bili so skupaj.

Kapo Dol Vsem Uspešnim Ženskam Na Kateremkoli Področju, vsaka pri sebi ve, koliko Vztrajnosti in Odpovedovanja je potrebno za Uspeh.

Izberite Kariero – največ, kar pa lahko; Ženske Za Ženske Storimo Je, Da Se Borimo, Da Nobena Nosečnica Ali Mamica Z Otroki Nebo Dobila Odpovedi Zaradi Odločitve Za Materinstvo.

Drage Bralke, želimo vam čim bolj uspešno usklajevanje tako Obveznosti kot Dolžnosti!

 Priča Obljube