ŽIVLJENSKI BLAGOSLOVI

HVALA PREDRAGOME UČITELJU Dragutinu Barušić ZA SVE MOĆI POMOĆI MOJOJ OBITELJI. POSEBNO MU HVALA I ZAHVALA DA JE MENI OTVORIO OČI DO STVARNOSTI ŽIVOTA. SADA KAD SAM RIMOKATOLIČKA VJERNICA NEMAM VIŠE STRAHA I BOJAZNI ZA SEBE I SVOJU OBITELJ. 

HVALA TI DA NAM NEPRESTALNO POMAŽEŠ, LJUBLJENI UČITELJU.

Dragi Bog TE BLAGOSLOVIO.

K. J. 
. . .

DRAGEMU UČITELJU DRAGU SE IZ SRCA IN DUŠE ZAHVALJUJEM, DA MI JE POMAGAL, KO MI NIHČE DRUG NI MOGEL. MOJA DEPRESIJA JE PRETEKLOST IN MOJE TEŽAVE Z OTROKI SO REŠENE.

NAUČIL SI ME, DRAGI UČITELJ, KAJ JE MOČ MOLITVE IN POBOŽNOSTI. 

TISOČKRAT TI HVALA ZA TO. 

R. S.
. . .

POSTOJI ČOVJEK KOJI MOŽE RIJEŠITI PROPALI ŽIVOT. TO VAM GOVORIM JER SAM BIO NA DNU DNA. SVAKI DAN ALKOHOLIZIRAN. ŽENA OTIŠLA S DRUGIM. SIN NAPUSTIO ŠKOLU. RAZMIŠLJAO SAM JOŠ SAMO O SAMOUBOJSTVU. A ONDA MI SAM  Dragi Bog POSLA TEBE DRAGI Dragutine Barušić.

NIJE IŠLO BAŠ LAKO I BRZO ALI EVO SAD NAKON GODINU I POL JA SAM DRUGI ČOVJEK.
A SAD MI JOŠ I OKO UREĐENJA KUĆICE POMAŽETE. ŠTO DA KAŽEM. VELIKOOOO HVALA JE PREMALO.

B. Š.
. . .

NAJ VAM NA KRATKO POVEM SVOJO ZGODBO. IMELA SEM PROBLEME V SLUŽBI. VSI SO SE SPRAVLJALI NAME, ČEPRAV SEM BILA ODGOVORNA IN PRIZADEVNA DELAVKA. DOMA KAOS SAMA ZA VSE. DVA ŠOLOOBVEZNA  OTROKA MOŽ V DOLGOVIH DO GRLA. NISEM VIDELA IZHODA.

HVALA Dragemu Bogu, DA MI JE V ŽIVLJENJE POSLAL PREROKA UČITELJA DRAGA. VSE SE JE POŠTIMALO BREZ ENEGA ANTIDEPRESIVA. 

HVALEŽNA SEM TI, DRAGI UČITELJ, DO NEBA.
VEDNO HVALEŽNA, A. K.
. . .

Hvaležna sem Lastnemu Preljubemu Učitelju Dragutinu Barušić Za Vse Vidne In Nevidne Darove, saj sem Z Njegovo Pomočjo Dosegla Notranjo Zadovoljnost Zadovoljstvo Zadovoljenost ter se Naučila, kaj je Življenje, da sem lahko prepoznala, da sem prej samo životarila. Neskončno mu hvala za vso njegovo Plemenitost in Dobroto.

V. C.
. . .

Ogromno veliko hvala lastnemu Nebeškemu Učitelju Dragu, da se noč in dan v popolnosti daruje vsaki Dušici, mi je Pravi Primer in Vzor Božjega Delovanja, kar mi je Spoznanje, da sem na Pravi Poti, na poti Učenja o Darovanju sebe tako za Rajske Rešitve kot za Nebeške Rezultate, ki nam jih postavlja Dragi Bog Jezus Kristus.

A. P.
. . .

V Življenju nisem poznala miru, vse dokler nisem Spoznala Preljubega Učitelja Dobrotnika In Rešitelja Draga, ki me je Naučil, kako priti do Stanja Miru V Sebi, kar je še posebej Z Namenom Pomembno V Trenutku, ko me začnejo obsedati negativne misli.

Neskončno sem mu Hvaležna ZA UČENJE IN VEDNO POVSOD PONUJENO POMOČ V HOJI DELANJA KORAKOV PO BOŽJI POTI.

S. R.
. . .

PRELJUBI UČITELJ Dragutin Barušić
Dragi ZAsrčki

HVALA TI PRELJUBI UČITELJ DA NAS STVARNO S TOLIKO LJUBAVI VODIŠ DA SE TO NEMOŽE SA RIJEČIMA OPISATI
HVALA TI NA SVU POMOČ I KREATIVNOST SA KOJOM NAS UČIŠ
I HVALA TI DA NE ODUSTAJEŠ OD NAS IAKO SMO -BAREM JA- PONEKAD STVARNO SPORI U UČENJU
HVALA TI NA SVIM BLAGOSLOVIMA KOJI SE VIDIJU ALI I HVALA ZA SVE NEVIDLJIVE BLAGOSLOVE
KOJI SE DEŠAVAJU IAKO MI NI NE ZNAMO ZA NJIH STVARNO SAM TI JAKO ZAHVALNA DA IZ SVAKOGA OD NAS I OKO NAS MOŽES NAPRAVITI ANĐELA AKO SI DOZVOLIMO UČENJE
PA IAKO JE PUT TEŠKI SU DUHOVNE NAGRADE NEOPISLJIVE KADA SE MALO PO MALO OSLOBOĐIVAMO SVEGA zla KOJI NAS NONSTOP NAPADA I DA NAM OMOGUČUJES LIJEPŠI ŽIVOT

HVALA TI DA MENE I SVE NAS JAČAŠ TAKO DA ME OKOLNOSTI NE MUČIJO KAKO BI ME MUČILE DA TEBE NEBI BILO

HVALA TI ZA ZAsrčke
IZVRSTNO VODSTVO
I TVOJU NEOPISLJIVU LJUBAV DO SVIH NAS

HVALA TI ZA SAV TRUD LJUBIM SI TE JER SI PRAVI PRIMJER DOBROTE

L. M.
. . .

Večno Ti bom Hvaležna, Preljubi Prerok Drago za Pomoč meni, saj Si v meni Prebudil Hvaležnost Zaupanja in Ljubezen Do Dragega Boga Nebeškega Kraljestva, pa nimam več bolečih ran, ki so me vodile v žalost in bolezen, saj mi jih Edino Ti Čudežno zaceliš.

Hvala Ti za Darovano Prošnjo v Učenju, da sem od jutranjega prebujanja do nočnega počivanja vsak Trenutek V Povezavi Z Dragim Bogom, kajti kot strela z jasnega neba se zgodi, da v Misel se odpadni duh z zvitostjo pritihotapi mi in me popelje stran od Stvarne Pobožnosti.

M. P.
. . .

Po dolgoletnem iskanju in obiskovanju newagejevskih kvazi učiteljev sem bila in sem še Darovana Z Rešiteljem Človeških Duš, Bitjem, ki Mu Vseeno ni, kako se Narodu godi.

Hvala Ti, Ljubljeni Nebeški Naučitelj Rajski Nadučitelj Drago, da se v obdobju, v katerem bivamo, Trudiš, da Ljubimo in da smo Moč Pomoči ne samo lastni Družini, znancem, sorodnikom, ampak tudi Civilizaciji Človeštvu Rasam Narodu.

Hvala Ti, da nam Daruješ Božansko Izvorno Znanje, da bi bili Dostojni Nasledniki Božanstvenega Izbornega Stanja.

P. V.
. . .