ZLO NI OD TEGA SVETA, KER NI IZ TEGA SVETA – 2. DEL

Glede na Svobodno Voljo je takrat Nadangel lucifer (pisati ime lucifer z veliko začetnico ni priporočljivo, ker je izneveril tako Moč Plemenitosti kot Pomoč Dobrote) odpovedal Verigi Dragega Boga. 


Odpoved uniči Odnos, a Veriga brez Odnosa neobstaja.

Od tedaj je lucifer izgubil nesamo Štiri Evangelije; prostor čas položaj mesto, temveč tudi ime pa je zaradi zlobe poimenovan satan.  

Zaradi popolne zlobnosti je zgoraj navedene izgubljene Evangelije nadomestil s štirimi evrageliji; prebrisanost pretveza podtikanje prevara.

Premnogim Nadangelom je z zvijačami zavajanja preusmeril:

–     Dobroto na dokazovanje, zaradi katerega se je uničil Odziv,

–     Plemenitost na dopadanje, zaradi katerega se je uničila Poslušnost.  

Ni dokazovanja brez dopadanja (v dokazovanju je instistiranje, a v dopadanju je interes) oboje pa izključuje Pobožnost.  

Dovoliti si pravico do nasilja zaradi nepokesanja zmore samo odpadnik od Božje Trojnosti; Odvetništva Milosti Odpuščanja.

Ko Pokesanja ni, tudi ni Poslušnosti Z Odzivom Do Pobožnosti.      

Nažalost Svetovna znanost, ki zavrača Duhovno Znanost, zaradi premalo seznanjenosti s spoznanjem, dokazovanje imenuje ego, a dopadanje logika, čeprav je ego aluzija, a logika je iluzija.  

Z aluzijo, ki je imenovana ego, upravlja pritihotapljeni duh, to so hudiči, ki so odpadniki od Nadangelov in z iluzijo, ki je imenovana logika, upravlja duh šepeta, to so demoni, ki so odpadniki Človeškega Rodu, izdajalci preko črnemagije.  

Od Adama in Eve do današnjega dne, večina Prednikov ni končala pri Dragemu Bogu, ker so zaradi podrejenosti, bodisi iz neznanja bodisi iz zoprnosti in coprnosti padli v prekletost oziroma kaos ali pekel … takšni Predniki so demonizirani že v času Življenja Na Zemlji … če nebi bili nadnaravno bolni, nebi uspeli niti okužiti Javnosti niti zastrupiti Generacij.  

Najbolj pogosto škodljivi med itak samo sto odstotno škodljivimi evrageliji so vplivi nevidnih iger v vidnem izzivu stranskega učinka, ki so tuji Človečnosti; jeza srditost sovraštvo bes, skozi fizične evragelije sramu tesnobe stresa strahu, čez psihične evragelije treme bojazni mlahavosti plašnosti … tako v bežanju kot napadanju … žrtvi ujeti od duha nad Človekom zaradi zasužnjenosti ni jasno, kaj ji nagaja, ampak vseeno nadaljuje, neglede na nestrinjanje z gnevom, ker gre za pritisk vsiljevanja.  

Aluzija je upor odpora, ki je iluzija, vendar nažalost zaradi zliduhove sile tako Živi Prebivalstvo Planeta Zemlje.  

Sveto Pismo je cenzurirano, Sveta Apostolska Cerkev je razdrobljena, ker satanske sile nespijo nejedo nepijejo in neodstopajo s poizkusi brutalnosti, skritih v vljudnost, da bi bilo čimmanj Duš Na Strani Svetega Duha.  

Sile teme skozi denar čez privatno lastništvo lahko upravljajo nad Štirimi Evangeliji; Civilizacijo Človeštvom Rasami Narodi, zato Države preko Državljanov z denarjem ne spodbujajo Družine in če bi kateri sploh predlagali Prebujanje Humanosti z Ozaveščanjem Morale, ki so Žarki Sonca Duhovnosti (saj seveda Duhovnosti ni brez Morale in Humanosti) se jih izloči iz možnosti za pomaganje tako, da nimajo več šanse priporočati spodbude.

Ko Človek tako dozori, je na stopnji Človečnosti in zato si ne dovoli predati črni magiji niti prodati kupcem, ki so prostovoljni zidarji masoni iluminati.  

Hvaležnost Zaupanja Do Štirih Evangelijev, Ki So; Obnašanje Postopanje Odgovornost Disciplina Do Duhovnosti, so črnomagijske skupine, infiltrirane v politiko ekonomijo in odcepljene smeri Kristjanstva, počasi eliminirale tako, da so preko privatnih korporacij s konglomerati, za plačo ultimatizirale zaposlene, a postopoma podkupile državno zaposlene, da so uzakonili oviranje Kristjanstva, posebej Svete Rimokatoliške Cerkve, tako da so Dragega Boga Jezusa Kristusa izrivali iz vseh institucij in podjetij.  

Predsedstvi ‘ZA‘ ‘DP