ZLOBA ČLOVEKA NI OD ČLOVEKA, KER JE OD DUHA PREKLETEGA

Dragi Bralci,

NA SVETU BO BLAŽENSTVO, ČE SE MI UČIMO OD SVETIH,

KI SO MUČENI s strani vražje,

DA NAJ BI SE V ČLOVEKU ZATRLE BLAŽENOSTI BOŽJE.

Blagoslov Imamo Edino V Slavljenju Duha Svetega Tako V Prednikih Kot Med Nami, Da Bi Potomci Ljubili Služiti Naraščajem Javnosti Generacijam.

Človeško Je Edino Biti Človečen, Da Se V Imenu Božje Prošnje Za Angelske Sile Odrečemo Sebe oz. omejenega ega ali pomanjkljive logike in z Dobroto Začnemo Služiti Duhu Plemenitenja, pa se nikoli več nebo ohranjala surovost sistema svetovnosti, pravzaprav satanizacija Človeka v demonizacijo – V Ljubljani je že sramotna cerkev zombijev, ker V Svetu je satanizem na žalost sprejet za religijo in prav za zlobnosti, ne glede na to, koliko s pretvezami varajo, češ da so duhovnost, se mora umreti.

Ko sem si Zaradi Zvestih Duš Rimokatoliške Duhovnosti prvič darovala Brati O Plemenitosti Prednikov In Dobroti Sedanjih Naslednikov Apostolskega Učenja O Dragem Bogu Jezusu Kristusu, sem v sebi začutila Močan Plamen Nežnega Žara Za Pomaganje Drugim – res Sem Se Zaljubila V Darovanje Življenja Za Božje V Ljudeh, da nikoli več nebodo sluge prebrisanega duha prekletosti.  

Slava Rimokatoliške Cerke Obstaja V Posvečenju Presvečenju Svetih, Ki So Edino Učenci Pravega Boga Pravega Človeka Jezusa Kristusa In So Nam Tako Življenjski Primer Molitvenosti Do Prerojenja Kot Usodni Vzor Pobožnosti Do Preobraženja, V Tem Je Funkcioniranje Vsakodnevna Praksa Oživljanja, da se zatrejo itak Človeku podtaknjena životarjenja.

Naučila Sem Se, Da Ima Človek Blagoslov, Če Narod Uči Darovati Se Odsiromaševanju Revežev Siromašnih Revnih, Pa Bo Nered Družin Družb Držav Izginil.

(Mt 19,21)

Jezus Kristus Je bogataša Učil:   Če Hočeš Biti Popoln, Pojdi, Prodaj Imetje In Denar Razdeli Revnim Ali Daruj Imetje Mnogim Revežem, Ker Samo Takrat, Ko Ustvarjaš Zaklade Raja V Svetu, Boš Imel Zlato V Nebesih In Boš Lahko Korakal Z Menoj, Če Bodo Zaradi Tebe Drugi Hodili Za Menoj.

Dobesedno, Živimo V Poslednjih Časih in največja invazija postreščkov prekletih V Zgodovini je prav na Slavljenje Duha Svetega In Zaradi Tega Se Preganja Učence Dragega Boga Jezusa Kristusa.

Do Slavljenja Svetih, ki so zaradi Blaženostih Blaženstva Mučeni, je sovražen odnos do Rimokatolištva, pa se verige krivoverstva nenaključno množijo z itak izgubljenimi individualisti – pravoslavim protestiram – in takšne osornosti naj bi menda Trojstvu Božje Trojnosti Bile Ugodne.

Zvito zavajanje negre od Človeka, temveč tisto bogokletstvo poteka od hudičev preko demoniziranih, da naj se Slavi samo Svetost Dragega Boga Jezusa Kristusa … no tako na žalost satan doseže, da se vsi odpovejo POSVEČENJU PRESVEČENJA Z DAROVANJEM SEBE DRUGIM, KER MOČ ČLOVEKA JE V POMOČI REVNIM, DA NEBODO VEČ REVEŽI … sicer se nebo ubilo Dobrote, drugače se nebo uničilo Plemenitenja.

Preveč je z ignoriranjem Stvarnosti provociranja Resnice s strani zavzetih z zasedenostjo dezinformacije, da ni Svetosti V Slavljenju Služiteljev Božje Prošnje Z Odnosom Angelske Sile Nadangelov, (Jezus Kristus Je Povedal; Lahko Ste Vsi Z Nasledovanjem Popolnosti Podobni Dragemu Bogu – vi ste z lahkoto Bogovi, ampak ponovno in spet stran od surovostiIn Prelepo Je Prepoznati Najkrasnejše Darilo, Tako Vsemu Vesolju Kot Notranjosti Celega Človeka; Marijo Bogorodico Boginjo, a upam, da neboste rekli, da je to malikovanje, ker malikovanje je denar, sledenje Mesecu Soncu Zvezdam, ki so za vas nečuden Bog, namesto Čudežnosti Pravega Človeka Pravega Boga.

Dragi Bog Jezus Kristus Ljubi Tako Z Apostoli Kot Z Nami Odsiromašivati Siromašne  Ker Edino V Odvetništvu Milosti Odpuščanju Je Kraljestvo Blagoslova.

TAKO ZNANJA ČLOVEŠKOSTI KOT STANJA ČLOVEČNOSTI NARAŠČAJEV JAVNOSTI GENERACIJ NEZMOREJO OHRANITI ŠUMEČI SLEDILCI SAMOPORAZNEGA INSTANT INDIVIDUALIZMA.

SPOMIN ZAUPNIH PREDNIKOV za razodevanje prekletosti OHRANJAJO HVALEŽNI POTOMCI Z OTIPLJIVOSTJO PRAKTIČNE FUNKCIONALNOSTI, DA VNUKINJA VNUK, HČI SIN, MAMA ATI, BABICA DEDEK VEDO VIDETI ENAKO – ZARADI TEGA OBSTAJAJO TAKO SVETE SLIKE KOT SLAVNI LIKI – o, koliko so pokvarjeni vsi tisti, ki mislijo samo nase, in zlobni so vsi tisti, ki mislijo samo zase – res nimam besed – NAJ VSE BOLJ STARŠI BOŽJE MODROSTI DARUJEJO ANGELSKE DAROVITOSTI IN OTROKOM IN NARODU, DA BO SVET VSE MANJ V NEREDU – v čem je to za neuke malikovanje – SKUPNO MESTO ZA TIMOVANJE DO ČVRSTE SLOŽNOSTI SO ŽUPNIJSKE CERKVE KAPELICE – oh, brezdušni brezčutneži zaradi sovraštva neukim izmišljujejo, češ da je ODNOS VERIGE malikovanje, a zabitost neupoštevanja Nedolžnih in necenjenja Nemočnih zaradi mahnjenosti na materializem in nagnjenosti na duha zlobe pa zanje niso malikovanje.  

Čast Je V Čaščenju Ljubezni Z Učenostjo Učiteljnosti, da se netrpijo muke neukosti, in vse drugo so kompliciranja s kompleksi.

Veselilo bi me, če bi vi sebi darovali biti Učenka Učenec Učenja O Slavljenju Duhu Svetosti, kar negre brez tako Zdrave Duhovnosti kot Pravega Vodstva, a to je moj naš Mistik Dragutin Barušić, ter upam, da bo skoraj kmalu tudi vaš Učitelj Učiteljev, ker lahko svojo lastnost osrečite, ko z lahkoto Božje Radostite, tako in tako S Primerom Plemenitenja izgubljenih, Z Vzorom Dobrote dezinformiranih.

Z Ljubeznijo vam razkrivam, da je vražje jezno Na Božanstvene Korake Za Božansko Hojo.

Vaša lastna Lara Apostol