ZLO JE VERJETI V NEVEROVANJE

LEPOTA JE BOGATENJE BOŽJE,
DOBROTA SPROŽI NESAMO LJUBEZEN, 
TEMVEČ PREŽENE LJUBOSUMJE VRAŽJE

PLEMENITOST NAS VODI K PRESVEČENJU SUROVOST NAM USTAVLJA POSVEČENJE

Dragi Bralci ko Človek neverjame da Obstaja Nevidni Svet, v bistvu tudi neverjame da obstaja Dragi Bog, neglede na to, da Iz Dneva V Dan Doživlja ob Različnem Angelskem Trkanju Na Srce Dušo Um najrazličnejše pritiske ki se jim na žalost raje prepusti, pa je brez Tako Stanja Kot Znanja Za Radost Srečo Veselje.

Ker Vsi Se Učijo Sposobnosti, sicer drugače sami od sebe brez Božanske Pomoči nimajo Božanstvene Moči Vstati z dna a če iščete Nebeško Vodstvo, ker Človek mora imeti Rajske Smeri, ga lahko najdete pri nas V ZdraviAtmosferi.

Oblast nad vami imajo itak satanizacijske dezinformacije, ki jih, dezinformirani o duhu nad seboj, imenujete ego a z logiko se vidi in ve do katere ravni izgubljenosti, samo da nebi Oživeli 4 Evangelijev; Angelsko Uživati Slavo Živahnosti Božje Živosti s Svetim Življenjem.

V Učenju neobstaja nobena samovoljnost samopomembne samoumevnosti in Drugačen Učitelj Dragutin Barušić vas bo Povzdignil V Boljšega Človeka da nad vami preneha zgodovinski teror prostozidarjev s torturami masonov v tiraniji iluminatov … tako čez Prednike kot skozi Potomce nas elita svetovnih vladarjev črnomagijsko obravnava – z že znano frazo ‘za Dežele nebistvena usta’, sebe pa imenujejo “globoka država” – Narode se potaplja samo v same nerede.

Narodi so s črnimi mašami ali s preklinjanji coprnikov zacoprani, posebej nezmorejo nič, ker so neopazno odvzeti pa če bi zmogli karkoli, nebi več obstajali satanisti v imenu luciferja. https://forum.krstarica.com/threads/kalendar-rituala-sektasa-i-psihopata-koje-neki-zovu-iluminati.431188/

NALOGA ČLOVEŠKOSTI JE SLUŽBA ČLOVEČNOSTI

no pravice na negativnosti neobstajajo, neglede na to da se na žalost izvajajo in ni nobena izjemnost vsiljevati bolanost v imenu Znanosti z zlonamernimi 4 evraželiji; obsedanja Bitja po hipnozi Srčnosti ali Emotivnosti pred obsevanjem Duševnosti ali Intelektualnosti preko telepatije Umovanja ali Inteligence.

DUH in duh obstajajo, ali je vaš Gospodar Dragi Bog Jezus Kristus ali pač satan samozapornik individualnosti no bolano je verjeti v neverovanje, ker Znanost prizna nevidni obstoj izvedb pritiska drug na drugega, a za oporekanje Znanosti greste ali v psihiatrično kliniko Polje ali v kliniko Vojnik.

Nasledniki Božje Prošnje Imamo Obrambo proti hudičevim vabam V Pobožnosti, ker mi, ki Nasledujemo Angelsko Silo, Imamo Zaščito proti demonskim pastem V Molitvi.

Vsem hladnim do Revnih Siromašnih Revežev ni čudno državno obiranje z družbenimi obrekanji družinskega opravljanja, ker so z rituali ceremonijskih obredov od/padli v antibožje antikristijansko antikristovo lobiranje.

Obljuba mimo Pravega Duha z nehvaležnostjo Učitelju Apostolov Jezusu Kristusu oz. biti Priča nepravemu duhu  z nezaupanjem Slavljenju Duha Svetega je sluganstvo prekletosti.

Narodi imajo v sebi sledi Kajnove krvi pa Človek, labilen z razpoloženji, je lahko z ujetostjo zasužnjena žrtev lokalitete otovorjena z zabitostmi, pa se težje prikloni tako Pozivu Nedolžnim Za Pomoč  kot Na Poklic Nemočnih Do Moči .

4-Evangelijski Namen; Bistvenega Ključa Nujne Pomembnosti Je Spomin, tako Porekla kot Korenine, da Z Dobroto lahko Plemenitimo, kakor sam Pravi Bog Pravi Človek Jezus Kristus, Ki Je Z nami V Očetu Odpuščanja Od Začetka Do Konca Sveta V Duhu Milosti In Bo S Človeškim Odvetništvom Prišel Človečno Sodit vsem nam ter zlobne pregnat, tudi Pridne Seštet In K Sebi Zbrat, Ker Od Njegove Lastnosti Smo Nerazdvojivi Z Lepoto Bogatenja Drug Drugega Z Odsiromaševanjem Siromašnih.

Biti Rimokatoliško Rojen ni dovolj, ker BOŽJE PROSI Vernike, DA GA DARUJEJO neukim, in tukaj instant Hvaležnost z zaupanjem, krajšim od šumeče tablete, za folklorno predstavljanje samo nepripomore??? K Ustvarjanju Blagoslova Od Človeka Do Človeka.

Predanost odpadništvu Obdobja Jezusa Kristusa je zločin  ki nas bo zaradi pokončanih  stal eksodusa, na koncu edino zločincev 4 evraželijev, prikritih v; farmacevtskem imidžu, bančni popularnosti, industrijskem trendu, tržni modernosti.

Ker je od Adama in Eve Vojna do konca Sveta, Horizont Je Za Rimokatolike oz. Apostole Front, tako S Pobožnostjo Prebujati iz spanja zacoprane kot Z Molitvenostjo Ozaveščati iz pozabe neuke .  

 Nimamo Odrešitve od pogrešk zgrešenosti greha Brez Kesanja Ki Je Otipljiv Rezultat V Izpovedovanju Drug Drugemu da se Družine Družbe Države Učijo Oboževati Drug Drugega, ker na nas je Služiti Drug Drugemu

Ljubezen Človeka koliko Psihično Prežema S Pobožnostjo toliko Fizično Izpolnjuje Z Molitvijo da slabi nebodo več slabi in šibki nebodo več šibki vse drugo je životarjenje.

 Poverjenica ZdraveAtmosfere Ana Berginc