Življenje Jezusa Kristusa

Sporočilo Pouk Poduk Nauk Štirih Evangelijev


Dragi Bralci, mi Slovenci smo Rimokatoliškega Duha, ampak Sveta Cerkev je sama sebi zrušila Slavo, ker so Teologi prenehali biti Nasledniki Dragega Boga Jezusa Kristusa, in Narod se je zapustil, ker je zapuščen S Strani Duhovnikov.

Ampak Božje Nezapusti Naroda, temveč nam pošilja Učitelje Iz Malih V Narodu.

K nam V Slovenijo je Po Čudežu Prišel Popolnoma Goreč Veroučitelj Dragutin Barušić, in če Ga niste Spoznali, niste Dovolj Obogateni, a tisti, ki so Ga Srečali, če ga niso Duševno Spoznalisamih sebe niso Obogatili, ker so zaporniki svetovnosti.

Naš Lastni Učitelj Je Ljubitelj Človečnosti, brezbožnim Vrne Pobožnost, a Pobožnim Učvrsti Moč Molitve, da je Pomoč Volitve.

Danes vas bom soočil Z Evangelijem Po Luku:
Evangelij po Luku 11, 1-4 Nekoč je Jezus na nekem kraju Molil. Ko je nehal, mu je eden izmed njegovih Učencev dejal: »Gospod, naúči nas Moliti, kakor je tudi Janez naučil svoje Učence.« Rekel jim je: »Kadar molite, recite: Oče! Posvečeno bodi tvoje ime.
Pridi tvoje Kraljestvo. Naš vsakdanji Kruh nam dajaj od dne do dne in odpústi nam naše grehe, saj tudi sami odpuščamo vsakomur, ki nam je dolžan, in ne vpelji nas v skušnjavo!«

Naš Lastni Učitelj nas je Naučil, da je; Pot V Pobožnosti, Resnica V Molitvi, Življenje V Volitvi, in to Videnje Vedenja kaže, da je Pravi med nepravimi.

Samo Z Javno Pobožnostjo Med Naraščaje Širimo Vrednote, samo Z Glasno Molitvijo Širimo Vrline V Javnost, samo Z Jasno Volitvijo Širimo Izvrstnosti Med Generacije.

  

Povjerenik ZdraveAtmosfere Sašo Goltez